ویرایش توسط bijan_darvishi : Tuesday 26 March 2013 در ساعت 03:48
سلام دوستان
بنده قصد خرید یک دوربین بدون آینه دارم بودجه هم تا 4.500 برای همه موارد هست
بیشتر نظرم روی x-e1 هست به نظرتون انتخاب مناسبیه ؟با توجه به این حداقل من تا یک سال اینده نمیتونم لنز یا وسیله ی دیگه براش بخرم
یک سوال دیگه هم داشتم تفاوت عمده دوربین های بدون آینه و slr ها در چیست؟ بیشتر دنبال مزیت ها و معایبشون نسبت به هم هستم
ممنون
به نظر بنده بهترین پاسخ به سئوال شما را جناب alir. فرمودند:
سلام و با تبریک سال نو
میخواستم بدونم ایا تو سایت مقایسه ای بین این دو مدل دی 3200 نیکون با کنون600 دی انجام شده یا نه؟
اخه هرچی سرچ زدم به نتیجه ای نرسیدم
کلا بین این دو کودوم انتخاب بهتری هست
ممنون
سلام. منم اطلاعاتم فوق العاده ناقصه و تازه کارم ولی کم و بیش با این دو دوربین آشنام و از بزرگان فروم رخصت میگیرم و یک نقد کوچیک برات مینویسم. همگی به بزرگی خودشون ببخشن اگه ناقص یا از دیدتون خوب نیست:
1- از مگاپیکسل شروع میکنیم: من تو این سایت و به کمک تجارب اساتید محترم فهمیدم مگاپیکسل بالا حتما نتیجه تصویر بهتر نمیده ولی نیکون 24 مگاپیکسلی از کنون تقریبا 17.9 مگاپیکسلی شرایطی بهتری داره خصوصا اگه شما قصد چاپ عکس ها تو ابعاد بزرگتر داشته باشی.
2- ال سی دی: رزولوشن کنون از نیکون بالاتره و خوب طبیعتا کیفیت تصویر ال سی دی هم بیشتره و ال سی دی کنون از مدل flips out هست ولی نیکون این گزینه رو نداره پس در نتیجه شما اگه بخوای تحت شرایط خاص ال سی دی رو خارج از دوربین داشته باشی کنون اینجا به کارت میاد ولی نیکون نه. ( که به نظر شخص خودم این یکی خیلی ملاک نیست )
3- اندازه دوربین و وزن دوربین: کنون 70 گرم سنگین تر از نیکون و بزرگتر از اونه. حالا این بستگی به شما داره که کار با نیکون تو دستت راحت تره یا کنون که به نظرم اگه تونستی حتما
قبل خرید این مورد تست بکن.
4- فیلمبرداری: کنون تو فیلم گرفتن از لحاظ فرمت ها دستش بازتر از نیکونه و نزدیک به 2 فرمت فیلم برداری بیشتر داره ولی در عوض نیکون گزینه اوتو فوکوس داره که کنون نداره ( نظر شخص خودم هم اینه شما دوربین عکاسی میگیری برای عکاسی نه فیلمبرداری. زیاد تو بند این مورد نباش! )
5- باطری و زیرمجموعه! : شما با نیکون تعداد عکس بیشتری میتونی بگیری در هر بار شارژ باطری ( نزدیک به 100 عکس بیشتر از کنون = 540 عکس) و زمان آماده به کار شدن دوربین نیکون هم سریعتر از کنونه.
6- سیستم فوکوس: تعداد نقاط فوکوس نیکون 11 به 1 هست و کنون 9 به 1.
7- کیفیت عکس ها ( به نظرم مهمترین عامل انتخاب ): من که داخل سایت های مختلف نگاه کردم مثل snapsort همه سایت ها امتیاز کیفیت عکس نیکون بالاتر زدن چه رنج دینامیک یا عمق رنگ ها یا عکس تو ایزوهای مختلف.
در مورد بقیه موارد هم که نامی نبردم با مشخصاتی که دیدم تو بقیه موارد دقیقا تو یک سطحن و من فقط تفاوت ها رو براتون گفتم.
نتیجه: منِ تازه کار ، شخصا نیکون دی 3200 به کنون 600 دی ترجیح میدم تو این مقایسه چون یکی از اصلی ترین ملاک هام کیفیت و خروجی عکسه.
البته اینم خارج از لطف نیست که نیکون مدل جدیدتر و خوب البته گرون تر از کنونه.
شرمندم طولانی شد. اساتید و دوستان بزرگوار معذرت اگه کم و کاستی یا احیانا اشتباهی تو مقایسه ها داشتم.
با تشکر که تحمل کردین و معذرت که سرتون به درد آوردم
سلام عزیزان
من حدود 4000 میتونم هزینه کنم
و فریلنس عکس میگیرم!
معماری" نه به صورت خیلی واید! فکر کنم 24 هم جوابگوم باشه
پرتره
و بقیش دیگه تو خیابونم ;)
انتخابها
D90 و حدود 2 2.5 که واسه لنز میمونه (که نمیدونم چه لنزایی به کارم میاد! اگر بگید ممنون میشم!)
D7000 و 18-105 و موکول کردن خرید لنز بیشتر به بعدا!
و اینکه
من با فوکوس دستی و آنالوگ کار زیاد کردم و میتونم اذیتشو به جون بخرم
یکی 2 تا لنزم دارم آنالوگ
شما پیشنهاد میکنید استفاده رو؟!