ممنون دوست عزیز
اینکه هر کس D7000 بخره راضی باشه که طبیعیه، باید دید آیا کسی هم هست که D90 خریده باشه و ناراضی بوده باشه ؟!
یعنی جایی بوده که پیش خودش گفته باشه ایکاش D7000 خریده بودم اونوقت میتونستم فلان عکس رو بگیرم !
ِD7000 هم بالاخره یک روز تولیدش متوقف خواهد شد، غیر از اینه ؟
سلام
1- ببينيد نمي شه خيلي دقيق و قطعي در اين مورد قضاوت كرد. از ديد من مورد اول (درز بندي) بيش از 50% اضافه ارزش اين دوربين نسبت به ديگري است.مواردی که به رنگ قرمز مشخص کرده ام، مواردی هست که چندان برای من اهمیت نداره (با توجه به اینکه مدت کمی با D5100 یکی از دوستان کار کردم و چند روزی هم هست که فقط دارم مطالب سایت رو میخونم)
موارد باقیمانده + رزولوشن (با توجه به اینکه در بعضی جاها خوندم که رزولوشن زیاد مهم نیست و از فاکتورهای آخر برای انتخاب هست) به نظر شما ارزش 1 میلیون اختلاف رو داره یا بهتر باقیمانده پول رو برای لوازم جانبی و لنز استفاده کنم ؟
2- منظور دوستمون از اشاره به توقف توليد احتمالا بر مي گرده به زمان فروش. فرض كنيد دو سال ديگه بخواهيد دوربينتان را ارتقا دهيد. آن زمان مسلما D90 را ديگر به راحتي نمي توان فروخت كما اينكه الان كسي كه D80 داشته باشد بايد آنرا به قيمت خيلي پايين بفروشد ولي D7000 تا دو سال ديگر هنوز در حد دوربين دست دوم تازگي خواهد داشت.
فرهاد حسيني
پس به لحاظ آینده نگری بازاری که موضوع مهمی هم هست D7000 در درازمدت برخلاف هزینه ظاهری فعلی باعث صرفه جویی در هزینه هست، درسته ؟
اگر کانن 60D رو وارد مقایسه کنیم داستان به چه شکل میشه ؟
من D90 دارم و زمانی که D90 خریدم تا همان اندازه بودجه داشتم الان هم از کار کردن با D90 لذت میبرم و هرگز با آن احساس خستگی نکرده ام اما مطمعن باشید اگر همان زمان بودجه کافی داشتم D7000 را میخریدم.
گرفتن عکس عالی به دوربین مربوط نمیشود اگر عکاس کار بلد باشید با دوربینهای قدیمتر از اینها هم میتوانید عکس خوب ثبت کنید.
برای دیدن نمونه عکسهای D90 به فوتوبلاگ من سر بزنید.
داشتن رزولوشن بالاتر زمانی لازم است که شما بخواهید عکسها را در ابعاد بزرگ چاپ کنید اگر به این مورد نیازی ندارید با D90 هم مشکلی نخواهید داشت ضمن اینکه عکسهای D90 را با ادیت صحیح میتوان تا 100*70 هم چاپ کرد.
و اما این قسمت نوشته آقای حسینی
در مورد قدیمی شدن D90 کاملاً درست نوشته اند این موضوع برای شما مهم نیست؟1- ببينيد نمي شه خيلي دقيق و قطعي در اين مورد قضاوت كرد. از ديد من مورد اول (درز بندي) بيش از 50% اضافه ارزش اين دوربين نسبت به ديگري است.
2- منظور دوستمون از اشاره به توقف توليد احتمالا بر مي گرده به زمان فروش. فرض كنيد دو سال ديگه بخواهيد دوربينتان را ارتقا دهيد. آن زمان مسلما D90 را ديگر به راحتي نمي توان فروخت كما اينكه الان كسي كه D80 داشته باشد بايد آنرا به قيمت خيلي پايين بفروشد ولي D7000 تا دو سال ديگر هنوز در حد دوربين دست دوم تازگي خواهد داشت.
بله قراره یه روز متوقف شه اما شما الان با اختلاف 850 تومن یه دوربینی رو خرید میکنید که از خیلی جوانب نسبتا بالاتر از d90 هست..
جدیدتره..عملکرده سنسورش به روایت dxo بسیار مناسبتره..و هنگام فروش در چند مدت آینده همونطور که دوستان اشاره کردند ممکنه خیلی راحت تر باشید..
و اینکه الان خود شرکت نیکون قیمت این دوربین رو پایین آورد اگر نه دوستان خاطرشون هست که این دوربین 3400 هم به فروش میرسید ..
اما شما اگه دو دوربین رو از نزدیک کار کنید و در شرایط یکسان تست کنید شاید به مقصودتون نزدیک تر بشید:)
سلام دوستان
d5100 یا d3200 از نیکون را پیشنهاد میکنید ؟
برای شروع عکاسی در زمینه های گوناگون !! قیمت لطف کنید ممنون میشم ! قبلاً بررسی انجام دادم d5100 از مدلهای نیکون رده خودش کمی جلو بود 600 و 550d حتی 60d
ولی با ورود 650d ؟؟؟ کدام گزینه بهتری است ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!
با تشکر
بنظر من خرید دی7000 قتی منطقیتر است که اختلاف قیمت جای لنزهای خوب را نگیرد. اگر برای تهیه لنزهای خوب هزینه اضافی درنظر گرفته اید در خرید دی7000 شک نکنید.
پیشنهاد به کسی که بصورت جدی به عکاسی فکر نمیکند زیاد کار آسانی نیست چون انتظارات از دوربین متفاوت است. این را در نظر بگیرید در صورت خرید دی7000 هم هیچ تضمینی نیست که شما عکسهای بهتری نسبت به دی90 بگیرید. رسیدن به تجربه ای که تفاوتهای دی90 و دی7000 برای شما با اهمیت شود ممکن است دو یا سه سال طول بکشد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوستان در مورد دو دوربین d7000 و 60d هم یه مقایسه ای هم داشته باشید چون در حدود قیمتی مشابه ای هستند
علی اسلامیان