سلام
از روی تجربه که میفرمایید مستلزم این هست که شما با دانش کافی نسبت به تجهیزات با هر دو دوربین زمان کافی کار کرده باشید که فکر نمیکنم اینطور باشد.آقای صلاحی هم تا جایی که بنده اطلاع دارم به صورت تخصصی در مورد تصویربرداری فعالیت میکنند و نه عکاسی.
ولی در حالت کلی به نظر من به چند دلیل نمیتوان اینگونه نظر داد که این دوربین از آن دوربین برای عکاسی بهتر است.
اول اینکه دوربین بخشهای مختلفی دارد که ممکن است در هر کدام از آنها به رقیب خود برتری داشته باشد.اینکه کدام یک از این امکانات برای مصرف کننده مهم است یا نه برای هر شخص فرق دارد.
مثلا برای خیلی از افراد ممکن است داشتن وایرلس یا یا ال سی دی چرخان بسیار مهم باشد ولی خیلی ها هم هیچ وقت مورد استفاده نباشد.به نظر من در مورد کسی که به عکاسی حیات وحش علاقه مند است به نظر من پیشنهاد شما خوب نیست.
چرا؟چون 70دی هم سرعت عکاسی بیشتری دارد،تعداد نقاط فکوس کراس آن بیشتر(که ممکن است در شرایط چالش برانگیز بهتر عمل کند که نقش لنز هم در این مورد بسیار مهم است) و در برند کنون دو لنز تله با کیفیت و قیمت تقریبا مناسب وجود دارد.(ظاهرا سیلینگ بهتری هم دارد)
مورد دیگر سبک مورد علاقه افراد برای ادامه عکاسی است که در آینده با توجه به این مورد نیاز به چه تجهیزات دیگری خواهند داشت.این تجهیزات در برندها مختلف چه برتریهایی بهم دارند؟اختلاف قیمت و در دسترس بودنشان به چه صورت است؟
دلایل زیاد دیگری را هم میتوان نوشت که پاسخ مطلقی مثل آنچه شما گفتید درست نیست.و هر یک از این دو دوربین در جاهایی برتریهایی بهم دارند ولی به نظر من این دو بدنه در امکانات خروجی به هم نزدیک بوده و برتری قابل ملاحظه ای به هم ندارند.
پ ن: هدف از این پست مقایسه دو دوربین نبود و فقط مثالهایی برای روشن شدن موضوع زدم.