سلام
به نظرم بهترین لنزی که با قیمت نسبتاً مناسب می توانید تهیه کنید تامرون 90 م م ماکرو باشد.
برای دیدن کیفیت خروجی این لنز می توانید به عکس های سهیل شهبازی در تاپیک ماکرو مراجعه کنید.
Printable View
با سلام خدمت دوستان انجمن من کاملا صفر کیلومتر هستم یه بودجه ۳ تا چهار میلیونی برای خرید دوربین و تجهیزات کنار گذاشتم تصمیمم عکاسی حرفه ای هست و به موضوعات طبیعت و اجتماعی بسیار علاقه مندم در ضمن خودم تصمیم داشتم یهnikon d7000 بخرم تا راهنمایی دوستان چی باشه؟ نا گفته نمونه پارس کنون ۳.۴۰۰ قیمت داد ولی کمشاپ میگه ۲.۸۰۰ به نظرتون واقعییت داره؟
با سلام خدمت دوستان انجمن من کاملا صفر کیلومتر هستم یه بودجه ۳ تا چهار میلیونی برای خرید دوربین و تجهیزات کنار گذاشتم تصمیمم عکاسی حرفه ای هست و به موضوعات طبیعت و اجتماعی بسیار علاقه مندم در ضمن خودم تصمیم داشتم یهnikon d7000 بخرم تا راهنمایی دوستان چی باشه؟ نا گفته نمونه پارس کنون ۳.۴۰۰ قیمت داد ولی کمشاپ میگه ۲.۸۰۰ به نظرتون واقعییت داره؟
سلام خدمت تمام دوستان و اساتید
هرچی تاپیک که فکر میکردم مربوط به سوالم هست رو سر زدم ولی همه قفل بودش پیشاپیش از اف تاپیک عذر خواهی میکنم
یه دوربین 50 دی کنن با لنز 28-135 هست که میخوام بفروشم 6000 شات هم حدودا کار کرده و تمیزه به نظرتون چه قیمتی بزارم که منصفانه باشه؟
تركيب D7000 همراه با 105 18 تركيب خوبيست براي شروع ، در رابطه با قيمت به قيمتهاي كمشاپ اعتماد نكنيد بسيار قديمي هستند فكر ميكنم ٣٤٠٠ به واقعيت نزديكتر باشد به هر حال اگر تهران تشريف داريد بهترين كار اين است كه مستقيما مراجعه كنيد و قيمت بگيريد ...
درور بر جناب مقدم عزيز
چند روز پيش در يكي از سايتهاي فروش تجهيزات دست دوم تنه را به مبلغ ٢١٠٠ ديدم ولي بنظرم مبلغ بسيار بالايي امد ...
کلا فروشنده ها دوست دارن هر جوری هست سود بیشتری کسب کنن
با اینکه قیمت دلار به نسبت کمتر شده باز هم قیمتها هیچ تغییری نکرده و چه بسا گرونتر هم شده
دوستان یه Canon 7d دست دوم تمیز پیدا کردم تقریبا هم قیمت اکبند D7000
به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟
چرا با وجود اینکه روی مشخصات کاغذ برتری کامل با d7000 هست اما باز هم قیمت 7D گرونتره ؟
اگه قصد عکاسی پرنده و حیات وحش ندارید همون دی 7000 رو بخرید.
چون سرعت فوکوس خیلی بالایی نیاز ندارید. هرچند دی 7000 هم از جمله دوربین های پرسرعته. با خرید دی 7000 کمی سرعت بیشتر و بدنه ی بزرگتر رو از دست میدید و در عوض عمق رنگ بیشتر و داینامیک رنج بیشتر و نویز کمتر رو بدست میارید.
با عرض معذرت از مدیران و کاربران، کل بحث ما به نظرم آف تاپیک باشد. یک نفر می خواست بداند بین D7000 و 7D کدام را انتخاب کند. همین!
:::happy:::
سلام
پستهاي اخير به تاپيك زير منتقل شد:
http://forum.akkasee.com/f62/t3886.html
سلام دوستان. من قصد خرید دوربین دارم
حرفه ای نیستم ولی به عکاسی خیلی علاقه دارم تقریبا دوست دارم هرجا و مکانی یه عکس خوب بگبرم
بین دوربینهای نیکون 3100 و3200 و 5100 و همچنین کانن 1100 و کانن 550 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
میخوام که لنزش قابل تعویض باشه و کیفیت عکس عالی داشته باشه
کلا بین این مدلها تفاوت آنچنانی وچود داره؟ مثلا بین 3100 و 5100 خیلی تفاوت وجود داره؟ 5100 حدود 300 تا 400 تومن گرونتره ایا ارزش هزینه اضافی رو داره؟
همون طور که گفتم عکاس حرفه ای نیستم ولی میخوامعکسهای خوبی بگیرم و دوربینی که میخوام بگیرم ، میخوام تا مدتها ازش استفاده کنم و عمری برام کار کنه.
ممنون
به نظر من دی5100 ارزش هزینه اضافه رو داره و از بین دی3100 و دی5100 انتخاب دی5100 گزینه بهتری هست.
در کل با این بودجه اگه به برند خاصی علاقه نداری اینها رو میتونم پیشنهاد بدم:
نیکون دی5100 - کانن 550 دی که با 600دی تو lcd چرخان فرق داره- سونی slt-a35 (اگه سرعت فوکوس لایو ویو براتون مهم باشه)
دی5100 نویز کمتری داره اما همه این دوربینها نیاز شما رو براورده میکنن و برتریهایی نسبت به هم دارن که خیلی هم ممکنه برای شما مهم نباشه.
دوربینهای سری nex سونی هم قابلیت تعویض لنز دارن و با سایز کوچک کیفیت عکس خوبی دارن اگه برای عکاسی خانوادگی می خوای میتونی بهشون یه نگاه بندازی.چون قابلیت تعویض لنز مهم نباشه دوربینهای کانن g1x و فوجی x10 و سونی rx100 هم دوربین های خوبی هستن.
سلام
پيشنهاد من اين هست كه بيشتر مطالعه كنيد ، هم درمورد مشخصات دوربينها و هم ژانرها ... شايد دوربين x از y در بسياري جهات بهتر باشد ولي ممكن است شما با توجه به نياز خود y را مناسبتر ببينيد ! شايد علاقمند به ژانري شوبد كه تهيه لنزهاي مناسب ان در هر برندي به راحتي امكان پذير نباشد و يا هزينه بسيار بيشتري بر گردن شما بگذارد و خيلي مسايل ريز و درشت ديگر ... خلاصه تجهيزات به قدر كافي گران شده پس عجله نكنيد ..
جناب ایمان عزیز . من هم سعادت آشنایی با شما رو ندارم . اما هیچ کدام دلیل بر تعصب من و یا شما به برندی نیست . من هم به نیکون علاقمند هستم ولی تعصب ندارم .
اما وقتی یک دوستی یک سوالی رو می پرسه ، به نظرم باید شفاف بهش توضیح داده باشه . به ویژه اینکه اون دوست عزیز ممکنه تازه کار باشه و مسایلی که من و شما میدونیم رو ندونه . هیچ اشکالی هم نداره که من و یا شما و یا هر کسی در فروم ، نظرات شخصی امون رو با ذکر دلیل بگیم . مثلن بگیم به نظرم کانن بهتره به این دلیل ( همان دلایلی که شما گفتید ) . دیگری هم بگوید نیکون به این دلیل . یک بار دیگه لطفن متن خودتون رو با بی طرفی بخونید . با توجه به سوالی که مطرح شده .
اگر میگید نه ، من معانی ای که از صحبت شما میشود استخراج کرد رو برای شما بنویسم .
متاسفانه همیشه بحث ها دیر یا زود به بحث برندی تبدیل میشود
این دوست ما D5100 را با 550D مقایسه کردن اگر با همین اطلاعاتی که الان داری بخوای دوربین بخری انصافاً کدام را انتخاب میکنی؟نقل قول:
سلام
پيشنهاد من اين هست كه بيشتر مطالعه كنيد ، هم درمورد مشخصات دوربينها و هم ژانرها ... شايد دوربين x از y در بسياري جهات بهتر باشد ولي ممكن است شما با توجه به نياز خود y را مناسبتر ببينيد ! شايد علاقمند به ژانري شوبد كه تهيه لنزهاي مناسب ان در هر برندي به راحتي امكان پذير نباشد و يا هزينه بسيار بيشتري بر گردن شما بگذارد و خيلي مسايل ريز و درشت ديگر ... خلاصه تجهيزات به قدر كافي گران شده پس عجله نكنيد ..
هرجا ایمان مهرآبادی و داریوش چگینی باشن بحث برندی درست میشه مخصوصاً داریوش چگینی که اخیراً تعصبی شده شدید lol
من زمانی که می خواستم دوربین بخرم بین 600D و D5100 به شدت مردد بودم و با مقایسه مشخصات تقریباً روی 5100 مصمم شده بودم (علیرغم این که تمام دوربین های قبلی من کانن بوذه است!) ولی نهایتاً تصمیم گرفتم که 60D بخرم زیرا چند مشخصه کلیدی مانند LCD بالای دوربین، بدنه بزرگتر (با توجه به دستان بزرگ من) ، تعداد نقاط فوکوس نوع کراس و سرعت عکاسی پیاپی و درزبندی بهتر باعث شد که آن زمان حدود 300 هزار تومان بیشتر هزینه کنم و 60D بخرم. اگر پولی داشتم که تجهیزاتم را آپگرید کنم با توجه به این که لنزهای خیلی ارزشمندی ندارم بعید نبود که دوربین بعدی من D800 باشد! موقعی که پرداخت هزینه های کلان در میان باشد تعصب برندی بی معناست!
من مطلقاً از صحبت های ایمان مهرآبادی برداشت برندی نکردم و با ایشان موافقم که برای پرداخت هزینه های کلان بایستی تامل زیادی کرد. نمی دانم چرا کوروش عزیز برداشت برندی کردند...
سنسور دوربین دی5100 یکی از بهترین سنسورهای تولید شده(توسط سونی) در سالهای اخیر هست که روی دوربینهای سونی و نیکون دی7000 و پنتاکس کا5 هم هست.
من دوربین دی5100 رو به خاطر دینامیک رنج بیشتر و نویز کمتر و lcdچرخان انتخاب میکنم.اما توصیه میکنم هر دو دوربین رو تو دستتون بگیرید شاید دوربین کاننی برای دست شما بهتر باشه و از قید موارد برتری دی5100 بگذرید.
برتریهای نام برده شده درسته که مهم هستن اما برای یه آماتور خیلی هم به چشم نمیاد.مثلا نویزی شدن تصاویر که در دوربین دی550 حدود 800 هست و در دی5100 بالای 1100 هر چند به نظر زیاد میاد و فکر کنید نزدیک 40درصد اختلاف دارن در حالی که این اختلاف به اندازه 0.75 یک استاپ هست که ممکن است برای شما خیلی بکار نیاد و میشه با یه لنز دیاف بازتر جبرانش کرد(احتیاج به ایزو بالا کمتر بشه).
دوستی که از ما راهنمایی خواستند از سوالشان پیداست اطلاعات کمی دارند .حالا مابیایم از سنسور و داینامیک رنج و چه و چه بحث کنیم و دوربین بهتر را برای ایشان انتخاب کنبم بهتر است یا بگذاریم خودشان اول به مطالعه بپردازند بعد با خواندن بحثها و نقطه نظرات دوستان بهتر تصمیم بگیرند ؟ خداروشکر که به لطف عزیزان هم مقالات سایت را داریم ، هم دانشنامه و دیگر مطالب مفیدی که در تاپیکهای مختلف است .
تعجب میکنم بازهم برداشت برندی داشتید .
جناب ایمان عزیز و جناب داریوش خان .
من همانطور که در پست قبلی هم نوشتم ، به توصیه برندی ، اگر بود یا نبود ، مطلقا هیچ انتقادی نداشتم و ندارم . گفتم اگر با دلیل و متقن باشد ، هیچ اشکالی ندارد .
بحث من این بود ، لطفن یک بار دیگر بخوانید . اگر من نوشتم : " خب دوست من بگو نمونه کاننی رو بخر ! دیگه اینهمه لفافه گویی نداره !! :)"
انتقاد من به در لفافه صحبت کردن و مبهم گویی بود . و هنوز هم معتقدم که باید از جمله شما رمزگشایی شود تا معانی ان استخراج شود به جای اینکه خیلی صریح و شفاف گفته شود ، به نظرم این را انتخاب کنید . تا اینکه پاسخی که ده ها پرسش دیگر برای مخاطب ایجاد میکند .
حالا شما میگویید نه بزارید ببینیم از جمله شما چه استخراج می شود :
این دوست عزیز یک سوال ساده کرد :
550D یا D5100 ؟
آقای شهبازی راهنمایی کردن :
" اگر بودجه کافی دارید حتماً D5100 را بردارید 550D قدیمی شده و دو مدل جدید از آن تولید شده یعنی 600D و 650D اگر میخواهید D5100 را مقایسه کنید باید با 650D مقایسه کنید. "
شما پاسخ دادید :
"پيشنهاد من اين هست كه بيشتر مطالعه كنيد ، هم درمورد مشخصات دوربينها و هم ژانرها ... شايد دوربين x از y در بسياري جهات بهتر باشد ولي ممكن است شما با توجه به نياز خود y را مناسبتر ببينيد ! شايد علاقمند به ژانري شوبد كه تهيه لنزهاي مناسب ان در هر برندي به راحتي امكان پذير نباشد و يا هزينه بسيار بيشتري بر گردن شما بگذارد و خيلي مسايل ريز و درشت ديگر ... خلاصه تجهيزات به قدر كافي گران شده پس عجله نكنيد .. "
طبق این صحبت های شما و جمع بندی ای که میشه بهش دست یافت ، به معادله زیر می رسیم :
X=D5100
Y=550D
از طرفی همه میدانیم :
X= شاید علاقمند به ژآنری شوید که تهیه لنزهای آن مناسب در هر برندی ( نیکون ) امکان پذیر نمی باشد .
( اشاره به گران تر بودن لنزهای تله زوم و تله واید نیکون )
پس از این معادله از جمله :
شاید شما با توجه به نياز خود y را مناسبتر ببينيد
و چونY= نمونه کاننی
پس این همه فرمول باید ساخت تا یک کلمه شما رمز شکنی شود :
"شاید با توجه به نیاز خود کانن 550D را مناسب تر ببینید !! "
و :
معنای مطالعه بیشتر بکنید :
" لنزهای تله واید و تله زوم نیکون ، گران هستند و ممکن است علاقمند به ژآنری شوید که تهیه لنزهای مناسب آن به راحتی امکان پذیر نباشد "
حالا ما به جای راهنمایی ساده و صریح به یک نفر باید کلی در لفافه بگوییم ، که نیاز به رمزگشایی داشته باشد جملات امان که مبادا متهم به جانبداری از برندی شویم ! و این دوست عزیز را هم به مطالعه بیشتر و نخریدن توصیه میکنیم .
و توضیح ضروری :
همانطور که در پست قبلی ام نیز اشاره کردم و اینجا چند بار تکرار کردم ، من هرگز به اینکه بگیم این دوربین و یا دیگری و یا از کدام برند هم انتقادی ندارم و مطلقا هیچ اشکالی نداره از نظر من . با ذکر دلیل و شواهد قابل قبول . بلکه به لفافه گویی و یا ارجاع به مطالعات بیشتر انتقاد داشتم .
کورش جان از اول که به سیر سوال و جوابها دقت کنید بهتر متوجه میشوید . این دوست ما در پست اول خودشان 4077 ( دو پست قبل تر از انی که شما نقل قول کردید ) بین انتخاب 5 دوربین مردد بودند ، تنه هایی که در یک سطح نیستند ... از ملاکهای انتخابشان هم قابلیت تعویض لنز و عمری بودن دوربین و کیفیت عکس عالی و چه چه بیان کردند ... من و شما میدانیم که اینها صحبتهای یک کار بر اشنا نیست ! بعد یکی از دوستان فرمودند 5100 و 550 بهتر است ایشان سوال پرسیدند پس کدام را بگیرم ! منهم می امدم میگفتم فلان مدل را بگیر ایشان چه بسا میرفت و میگرفت حال یا در اینده پشیمان میشد یا دعا به جان بنده میکردند !
دغدغه من و شما در این بحث یکی است ، شما نظر دارید با کاربران واضح صحبت شود تا درست راهنمایی شوند و من هم دغدغه ام درس راهمایی شدن این دوست تازه واردمان بود . شما انقدر که مشغول حل معادله x و y شدید به کلیت حرف بنده توجه نکردید ! البته که قیمت فاکتور مهمی است ولی مگر تمامی بحثها سر قیمت است ؟ بنده هیچ نگرانی ندارم بابت اینکه به کسی مستقیما تجهیزاتی را پیشنهاد کنم که بخاطر ان متهم به طرفداری از برندی شوم ! همانطور که بارها در سفرها با دوستان گفته و شنیده ام ! و به هیچ عنوان هم لفافه گویی نکرده ام ...!
توصیه بنده به ایشان هنوز هم مطالعه بیشتر است بدون ترس از متهم شدنم به جانبداری ...
با این بحث های شما اون دوستمون هم فکر کنم کلا از عکاسی منصرف شد!!!!!
خلاصه ی کلام اینه که اگه بودجه ی نامحدود دارید نیکون هیچ جا کم نمیاره ولی به طور معمول کنون بهتر نیاز مصرف کننده ها رو برطرف میکنه و لنز هایی با قیمت و کیفیت مناسب در اختیار شما قرار میده.
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی های ازشمندشون.
والا من قصد ایجاد بحث اینچنینی بین ذوستان رو نداشتم
والا من کیش ساکن هستم و اینجا تنوع زیادی در دوربین نیست
مدلهایی که بیشتر موجوده نیکون 5100 و 3100 و 3200 هست و همچنین کانن 550 و 1100
در حال حاضر و با توجه بالارفتن قیمتها که بعید هست دیگه بیاد پایین باید یه دوربین مناسب رو انتخاب کنم
همون طور که به عنوان یه تازه کاری که شناخت چندانی از عکاسی و دوربین نداره گفتم ،
قابلیت تعویض لنز ، عمر بالا و کیفیت بالای تصاویر برای من مهم هست.
همچنین قابلیت نصب ریموت برای گرفتن عکس بدون فشردن دکمه شاتر روی دوربین
چون میخوام عکاسی نجومی هم به مقدار انذک انجام بدم میخوام شاتر به مدت بیشتری از 30 ثانیه باز بمونه
یعنی با نگهداشتن دکمه شاتر ، شاتر باز بمونه که برای این کار فکر کنم نیاز به ریموت باشه
و این قابلیت رو من در دوربین های 3100 و 5100 نیکون دیدم و فکر کنم در مدلهای 550 و 1100 کانن نبود.
بعد از اینها عکاسی از طبیعت و خانوادگی و ... مد نظرم هست
مهمترین چیز برام کیفیت بالای تصاویره. من عکسهای نیکون 5000 رو دیدم و عملا توش نویزی ندیدم یا انقدر کم بود دیده نمیشد.
بخاطر همین جلب نیکون شدم.
حالا از بین مدلهایی که در بالا نام بردم شما کدوم پیشنهاد میدید؟
3100 حدود 1و500 میلیون
5100 حدود 1و900 میلیون
1100 حدود 1و700 میلیون
اون قابلیت نصب ریموت در همه اس ال آرها وجود داره.
اما بین دوربینهایی که فرمودید دی5100 بهترین انتخابه.با خیال راحت خریدتون رو انجام بدید و درگیر چیز دیگری نشید.امروزه دوربینهای اس ال آر اینقدر خوب شدن که خرید هیچ کدام پشیمانی نمیاره.این رو مطمئن باشید.
دی 5100 به خاطر سنسور خوب نمایشگر متحرک و فیلمبرداری خوب با اتوفوکوس(البته خیلی قابل اعتماد نیست و همان فوکوس دستی نتایج بهتری داره) بهترین گزینه است.خیالتون راحت باشه و وسواس به خرج ندید.
با سهیل خط رو خط شدیم.
ممنون از راهنمایی های شما
من با فروشنده صحبت میکردم میگفت تفاوت آنچنانی بین 3100 و 5100 وجوذ نداره و بهتره 3100 رو بگیری و 400هزار تومن پول اضافه ندی
نمیدونم شاید فروشنده واسه بازار گرمی خودش میگه
اگه ممکنه مزایا و معایب این ذو رو نسبت به هم بگید تا بتونم راحتتر تصمیم بگیریم
ممنون از همه دوستان
تفاوتها که کاملا محسوسه! فقط همین یک قلم سنسور بهتر دی5100 کافیه که شما این بدنه رو انتخاب بکنید.یا یکسری امکانات مثل برکتینگ که البته ممکنه الان ندونید چی هست ولی اگر مثلا قصد عکاسی طبیعت و یا انواع منظره به صورت اچ دی آر رو داشته باشید وجودش یکجورهایی لازمه.یا نمایشگر بهتر دی5100 و...
به عنوان یک اصل کلی این مورد در نظر داشته باشید:با عرض تاسف بهتره که هرگز به صحبتهای فروشنده ها توجه نکنید!
وااااااااای از دست فروشنده ها
برتری های D5100 را عرض میکنم البته بیشتر برتری ها را بعد از مدتی کار کردن با این دوربین متوجه میشوید و ممکن است الان کمی برای شما کیج کننده باشد.
وضعیت نویز بهتر
دینامیک رنج خیلی بالاتر
کیفیت LCD خیلی بالاتر یعنی 920k dot در برابر 230k dot !!!!
عمق رنگ بیشتر
داشتن برکتینگ که در پست قبل عقیل هم گفت
داشتن LCD گردان
رزولوشن بیشتر یعنی 16 مگاپیکسل در برابر D3100 که 14 مگاپیکسل است ( متاسفانه خیلی از فروشنده ها مگاپیکسل را تمام برتری یک دوربین میدانند )
عکاسی پیاپی سریع تر
وضعیت باتری بهتر
و.....
این برتری ها کاملاً کارآمد هستن و خیلی مهم محسوب میشوند.
بنده اگر برای خودم قرار باشد انتخاب کنم D5100 را ترجیح میدهم چراکه برتری های این دوربین برایم چشم گیر تر است. کلاً یک رده بالاتر است و قابل قیاس نیستن
تقریباً مثل مقایسه D90 و D5100 است با اینکه D5100 خروجی بهتری نسبت به D90 دارد هنوز خیلی ها ازجمله خودم D90 را ترجیح میدهند.
سلام دوستان
من بین این دو دوربین مانده ام .
canon 7d & nikon d7000
لطفا یاری کنید .
از این پست به بعد را مطالعه نمایید شاید کمک کند.
دیدن نمونه عکس از هر دو دوربین و مطالعه :
مفید خواهند بود.
بدنه نیکون:
کیفیت عکس بهتر،فوکوس ممتد راحتتر در فیلم برداری،عمق رنک بهتر،طول عمر باطری بیشتر
بدنه کنون:
درز بندی بهتر،تاخیر در عکاسی کمتر(سرعت عکاسی)،ویو فایندر 100%،نقاط کراس بیشتر،موتور فکوس سریعتر،رزولوشن بالاتر
این دو بدنه اختلاف قیمت فاحشی با هم دارند کنون گرانتر است.این را هم در نظر بگیرید که لوازم کنون در بازار ایران در دسترس تر از نیکون است.
من خودم 7D دارم ،دوربین خوبی است و در موقعیتهای گوناگون اصلا کم نمی آره.نیکون هم دستم گرفتم،بدنه خیلی خوبی است.
حالا بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت شانه به شانه هم حرکت میکنند و اگر بهترین بدنه را 100 فرض کنیم کنون 70 و نیکون 71 امتیاز میگیرند.در این صورت به هر برندی که بیشتر علاقه دارید آن را خریداری کنید.
ولی با توجه به عامل قیمت نیکون بهترین انتخاب است.
حالا با توجه به اولویتها شما باید انتخاب کنید
منظره یاب D7000 هم مثل 7D دارای پوشش 100% است.نقل قول:
بدنه نیکون:
کیفیت عکس بهتر،فوکوس ممتد راحتتر در فیلم برداری،عمق رنک بهتر،طول عمر باطری بیشتر
بدنه کنون:
درز بندی بهتر،تاخیر در عکاسی کمتر(سرعت عکاسی)،ویو فایندر 100%،نقاط کراس بیشتر،موتور فکوس سریعتر،رزولوشن بالاتر
نقل قول:
سلام دوستان
من بین این دو دوربین مانده ام .
canon 7d & nikon d7000
لطفا یاری کنید .
دوست عزیز همه تفاوت ها رو دوستای عزیز گفتن ولی من میخوام یه جمله تکراری رو بهت بگم : دقیقا توجه کن که چه لنزی لازم داری چون واقعا مهمه.
من خودم بین 5تا دوربین سرگردان بودم و اخرش D7000 خریدم و واقعا هم ازش راضیم ولی الان به یه مشکل خوردم . من از همون اول تصمیم گرفتم که فقط لنزای فول فریم برا دوربینم بخرم (چون دیدم اخرش یه فول فریم کوچ میکنم ) و خب اولین لنز زومی که لازم دارم لنز 120-24 ورژن جدیده که قیمتش هم واقعا کم نیست ، خب ولی قضیه دردناکش اینه که نمونه نیکونی 1.300 از نمونه کنونی (یعنی 105-24 معروف ) گرونتره . نمونه کنونی به وفور دست دو تمیزش پیدا میشه ولی نمونه نیکونی نه . یعنی بر فرض که یه دست دو تمیز پیدا کنی 1.800 فرق داستان میشه که واقعا برا من ناعادلانه هست ، خب ولی این موضوع برا هیچ کس دیگه شاید مهم نباشه چون بقیه چنین نیازی ندارن ولی من با توجه به نیازم این موضوع آزارم میده و لطفا شما هم به نیازت توجه کن و بعد خرید کن .
(ولی پرایم های نیکون و اون 24-14 نازنین یه چیزه دیگه است :::happy::: )
از نظر بنده حقیر هم برای انتخاب بدنه دوربین باید بررسی دقیقی از نوع لنزی که میخواید استفاده کنید داشته باشید ...
که اکثرا فقط قابلیهای دو بدنه برابر در دو برند رو انتخاب میکنن و شروع به مقایسه میکنن
که این درست به نظر نمیرسه .
دوستان من تصمیم گرفتم 5100 رو بگیرم
لطفا راهنمایی کنید در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم
سلام؛
يادمه قبلا در فروم عكاسي به راهنماييهاي اينچنيني گير مي دادند. اما چون ديدم اخيرا بارها تكرار شده مي گويم؛ كيفيت عكس بهتر يعني چه؟ يعني اينكه اگر با دو دوربين با تنظيمات شبيه به هم از يك منظره عكس بگيريم، مشخصا خروجي يكي بهتر از ديگري است؟ به نظر من جاي اينگونه راهنماييها در يك فروم تخصصي نيست.
درود
برای کسی که مصرفی برای فاصله کانونی بالای 55mm سراغ دارد ، بله نیاز بیشتری به لنز 18-105 دارد ، اما اکنون که اختلاف قیمت بین این دو لنز زیاد شده واقعا در رنج مشترک بین این دو لنز خصوصا برای کسی که نهایت استفاده اش تا همان 55mm خواهد بود ، اختلافات چشمگیر کیفی به همان اندازه اختلاف قیمتشان ، وجود ندارد.
برای مصارف عمومی ، و عکاسی منظره و عکسهای دسته جمعی همان 18-55 کافی هست . حتی برای استفاده از آخرین فاصله کانونی لنز در کمترین فاصله فوکاس ( ماکروگرافی) در 18-55 به بزرگنمایی بیشتری میتوان رسید بخاطر magnification 1:3 آن.
موفق باشید
سلام
من تاپیکی برای خرید لوازم جانبی ییدا نکردم برای همین سوالمو همینجا میپرسم! پیشاپیش معذرت میخوام.
به تازگی دوربین d5100 خریداری کردم بدون لوازم جانبی ، فقط مموری کارت خریدم.
وسایلی که احتیاج دارم کیف ، فیلتر و سه پایه هست !
دلیل نخریدن این وسایل این بود که فروشندگان محترم شیخ بهائی اصفهان قیمتای لوازم جانبیشون بسیار مناسب هست ! گاها بعضی وسایل رو تا سه برابر قیمت میفروشند، مثل مموری کارت و کیف ...
دنبال کیفی هستم که زیاد مشخص نباشه این کیف ، کیف دوربین هست . مثل این که در سایت آمازون پیدا کردم :
http://img.ir/nwh.jpg
http://img.ir/pwh.jpg
فیلتر هم اصلا اطلاع ندارم چی مناسب هست، فعلا فقط دنبال یه فیلتر محافظ هستم برای لنز کیت دوربین. ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید و همینطور یدونه سه پایه با قیمت مناسب ! اگه وسیله دیگه ای هم به نظرتون باید تهیه کنم لطف کنید بفرمایید.
دوستان اصفهانی اگه فروشگاه مناسب در اصفهان میشناسند لطفا معرفی کنند تا برای تهیه این وسایل اونجا مراجعه کنم ! یا اگه فروشگاه اینترنتی هم هست بگید تا اینترنتی خرید کنم.
ممنون
سلام و وقت همگی بخیر ... یه سوال دارم که فکر میکنم این تاپیک جای خوبی برای طرحش باشه ...
2-3 هفته ای میشه که کلاس عکاسی رو از پایه شروع کردم و شدیداً به دنبال یه دوربین عکاسی هستم که بتونم خیلی خوب باهاش یاد بگیرم و شروع کنم . دقیقا هم نمیدونم چه ویژگیهایی میخوام داشته باشه ولی ترجیحا برند کانن یا نیکون باشه و قیمتش هم با لنز تا 2- 2.5 در بیاد . ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن ...
با اطلاعاتی که شما به ما دادید از برند کنون 1100D , 550D, 600D , 650D و از برند نیکون D3100, D5100, D3200 رو می تونید انتخاب کنید که همه این دوربین ها برای شما مناسب بوده و هیچ کدام فعلا کم نمی آورد
با توجه به این من از برند کنون 600D رو به شما پیشنهاد می کنم
و اما لنز : در مورد لنز ، باید ببینید به چه نوع عکاسی علاقه دارید که لنز مربوط به آن رو بگیرید مثلا لنز ماکرو ، واید و یا تله و ... یا مثل لنز مال من ،همه کاره و هیچ کاره !!!
با سلام
دوست گرامی اگر هنوز نمیدونین دقیقا بدنبال چه چیزی هستین من بهتمن پیشنهاد نمیدم دوربین 2 ، 3 تومن تهیه کنید
یه دوربین کارکرده ولی تمیز مثل D80,D3000,D5000 در برند نیکون و 30D,40D,500D در کنون کار شما رو راه میدازه و دست شما رو برای خرید تجهیزات باز میزاره
ترجیحا که نه، حتما نیکون یا کنون!!! غیر از این دو برند برای تهیه تجهیزات دچار مشکل میشد و برای انتخاب هم توصیه میکنم با هر دو برند کار کنید
عجله هم کار ....
دوستان بین دومدل نیکون 3200 و 5100 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
تو اون تاپیک پرسیدم جوابی نگرفتم
دیدم اینجا جای بهتری هست و ممکنه دوستان بیشتری در جریان باشند
می خواستم بدونم
از کجا میشه فهمید دوربینی که میگیریم Refurbished نیست ؟ راهی داره یا نه ؟
بعد ایا خرید دوربین یا لنز Refurbished با توجه به قیمت پایین تر ارزش داره یا نه ؟
dslr دست دوم با لنز کیت نهایتا تا 600-700 چه مدلهایی در بازار موجود است؟ آیا با این قیمت دوربین مناسبی پیدا میشود؟
با دیدن سوال شما، یه جورایی کنجکاو شدم که بیشتر در این مورد اطلاعات کسب کنم
از این طریق هم اطلاعاتی که بدست آوردم رو در اختیار شما و دیگر دوستان هم قرار میدم
اول منبع : کلیک کنید ..
نکته اول اینه که اغلب فکر می کنن که عقبه دوربین های Refurbished، خرابی و نقص فنی و از این قبیل بوده ( منم همینطور فکر می کردم )
در حالیکه این طور نیست و این قبیل محصولات دیگه وارد بازار نشده و به چرخه بازیافت هدایت میشن.
بلکه :
نقل قول:
Refurbished’ sold cameras most likely come from overstock, has been returned from a retailer, or may have had a damaged box (nobody wants to buy a camera with a bent box).
طبق تصاویری هم که در سایت منبع موجوده، جعبه این محصولات هم با نمونه های اصلی متفاوته و حتی عنوان REFURBISHED روشون قید شده.
و تمامی محتویات جعبه، اعم از دفترچه ها، کابل ها، CD ها و ... همه در بسته بندی مشابه اقلام NEW عرضه میشن.
اما .. ممکنه دوستانی این منبع رو قبول نداشته باشن و رویکرد خوش بینانه منبع مورد نظر رو رد کنن.
به نوبه خودم ، معمولا این نگاه نقادانه رو دارم. برای همین به بخش کامنت ها تکیه بیشتری می کنم تا بازخورد مردم ( اغلب مصرف کننده ها ) رو بسنجم.
که در این مورد هم فکر می کنم بازخورد خوبی داده شده ..
ولی ..
نکته دقیقا در سوال اول شما نهفته است : از کجا بفهمیم ..
دوست ندارم زیاد به این مسئله اشاره کنم. ولی برخی ( به تعداد انگشتان دست ) فروشندگان از ویژگی های محصولات REFURBISHED مثل ارزانی و مشابهت با نمونه NEW سوء استفاده می کنن و با یه بسته بندی اصلی، در قالب یک دوربین نو می فروشن. گارانتی هم که قربونش برم از نعمات خداست ..
پس مهم اینه که از کجا خریداری بشه. در بالا دیدیم که خود کارخانه هیچ ابایی از فروش این قبیل تجهیزات نداره و بر روی جعبه مشخص کرده.
اینکه ارزش داره یا نه ..
بسته به اولویت های فردی است. من باشم از ایران محصولی رو با این عنوان خریداری نمی کنم..
ایا دوربین نیکون 5100 بصورت پانوراما و عریض عکس میگیره؟
میزان واید بودن عکس شما بستگی به نوع لنز شما دارد
لنز 18-55 روی این دوربین است که واید 18 میلیمتر دارد که فعلاً برای شما کافی خواهد بود و نیازی به لنز وایدتر ندارید ( البته فعلاً )
استفاده از کلمه زوم چندان در عکاسی حرفه ای معنا ندارد و بزرگنمایی بر اساس فوکال لنت است اما اگر میزان زوم این لنز را میخواهید چیزی حدود 3 برابر است.
بزرگنمایی(که به فاصله کانونی مربوط نیست) و زاویه دید لنز(که به فاصله کانونی مربوط میشه) دو بحث کاملا جداست.منتها بهتره توی تاپیک مناسب سوالتون رو مطرح بکنید.
سلام. من D7000 نیکون خریدم باطریش چند ساعت باید تو شارژ باشه؟
تا زمانی که روی شارژر نشانه پر بودن باتری را ببینید. این مزخرفاتی که فروشنده ها در مورد اینکه بار اول باید 24 ساعت یا فلان قدر بماند را باور نکنید. بار اول و آخر ندارد هر وقت باتری پر شد دیگر شارژر به طور خودکار کاری انجام نمیدهد و 48 ساعت باتری روی شارژ بماند هیچ فرقی نمیکند. ممکن است بار اول بیش از یک ساعت هم نیاز نباشد و باتری شارژ کامل بشود شاید هم چند ساعت طول بکشد به هر حال از LED شارژر میشود فهمید.
درود
صحبت های جناب غفاری کاملا تایید میشه!
باتری های لیتیوم اعم از دوربین ، موبایل و ... همگی نوع شارژشون اینه که باید ببینید که دستگاه پر میشه یا خیر نه بیشتر و نه کمتر!
زیاد توی شارژ بگذارید عمر باتری هم کاسته میشه!
معمولا حدود 1 ساعت D5100 بنده شارژ میشه!