جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
در قالب موارد هیچی نمیشد!!!
تعجب میکنم که هنوز برخی دوستان حتی قدیمی فروم هستند که باوردارند که این دوربینه که عکس میگیره!
چه بسا بسیاری که دوربین فولفریم یا حتی کراپ گرفتهاند اینک در کمد خانهشان خاک میخوره. چون فکر میکردن با خرید یک هایاند دیگه کار تمومه . پسوند حرفهای روی دوربین یعنی عکاس هم حرفهایه! چه بسیاری که دوربین را میخرن و بعد فقط خاکمیخوره چون ناامید میشن از انتظار اشتباهی که داشتن. و دو تا عکس ازشون نمیبینی هرگز.
ضمن اینکه باز هیچی نمیشد چون اگر فولفریم را با لنزکیت میخواستن استفادهکنن ، خیلی چیزی نمیشد.
پ.ن: پست آقای دانشپایه هم دچار همان مسالهشد. گویا براوزر گوشی من مشکلی پیدا کرده که به جای دکمهی پاسخ با نقلقول دکمهی ویرایش زده میشه.
به هر حال از پست ایشان هم چیزی کم و زیاد نشده و مشکل را برطرفکردم.
ویرایش توسط کوروش : Wednesday 9 November 2016 در ساعت 20:52
در تکمیل فرمایش آقا کورش عزیز،
روزی روزگاری وقتی تصاویر اعماق آسمان را از افراد تماشا می کردم با خودم می گفتم: «اگر من هم این ابزار را داشتم بهتر از این کار می کردم»
الان به لطف پروردگار تجهیزاتم در حد متوسط به بالای تجهیزات برعی عکاسان اعماق آسمانه! ولی نتیجه اصلا اون چیزی که عکاسان انجام داده بودند نشد!
دلیلش برای خودم مشخصه اونها چیزی داشتند که بنده نداشتم! پشتکار و ممارست!
همین مسئله برای بنده در مورد عکاسی در نور کم در داخل یک غار اتفاق افتاد!
این بار هم حوصله وجود داشت و هم علاقه مند بودم خروجی خوبی بگیرم، نتیجه با بادی داغون 30D تصویری در ISO 3200 گرفتم که هر اهل دوربینی دید گفت فول فریمه!
این حرف آقا کورش از اون حرفای طلائیه!
یادمه دلار که تازه قیمتش تغییر کرد تعداد بسیار زیادی فروشنده بادی فول فریم و کراپ در انواع و اقسام به صف شدند و بادی فروختند و یک بادی کامپکت جایگزین کردند و بعد هم کلی خوشحالی که سود هم کردند!چه بسا بسیاری که دوربین فولفریم یا حتی کراپ گرفتهاند اینک در کمد خانهشان خاک میخوره. چون فکر میکردن با خرید یک هایاند دیگه کار تمومه . پسوند حرفهای روی دوربین یعنی عکاس هم حرفهایه! چه بسیاری که دوربین را میخرن و بعد فقط خاکمیخوره چون ناامید میشن از انتظار اشتباهی که داشتن. و دو تا عکس ازشون نمیبینی هرگز.
البته تقصیری نداشتند چون به قول آقا کورش این دوربین نیست که عکس می گیره! و انتخابشون اشتباه بوده!
ارادتمند
دوستان بنده قصد خرید بدنه کنون دارم
مد نظرم بدنه های:
7D Mark II
80D
6D
هست
عکاسی پرتره و منظره بیشتر انجام میدم
لطفا راهنمایی کنید
دوربین های قبلیم هم 70D و 60D بودن
ممنون
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید من صبح باید برم خرید
نقاط فکوس کراس خیلی برام اهمیت داره 6D فقط 11 تا نقطه فکوس داره در عوض 80D نقاط فکوس کراسش 27 تاس
Sent from my E6633 using Tapatalk
سلام دوستان فلاش sb 700 برای 7200 و لنز های 50 و 85 مناسب هست به نظرتون؟ مرسی از پاسخگویی شما
با عرض سلام خدمت شما دوستان
سوالی در مورد D5300 دارم
آیا این دوربین استامپ تاریخ در عکس را دارد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . دوستان پیشنهاد شما از بین 1100d و d3100 کدوم هست؟ تفاوت خاصی بین این دو مدل وجود داره ؟ من چون یه لنز f1.8 میخوام بگیرم شنیدم که لنز مربوط به نیکون فوکوس اتوماتیکش رو این دوربین کار نمیکنه و باید دستی استفاده کنم . چون اولین تجربه شخصی دی اس ال ار هست گفتم شاید سخت باشه دستی. دوستان قصد خرید مدل دست دوم یکی از اون دو تا رو دارم که زیر یک میلیون میشه حدودا. اگر گزینه معقول دیگه ای هم به نظرتون رسید پیشنهاد بدید لطفا...