نوشته اصلی توسط
Moty
درود
در گذشته اینگونه نبود که به محض آنکه کاربری فول فریم بخواهد ، به سادگی توسط کاربران با تجربه تایید شود ! عموما پرسیده می شد "از فول فریم چه می خواهی که با کراپدار به دست نیاورده ای؟" ... دوستان تازه وارد در جریان نیستند ولی بنده به خاطر دارم که حتی با سوادترین دوستان نیز هنگام مطرح کردن بحث ارتقاء ، با سوال های گوناگونی از جانب کاربران باتجربه در جهت شناخت زوایای گوناگون نیاز پرسشگر مواجه می شدند .
سوال اینجاست: پرسشگر در حال حاضر با تجهیزات فعلی اش در چه سطحی است؟ کاربرانی که به راحتی به ایشان فول فریم را توصیه می کنند چه شناختی از نیاز و دانش ایشان با سیستم فعلی دارند ؟ خرج کردن بیش از 10م تومان برای یک فول فریم در حد D800 واقعا چه میزان تاثیری در عکس هایشان دارد ؟
من اشتیاق پیمان عزیز در عکاسی و قصد ایشان برای ارتقاء تجهیزات و دانش شان را درک می کنم ... اما در شرایطی که ایشان به اینجانب یا دیگران به عنوان راهنما "اعتماد" می کنند نمی توانم به خود اجازه دهم که ایشان را به مسیری هدایت کنم که نتیجه ی تضمین شده ای در بر ندارد .
تا آنجا که می دانم پیمان عزیز قصد کسب درآمد از راه عکاسی دارند . در یک کسب و کار عاقلانه باید با حداقل هزینه به بیشترین بازده برسیم . توصیه می کنم فعلا با همین 550D عکاسی کنید . در خصوص لنز فعلا یک 105-24 که لنز پرتره ی کاملی است را کافی می دانم . اگر به واید بیشتری برای طبیعت نیاز دارید ، آلترا وایدهای توکینا می تواند گزینه ی خوبی باشد . با توجه به اینکه هر دو لنزی که توصیه کردم مانت ف.ف کانن است در صورت تصمیم به ارتقاء مشکلی نخواهند داشت .