بارها در همين سايت عنوان شده است كه سايت Snapsort براي ارزيابي و انتخاب دوربين مناسب نيست. در اين سايت، دوربينها توسط كارشناسان بررسي و ارزيابي نمي شود بلكه امتيازاتي براي مشخصات عمومي دوربين در نظر گرفته شده است (كه مبناي امتيازدهي و وزن دهي مشخصات دوربين هم در آن به درستي انجام نشده است) و يك نرم افزار بر اساس جمع اين امتيازات دوربين ها را رده بندي مي كند. ضمناً در ارائه مشخصات دوربين ها هم اشتباهاتي در اين سايت وجود دارد.
بهتر است براي بررسي مشخصات و مقايسه دوربين ها به سايت هاي معتبري مانند Digital Photography Review مراجعه كنيد.
بله جناب چگینی عزیز، من هم که به دوستمون گفتم در مورد امتیازدهی چیزی اعلام نکردم. بیشتر تاکیدم رو سنسور نیکون بود که فرموده بودن با سنسور دی 7000 یکیه. با توجه به راهنمایی های قبلی شما و دوستان برای این موارد هم به سایت dpreview حتما مراجعه میکنم که اشتباه صورت نگیره. دوباره سپاس بابت یادآوری
یا حق
بستگی به نیازتون داره ،اگر دنبال فیلم برداری ،عکاسی با سایز بزرگ و مانیتور چرخان هستید D5200.....
واگر دنبال بدنه مستحکم تر ،موتور فوکوس داخلی،سرعت شاتر بیشتر ،عمر باتری بالاتر ،ویو فایندر قوی تر هستید D7000.....
به شخصه کسانی رو میشناسم که فیلم برداری قویتر رو نمیتونن بیخیال شن و همچنین هیچ نیازی به سرعت شاتر بیشتر یا موتور فوکوس و ویوفایندر قویتر و غیره هم ندارن و D5200 رو انتخاب میکنن ،اما اگر هدفتون فقط عکاسیست و زیاد به ساخت کلیپ نمیپردازید بهترین اتخاب D7000 هست.....
ّ
با سلام مجدد و تشکر از پاسخ سریع شما!
بنده گهگاهی فللم برداری می کنم و از آن لذت می برم. با توجه به این که تازه عکاسی را شروع کرده ام ، آیا به نظر شما شرعت شاتر بالازمه کار من می شود؟!
ولی انصاف نمی شود از موتور فکوس داخلی و بدنه مستحکم و عمر باتری تر گذشت!
در موزد دانامک رنج نظر شما چست چون زمانی که سایت dxo را بررسی کمی کردم رتبه بالاتری به d5200 داده بود!
من کاملا گیج شده ام!
سرعت شاتر بالا بیشتر عکاسی ورزشی و حیات وحش و غیره استفاده میشود و برای شما که هنوز تازه کار هستید تقریبا کاربرد ندارد ....
موتور فوکوس داخلی هم که اکثر لنز های الان دارن و نیاز به موتور داخلی دوربین ندارید ،مخصوصا شما که شاید تا چندین سال دیگر هم با لنز 18-105 و یا سایر لنز های عمومی که اکثرا موتور فوکوس دارن سر کنید ،درکل الان که تقریبا تمام لنز های جدید دارای موتور فوکوس هستن کاربرد آنچنانی ندارد....
عمر باتری D5200 حدود 500 شات و d7000 حدود 750 شات هست که این 250 شات بیشتر برای عکاسان نجومی یا عکاسان خبری و کلا اونایی که خیلی عکس میگیرن کاربرد داره ،که شما رو نمیدونم.....
و بدنه مستحکم که خیلی مهمه و به نظر من مهمترین شاخصه این دوربین هست که البته برای بنده آنچنان مهم نیست....
در مورد دینامیک رنج هم الان که در سایت DXO نگاه کردم دقیقا در دو دوربین برابر هست ولی شاید بشه گفت که در کیفیت سنسور D5200 کمتر از 10 درصد بهتر از D7000 هست....
حالا این شما هستید که تصمیم میگیرید،نظر بنده این هست که با توجه به آماتوری بودن عکاسی شما و عدم نیاز به سرعت بالاتر و غیره که براتون کاربرد نداره در صورتی که نیاز به بدنه مستحکم دارید صد در صد D7000 رو بخرید وگر نه D5200 رو پیشنهاد میدم......
ّ
با سلام خدمت اساتید
من کنون 450 دارم با لنز کیت 18-55. بیشتر هم برای کارهای معمولی و شخصی استفاده می کنم. میخوام بپرسم که یک لنز خوب مثل 15-85 می ارزه به خریدنش (بجای 18-55) و یا اینکه قیمت لنز رو بدم دوربین مثل G1X و مثل اون بخرم.
برادرجان اخه g1x ميخوايد چيكار وقتي dslr داريد؟! مثه اين ميمونه كه يه 450 D ديگه بگيريد؟ !!
بطور حتم اگه ١٥-٨٥ بگيريد خيلي عكسهاي بهتري خواهيد گرفت نسبت به يك كامپكتي مثه G1x وخيلي خريد مناسبتري هست ( البته در صورتي كه از Dslr خسته ودلزده نشده باشيد.)
اگه قصدخريد كامپكت داريد ولنز نميخوايد بگيريد، باتوجه به اينكه خود ٤٥٠ دي دوربين دست وپاگيري نيست واحتمالا از ان وdslrها خسته شده ايد، پس به نظرم كلا dslr رو بفروشيدودراونصورت خريدكامپكت منطقي ست.
يه چيزه ديگه ، اگه فقط عكسهاي خانوادگي وتفريحي دوستانه ميگيريد، به نظرم چيزي مثه G1x بهتره دراينصورت.
دوستان کمی دوستانه تر
این دوستمان جناب ramata اولین سوالشونو پرسیدند.
بهتره کمی بهتر راهنماییشون کنیم.
ببینید دوست عزیز اینکه یک لنز ارزش خرید داره یا نه همانطور که mo.ghadimi گفتند هم عامل اصلی کیفیت هست
هم به شرط اینکه آگاهی کامل و بجا استفاده بشند یعنی آیا برای کارهای معمولی و شخصی هزینه این لنز ارزش خرید آن را دارد برای شما یا خیر؟
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت