مشكل زماني پيش مياد مياد كه شما نيازي داشته باشيد و دوربينتون نتونه انجلم بده ! به اين ترتيب شما امكاناتي كه در ٣٢٠٠ داريد رو در دي٣٠٠ هم خواهيد داشت. بنابراين فك نميكنم جاي نگراني باشه. منتها خوب من اگه بودم ، بيشتر به يه دي٧٠٠٠ دست دوم فكر ميكردم. به اين دليل كه الان نوي اين دوربين اگه اشتباه نكنم حدود٢٢٠٠ هزار هست واحتمالا باحدود١٦٠٠-٧٠٠ ميشه دست دومش رو پيداكرد. والبته به اندازه يه دوربين قديمي تر كار نكرده.
وافعا ممنونم عزیز دلیل اینکه تا بحال دوربین نگرفتم همین بوده وقتی برای اولین بار عکسهای گوشی کا800دم رو با اون همه تبلیغات تو کامپیوتر دیدم متوجه این موضوع شدم که هر ارزونی بی علت نیست تا بعد از کلی مطالعه متوجه شدم دوربین به چی میگن کیفیت خیلی از این کامپکتهای تو بازار حتی با دوربین گوشی هم قابل مقایسه نیست فقط پول زوم الکیشونو میگیرن و با اسباب بازی فرقی ندارن
ممنونم از راهنماییهای خوبتون
سلام به همه دوستان
من به تازگي شروع به يادگيري عكاسي به صورت آكادميك كردم. و طبيعتا فعلن قادر به تشخيص استعداد خودم در شاخه هاي مختلف عكاسي نسيتم و صرفا براساس علاقه وارد گود يادگيري عكاسي شدم. خب براي ورود يك دوربين nikon d3200 رو خريداري كردم. البته با اين نيت كه بعد از پيشرفت تو اين رشته و شناختن درست خودم بتونم به دوربين هاي بهتر ارتقا بدم براي آموختن هاي بيشتر و بيشتر. خيلي دوست دارم از نظرات دوستان راجع به درستي يا نادرستي انتخابم مطلع بشم و اينكه آيا لازمي لنز بهتري تهيه كنم يا نه . پيشاپيش ممنون از راهنماييتون.
من هم در ذهنم اول همین دوربین D7000 بود، ولی فکر میکردم گرونتر از این مقداری که شما میگید باشه! حالا باز چک میکنم. مرسی در هر صورت از راهنمایی. فکر کنم شما قبلا D7000 داشتین، درست فکر میکنم؟ در این صورت مشکلات اصلی D7000 رو چی میدونین؟
دوست عزیز تبریک میگم برای خرید دوربین جدیدتون، دوربین بسیار خوب و کاربردی هستش. برای شروع بسیار خوبه و لذت بخشه کار کردن باهاش. ولی بعد یه مدتی ممکنه با منوهاش که اجازه تنظیمات پیچیده رو بهتون نمیده (و یا اینکه برا هر چیزی یک دکمه نیس) کمی مشکل پیدا کنید با دوربین. اما تاکید میکنم که دوربین عالی هستش برای شروع کار.سلام به همه دوستان
من به تازگي شروع به يادگيري عكاسي به صورت آكادميك كردم. و طبيعتا فعلن قادر به تشخيص استعداد خودم در شاخه هاي مختلف عكاسي نسيتم و صرفا براساس علاقه وارد گود يادگيري عكاسي شدم. خب براي ورود يك دوربين nikon d3200 رو خريداري كردم. البته با اين نيت كه بعد از پيشرفت تو اين رشته و شناختن درست خودم بتونم به دوربين هاي بهتر ارتقا بدم براي آموختن هاي بيشتر و بيشتر. خيلي دوست دارم از نظرات دوستان راجع به درستي يا نادرستي انتخابم مطلع بشم و اينكه آيا لازمي لنز بهتري تهيه كنم يا نه . پيشاپيش ممنون از راهنماييتون.
Nikon D3200
~احسان عالی مهر
با سلام خدمت اساتید
یک کلام کانن 60D یا نیکون D5200 ؟
سلام به همه دوستان . من حدود 4 سال به طور جدی عکاسی میکنم البته با یه دوربین ساده (canon sx130) و الان میخوام کمکم به فکر ارتقا دوربینم باشم. حدود 1.5 تا 2 میلیون بودجه دارم. بیشتر کار منظره و طبیعت میکنم ولی تازگیا توی یک آتلیه مشغول شدم. البته عکاسی خارج از آتلیه برام اولویت داره. با این حال چه دوربینی رو واسه من مناسب میدونید.
--------------------------------
پ.ن: نظرتون راجب D3100 و 600d چیه؟ گزینه های دیگه از جمله دست دوم که با بودجه من جور باشه هم پذیرا هستیم
تا مپنداری فلک روزی به کس ارزان دهد
جان ستاند در بها گردون به هر کس نان دهد
ابر و گل در پرده گویندت حدیثی کاسمان
سازدت گریان گرت یک دم لب خندان دهد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid