باسلام خدمت اساتید.دوربین sony cybershot dsc-hx300 رو کجا میتونم خریداری کنم و قیمتش چنده.ممنونتون میشم زودتر جوابمو بدین.
باسلام خدمت اساتید.دوربین sony cybershot dsc-hx300 رو کجا میتونم خریداری کنم و قیمتش چنده.ممنونتون میشم زودتر جوابمو بدین.
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
Pentax دوربینهای بسیار خوبی تولید می کند اما اگر در ایران زندگی می کنید خرید SLR پنتاکس یکی از بدترین تصمیمهای ممکن است. دوربینهای SLR مانند دوربینهای کامپکت یک موجود مستقل نیستند. بخشی از یک اکوسیستم هستند. شما باید دوربینی را بخرید که فلاش، لنز نو، لنز دست دوم، گریپ، باتری اضافی و تعمیرکار آن به تعداد زیاد در محل زندگیتان موجود باشد و وقتی خواستید تجهیزاتتان را آپگرید کنید بتوانید تجهیزات قدیمی خود را به راحتی بفروشید و پول معقولی به دست بیاورید. پنتاکس این خاصیت را ندارد.
دوربین های point and shoot برای شروع خوب هستند، البته اگر تصمیم داشته باشید همیشه در مرحله شروع باقی بمانید. عکسهای این دوربینها بسیار نزدیک به عکسهای یک گوشی موبایل خوب هستند. هر چند عکاسانی را میشناسم که با تجهیزاتی محقر عکسهایی اعجاب انگیز گرفته اند، اما پیشنهاد میکنم با تهیه یک SLR، فرصت وَر رفتن با پارامترهای مختلف و انگولک کردن آپشنهای متفاوت را به خودتان بدهید. برای من که مفید بود. احتمالا خودتان هم میدانید دوربین فوجی که فرمودید SLR نیست.
خلاصه: SLR بخرید. Canon یا Nikon. اگر بودجه خرید نو را ندارید، دست دوم بخرید.
داریوش نقشینه
تجهیزات: یک عدد دوربین Canon 6D، یک عدد لنز Canon 24-105 یک لنز Canon 70-300 IS و یك 1.4 50
سلام
دوستان با بودجه ای حدود 1 -1200 میشه slr دست دوم مثل 500دی یا 1100دی گرفت ؟
ظاهرا ارزون ترین اس ال ار 1100 دی هست که نوش حدود 1.5 آب میخوه
چند تا آگهی تو نت دیدم 450 دی و نیکون 3000 بود فکر کنم ولی فیلم برداری برام مهم هست اینا رو رو رنج 1 تومن قیمت داده بودن .
ناصر خسرو هم رفتم که قیمت ها بالا بود به نظرتون پاساژ حافظ چه طوره