پردازش دوربینهای سونی کمی رنگ و لعاب بیشتری داره برای همین به نظر بهتره اما در عوض جزئیات کمتری داره پس به طور کلی نویز 57 از مدلهای نیکونی مقایسه شده کمی بیشتره اما تجربه شخصیم اینه که کمتر پیش میاد از ایزو 1600 و بیشتر استفاده کنم.علت این نویز بیشتر به خاطر فن آوری آینه نیمه شفافslt هست که 30درصد نور رو عبور نمیده و ازش برای فوکوس مداوم (برای فیلم برداری عالیه) استفاده میکنه.پس در محیط های کم نور احتیاج به فلاش دارید.من خودم این مشکل رو با فلاش رو دوربینی و دفیوزر حل کردم و تو تاریکی از رقص دسته جمعی با ایزو پایین عکس گرفتم.
اگه سایز دوربین برات مهم نیست مدلهای بدون آینه سونی سری نکس هم فکر کنید.مدلهای دیگر بدون آینه هم هستن اگه خواستید دوستان راهنمایی میکنن.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
با عرض پوزش از اساتید که وسط بحث میام.خوب هدفم از نویز کمتر , تو عدد بود که a57 iso بالاتری داره
تو اینکه کنون و نیکون بازار گرمتری دارن شکی نیست ولی گفتم من یه یوزر خونه گیم که تا امروز با s3 کارم راه افتاده ولی برای داشتن نویز کمتر, دید وایدتر ولنزهای باکیفیت تر می خوام slr بخرم پس اگر اینها رو داشته باشم گمون نمی کنم نیازی یه آپدیت داشته باشم به ویژه اینکه با a57 در کنار اینها چیزهای دیگه ای شبیه فیلم برداری hd با صدای استریو , لایو ویو , ویوفایندر دیجیتال , ال سی دی گردون , فوکوس 15 نقطه ای رو هم می شه داشت که تمام اینها تو کمتر دوربینی یکجا پیدا می شه ولی با این حال اینهایی که می گم معنیش این نیست که شیفته این دوربینم چون از اون دسته آدمها هستم که هیچ تعهدی به هیچ برندی ندارم و تنها کیفیت خود وسیله ست که راضیم می کنه تا بخرمش و این دیدگاه رو هم دارم که اگر یه برندی یه محصول خوب داره معنیش این نیست که تمام محصولاتش خوب هستن در کل اینها رو گفتم تا بدونید که باجبهه گیری از این حرف نمی زنم و اگه الان از خوبیهای a57 گفتم برای این نیست که دیگران رو قانع کنم که دوربین خوبیه راستش اینها برداشتیه که از این دوربین تو ذهنمه و الان گفتم تا اگر شما و دیگران نظر دیگه ای دارین بگید تا این شما باشید که من رو قانع می کنید.
یه مقایسه از نویز این دوربین با سه تا از دوربینهایی که احمد جان گفتن رو هم می ذارم ممنون می شم نظرتون رو بگید چون از دید من نویز نوری و نویز رنگی سونی کمی بهتره, شما چی می گید؟
دوست عزیز مشخصاتی که گفتید تو اکثر دوربینهای امروزی هست.
فیلم برداری HD و لایو ویو و فوکوس تنها 15 نقطه ای چیزی نیست که بگیم کمتر تو دوربینها یه جا جمع میشه!
اینم بگم که تقریبا هیچ عکاس حرفه ای ویزور دیجیتال رو به اپتیکال ترجیح نمیده.
این که به صورت مطلق میگین نیاز به آپگرید ندارین واقعا حرف درستی نیست. هیچوقت شرایط حال رو نباید در نظر گرفت. مطمئن باشید وقتی لذت عکاسی با یه دوربین حرفه ای رو چشیدید نظرتون فرق خواهد کرد.
نظر من هم با دوستمون که فرمودن G1X بخرید یکی هست.
ولی اگه واقعا فکر میکنید نیاز به DSLR دارید فکر میکنم بد نباشه D5200 با لنز 18-55 رو هم یه بررسی کنید.
سوای لنزش که بعدا حتما آپگرید میکنید، از هر نظر چند سرو گردن بالاتر از مدل سونیه مد نظر شماست.
موفق باشید.
تشکر از همه ی دوستان بابت راهنمای هاو پیشنهاد هاشون
انشا ا.. اگر دوربین بگیرم حداقل تا سه یا چهار سال آینده دوربینم رو عوض نخواهم کرد و نهایتا تا دو سال آینده هم بفکر خرید لنز های گرون قیمت نخواهم افتاد پس حتما دوربینی که بگیرم تا دو سال آینده همین دوربین (احتمالا 5100 dبا لنز 11-16 )بالنزش خواهد بود و بعد از چهار سال هم به سراغ دوربین های فول فریم میرم .
لنز 11-16 روی بدنه دوربین های فول فریم هم نصب میشه آخه با دوستان که برای عکاسی بیرون میریم ممکنه که بخوان از لنز من هم استفاده کنن؟
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
دوست عزیزم این مقاسه رو هم بخونید شاید به پیشنهاد دوستان d3200 شاید به لحاظ تاریخ معرفی و حتی رزولوشن و عملکرد نویزی بهتر باشه
تفاوت قیمت این دو بدنه با یکدیگه تو یکی از این سایت های فارسی 20 هزار تومن هست
آقای صفائی امروز داشتم عکسای این دو دوربین رو در سایت Nikon D5100 In-depth Review: Digital Photography Review بررسی میکردم که به جز رزولوشن بیشتر d3200 نسبت به 5100 کیفیت و غلظت رنگ و میزان نویز دوربین دی 5100 عملکرد بهتری داشت حالا نمیدونم چقدر این سایت درست میگه و آیا واقعا همین گونه است ؟
سلام دوستان برای کار ساخت فیلم دوربی 60d کنون رو میخوام بگیرم ، میخواستم بدونم برای کار فیلمبرداری چه لنزی مناسب این دوربین هست ، ممنون
عذر خواهی میکنم بابت تاخیر
این پیشنهادم ازین بابت بود که خوب این نصل جدید تره اما در مشخصات اصلی به مراتب بالاتر و استفاده از نصل جدید سنسور هم یک نکته است
اما عکس های توی سایت های چون این سایت رو بنده در جایگاهی نیستم که رد یا تایید کنم
ولیکن شاید استفاده از نصل جدید منطقی تر باشه
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2