مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
لازم نیست همه تجهیزات رو بفروشن 7دی مارک دو بخرند.چون این 7دی هم مدتها پاسخگوی نیازشان خواهد بود.چون این بلا سر خود من هم نازل شد.خودم بدنه معمولی خریدم بالنز خوب ولی بعدها به دلیل نداشتن عدم امکانات دوربین دست و بالم بسته بود
در نتیجه تصمیم به تعویض لنز معمولی با دوربین خوب شدم
شهرام خانی
به نظر من اين موضوع كاملا شخصي است بنده با يك بدنه بهتر احساس بهتري از عكاسي كردن دارم اما قطعا به خريد لنز بهتر در آينده نزديك فكر ميكنم
درصورتي كه به اين زودي ها امكان خريد لنز بهتر را نداريد حتما يك بدنه معمولي تر و يك لنز خوب تهيه كنيد در غير اين صورت بعدا به مشكل برميخوريد.
خير ٦٠٠دي و ٧دي اصلا هم رده نيستن اما داشتن ٧دي به همراه ١٨_٥٥ آن هم به مدت يكي دو سال خيلي سخت و غير قابل تحمل است
خروجي ٦٠٠دي به همراه ١٥_٨٥ خيلي بهتر از خروجي ٧دي به همراه ١٨_٥٥ است با اين اوضاع سيلينك خوب و سيستم فوكوس خوب ٧دي بلااستفاده هستن! يعني هزينه اضافه كه استفاده اي هم ندارد.
ضمن اينكه شما ١٨_٥٥ نيكون را داريد كه وضعيت بهتري نسبت به نمونه كنون دارد.
اتفاقا يكي از سوالات اساسي من اينه كه لنز كيت 55-18 كانن چقدر توانايي داره؟ تا چند وقت قابل تحمله؟ و آيا ميتونم از بادي مورد علاقم (60D) كه با توجه به بودجم فقط مي تونم با 55-18 تهيه ش كنم خروجي هاي خوبي بگيرم يا نه؟ كه اميدوارم از مباحثه شما اين سوالاتم جواب داده بشه ...