خُب .
با توجه به اینکه نگاهتون به عکاسی به عنوان یک هنره و قطعاً همه هنرها جدی هستن . من استنباطم اینه که شما شوق و علاقه دارید که در این زمینه تجربه کنید و چیز یاد بگیرید.
لذا جهت جلوگیری از دوباره کاری و صرف هزینه های مادی معنوی اضافی ، پیشنهاد میدم یه دوربین DSLR تهیه بفرمایید . گمون میکنم با بودجه نزدیک به 3 تومن بتونید دوربین خوبی مثل D7000 رو به صورت دست دوم تر و تمیز تهیه کنید . بهتره در ابتدا دوربینی بخرید که تا حداقل دو سالی شما رو راضی نگه داره و نیازی به ارتقاء حس نکنید .
بهرحال تفاوتهایی که بین یه DSLR و یه SLR Like وجود داره بسیار زیادن . اصولاً دید مثبتی نسبت به SLR Like ها ندارم . بلاخره یا اینطرفی یا اونطرفی .
یا یک کامپکت خوب مثل سری G کانن یا سری X فوجی میخرید که هم تنظیمات منوال داره و هم عکس خام میگیره و در عین حال کوچیک و سبکه و میشه بصورت یه دوربین خانگی هم ازش استفاده کرد . یا یک دوربین SLR میگیرید و خلاص !
D5100 یا D5200 با لنز 105-18 هم میتونه انتخاب خوبی باشه و تا حدود زیادی نیازتون رو تا مدتها مرتفع کنه .
اگر هم خیلی معتقد هستید که باید یک پیش دوره ای قبل از DSLR بگذرونید و مدخلی برای این دوره داشته باشید ، من پیشنهاد میدم دو-سه حلقه فیلم عکاسی کنید. تا حسابی با مفاهیم دیافراگم و شاتر و ایزو و چگونگی فوکوس و نورخوانی آشنا بشید .( احیاناً از حلقه فیلم اولتون یه 4-5 تایی عکس سالم دربیاد
که البته تجربه خوبیه و سبب پیشرفت میشه .) خرجی هم نداره به اون شکل و میشه از دوستی آشنایی کسی دوربین قرض گرفت یا به قیمت 70 تا 200 تومن یه دوربین با لنز نرمال خرید و بعد هم به همون قیمت فروختش . ژست هنری بیشتری هم میشه گرفت
باقی بقایتان