ببینید دوست عزیز, این که قیمت لنز های نیکون بیشتره یا قیمت لنز های کنن بیشتره رو زیاد میشنویم ولی به نظرم چیزی نیست که بخواد در تصمیم گیری ها تاثیر خیلی زیادی داشته باشه. خیلی مواقع دو لنز هم رده ممکنه تفاوت قیمت اندکی هم داشته باشند. اما خوب کیفیتشونم یقینن یکسان نیست.
به عنوان مثال لنز ۲۴-۷۰ نسخه دو کنن بسیار گرون تره اما خوب کیفیتشم بهتر از لنز نیکونه. یا مثلا ۵۰ میلیمتر اف ۱.۸ نیکون گرون تر از رقیب کننی هست اما خوب کیفیت اپتیکی و فوکوسشم بهتره.
به نظرم ابتدا به ساکن شما بهتره به این فکر کنید که چه میزان میخواین هزینه کنید و چه لنز هایی نیاز دارید. ممکنه لنزی رو بخواین که در یکی از این دو برند وجود نداشته باشه. در این صورت انتخاب ساده تر میشه.
به نظر میرسه برای شما دوربین دی۵۲۰۰ یه انتخاب ایده آل باشه و با توجه به امکاناتی که بهتون میده بسیار هم مقرون به صرفه هست.
در حال حاضر دوربین های کراپدار کننی از لحاظ سنسور یک نسلی از دوربین های نسل جدید نیکون عقب ترند. احتمالا به زودی کنن دوربین هایی با سنسور نسل جدید وارد بازار کنه ولی سنسور دوربین ۶۰ دی زیادی قدیمی شده و با معرفی دوربین های جدید به سرعت ارزشش پایین بیاد. در حالی که نیکون به تازگی دوربین هایی با این سنسور معرفی کرده و تا مدت ها این دوربین ها آپگرید اساسی نخواهند شد. در زمینه هایی که شما اشاره کردید مثل رزلوشن یا جی پی اس یا جنبه هایی مثل نویز تفاوت تعیین کننده ای بین این دو دوربین نیست. در حالی که دینامیک رنج سنسور این دو دوربین به طرز غیر قابل اغماضی متفاوته و نیکون برتری فاحشی داره.
(در بعضی ژانرهای عکاسی این تفاوت کم اهمیته اما در برخی کاربرد ها دینامیک رنج خیلی اهمیت داره)
البته اینم اضافه کنم که با خرید هر کدوم از این دو دوربین, اگر که تکنیک صحیح استفاده کنید بعیده که پشیمون بشین. روی تکنیک و هنر بیشتر متمرکز بشین. نتیجه اش موثر تره.
ج.ابراهیمی
سلام
من مدت چند سال است که با دوربین پاورشات کانن کار کرده ام و الان قصد خرید یک دوربین حرفه ای را دارم . با مطالعه مطالب این تاپیک به این نتیجه رسیدم که دوربین نیکون دی 5100 با توجه به میزان هزینه من مناسب است . آیا با لنز همراه این دوربین فعلا میشود عکاسی کرد یا حتما باید لنز کیت بخرم؟ ( من حدود دو میلیون برای دوربین قصد هزینه دارم) و پیشنهاد دوستان در این باره چیست؟ و از کجا بخرم بهتر است؟
سلام دوست عزیز
برای انتخاب یه دوربین باید اول اولویت بندیات مشخص باشه تا یه انتخاب خوب داشته باشی
آره بالنز خودش میشه عکاسی کرد.
دوربین d5100 .600d,650d,550d رو اینا هم یه تحقیقی بکن.مشابه هستند.
برای خریدم اگه بخوای نو بخری یا دست دوم جمهوری یا باب همایون.البته اگه تهران هستی.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
مطمئنا دست دوم به لحاظ مالی به صرفه تر است اما از کجا میشه فهمید که آیا دوربین خوبی خریده شده یا نه ؟ و اینکه دست دوم ها رو کجا می فروشن؟
برای خرید به همراه کسی بری که وارد باشه تا خدایی نکرده سرت کلاه نرهدوربین دست دوم هم تو جمهوری هست هم باب همایون.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
به اینم یه سری بزن
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
پس سخت شد ، به نظر شما نو بخرم یا کار کرده با نهایتا دو میلیون پول نقد
ببین اول بگو از دوربینت چه توقعاتی داری؟
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه