سلام
من تازه میخواهم عکاسی رو شروع کنم... اما میخواهم جدی ادامه بدهم و به چشم تفریح بهش نگاه نمیکنم...
حالا به نظر شما چه دوربین DSLR ی بخرم...؟ گزینه های خودم d3100 و d5100 نیکون و 550d کانن هست...
از طرفی چون فعلا شروع کارمه و فکر میکنم ابتدای کار باید بیشتر روی کسب دید در عکاسی کار کنم تا کیفیت خودم نظرم روی d3100 هست یا 550d...
سوال اینه که آیا تفاوتها اونقدر هست که با خرید d3100 متضرر بشم... خودم در نظر دارم 2 3 سالی با d3100 سر کنم و خوب وارد بشم و بعد اگه نیاز بود دوربین بهتری، (بهتر از d5100) بخرم...
آیا فرضیاتم درسته و اگر نه پیشنهاد شما چیه..؟
در ضمن گرچه به عکاسی طبیعت هم علاقه دارم اما بیشتر هدفم عکاسی اجتماعی هست...
درود
در مورد تردید بین D5100 با لنز 18-55 و D3100 با در ترکیب با لنز بهتری مثل 18-105
همیشه برتری با دوربینی است که بتوانید لنزی بهتری روی آن استفاده کنید
برای داشتن خروجی بهتر ، لنز بهتر بسیار بیشتر از بدنه مدل بالاتر ، موثر است
خرید بدنه ای با امکاناتی جنبی بیشتر خوب است منتها در صورتی که بودجه برای لنز
بهتر را هم داشته باشید البته اینها در شرایطی کاملا مساوی است.
اگر نه که ممکن است کسی یک استفاده خاصی داشته باشد که اجبارا باید
آنرا در انتخاب بدنه دخیل کند.
گزینه D90 را هم مد نظر داشته باشید
که بین تمام بدنه هایی که نام بردید برای
شما بهتر خواهد بود
موفق باشید
انوش
دوست عزیز شما تفکر خوبی دارید امیدوارم به یک انتخاب خوب برسید
من هم با انوش عزیز موافقم که هر یدنه ای از هر برندی میخرید جوری برنامه ریزی کنید که لنز خوبی هم در کنارش تهیه کنید
در برند نیکون 18-105 هم لنز خوبیست هم قیمت مناسبی داره(حدود 400) و تا مدتها کار شما رو راه می اندازه
اما در برند کانن لنزی که در حدود همین بازه اپتیکی باشه، در همین حدود قیمت و کیفیت بهتری هم داشته باشه نداریم این به اون معنی نیست که کانن در این مورد لنزی نداره بلکه در مقام مقایسه در سطح پایین تری قرار میگیرن
اما نهایتا انتخاب اب شماست
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
بین گزینه های D5100 و 550D من به جرات میتونم بگم که شما هیچگونه فرقی از نظر کیفیت نمیتوانید پیدا کنید چون کیفیت ها اینقدر به هم دیگه نزدیک هست که فقط باید به صورت کاملاً تخصصی آنرا بررسی کردموضوع همینه من میخوام بین گزینه های مختلف یکی رو انتخاب کنم و چون برای ماکرو میخوام فکر نکنم لنز کیت بتونه دردی دوا بکنه همون 550D فکر کنم کافی باشه فقط بیشتر من درباره لنز میخوام بدونم میخوام به یه محصول برسم
D5100 هم نمیدونم چطوره چون بیشتر با کنون راحت تر هستم! البتهبسته به کیفیت داره اگه واقعا خروجی بهتری بده که شکی نیست ولی خوب یه جوری باشه بتونم لنز هم تهیه کنم
برای عکاسی ماکرو حتماً باید لنز ماکرو داشته باشید که گزینه های خوب آن بالای 600 تومان قیمت دارن هم در کنون هم در نیکون فعلاً بدنه را انتخاب کنید با همان لنز کیت انشاا... بعداً به فکر لنز باشید
نصیحت برادرانه و دوستان به شما خیلی بین انتخاب D5100 و 550D شک نکنید چون بیهوده خودتان را عذاب میدهید و ممکنه که چند روز دیرتر به لذت عکاسی با هر یک از این دوربین ها برسید
هر دو عالی هستن و کار شما و خیلی از عکاسانی که بصورت حرفه ای کار میکنند را به خوبی راه میندازن
البته d5100 به خاطر داشتن سنسور بهتر یکم انتخاب معقولتری است
شاید در خروجی خیلی اختلاف نباشد اما در نویز D5100 بهتر از 550d عمل میکند