مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
تشكر
يعني 650dاز ١٠٠dبهتره؟
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
سلام
اگر با دوربین D7100 یک عکس با نوردهی طولانی مثلا حدود 1 دقیقه بگیریم چقدر طول میکشه عکس سیو بشه. یعنی اماده برای گرفتن عکس بعدی بشه؟؟؟
به پردازنده مربوط میشه یا بافر؟
سلام
سوال شما مربوط به این تاپیک نیست. سوالتان را ایجا مطرح کنید:
Nikon D7100
ارادت
با سلام.
شرایط ذخیره خیلی متفاوته.
به میزان دمای حال حاضر سنسور و دمای محیط و مموری دوربین و چیزهای دیگه ای بستگی داره که نمیشه زمان مشخصی رو اعلام کرد.
برای خودم گاها شده شبهایی با نوردهی مساوی مثلا 30min یکی از عکسها در دو سه دقیقه ذخیره شده و دیگری بیشتر از 10 دقیقه و گاها بیشتر از 20 دقیقه زمان برد.
به بافر هم که مربوط نیست ذخیره کردنش بر عهده پردازندست.
یا علی.
سلام
بنظرم شما خیلی ناراحت نشو و به خودت نگیر
اصولاً جذب تجهیزات شدن در کشور ما یه مقدار اپیدمی هست و آنقدری که تجهیزات اهمیت دارند خود عکس و عکاسی اهمیت نداره.
در فصل اول کتاب عکاسی پایه، لنگفورد به خوانندگانش توصیه کرده "سعی کنید به سرعت جذب تجهیزات فنی نشوید"
نظر من رو بخواین، کسی که تصمیم داره عکاسی رو اصولی آغاز کنه بهتره بره با یه دوربین فیلم 200 هزارتومنی و چند حلقه فیلم شروع کنه
بهتره اول بفهمه با خودش چندچنده و دوست داره از چی عکس بگیره،اگر پرتره،در چه ژانری؟خیابانی؟مستند؟گلامو ر؟فشن؟یا چی...
بهتره اول اصول کار با دوربین رو یادبگیره:شاتر چیه؟دیافراگم چیه؟فوکوس کشیدن چطوریه و ...
در خیلی از دانشگاه های فرنگ آموزش عکاسی رو با دوربین لارج فرمت شروع میکنن
سلام دوستان من میخوام عکاسی رو شروع کنم برای اینکار هم ابتدا میخوام یک دوربین بگیرم تا سقف بودجه 1100 میخواستم بدونم با این بودجه Canon 1200D بهتر هست یا Nikon D3200 هر دو کیت 18-55
برای کار خاصی هم نمیخوام بیشتر برای لذت بردن هست
کیفیت عکس هم برام مهمه مخصوصا کمتر بودن نویز عکس
5200 قیمتش خیلی بالاتر هست و نمیخوام حتی 100 تومن بالاتر برای دوربین خرج کنم ( مطمئنا چون مبتدی هستم برام همین مدل کافیه )
برادر بنده یک 7100 داره که خوب صد در صد در اینده منم دوربین رو عوض میکنم
ممنون میشم بگید بین 1200D و D3200 کدوم بهتر هست و چرا ؟
من 2 تا از دوستانم که یکیشون 1200 داره و یکی 3300 میگن که 1200D بهتر هست