دوست گرامي،
پاسخ من فقط البته به شما نيست و روي سخن من شما نيستيد. اما چون از اين دست مطالب در فيسبوك و شبكه هاي مجازي فراوان كفته مي شود. و به تدريج به ما و ديگران هم سرايت مي كند، بنابراين همانجا هم گفتم ، اينجا هم مي نويسم.
قضاوت افراد كار ساده اي نيست. خريد وسايل و تجهيزات هم يك امر شخصي است و در دنياي امروز جزو آزادي هاي هر فرد. هر كسي حق دارد در دنياي متمدن كه < هابي > اي داشته باشد و با آن خوش باشد.
دوربين فقط مال عكاسان حرفه اي نيست.
درست مثل اينكه اتومبيل مثلن ب . ام. و يا فلان مارك معتبر، فقط براي رانندگان حرفه اي نيست. قرار نيست كه يك راننده معمولي وقتي پشت ب. ام. و نشست تا آخرين حد سرعت برود .ديگران را به كشتن دهد يا توقيف شود. بلكه مي تواند از امكانات رفاهي آن در سرعت مطمئنه هم لذت ببرد.
و اين جزو آزادي هاي هر انساني است.
يكي گيتار مي خرد دلنگ دولونگي براي دل خود مي كند ، يكي مي شود بانو ليلي افشار.
هر كسي هم پول بيشتر دارد مي رود سانچز مي خرد يا الحمرا،
حالا اگر ما معتقديم كه متفاوت هستيم و جدي تر كار مي كنيم، به جاي اينكه نگاه كنيم ديگران چه مي كنند، بر رشد و پيشرفت خود تمركز كنيم، و به جاي قضاوت ديگران ببينيم خروجي و محصول خود ما چيست؟
برخي دوستاني كه در شبكه هاي مجازي و .... ديگران را راهنمايي مي كنند يا نقد مي كنند، حتي يك خروجي يا محصول از ايشان ديده نمي شود.
ما حق پيش داوري نداريم.
اسم نمي آورم ، دوستاني سالها پيش عضو فروم شدند و همين سوالات را مي پرسيدند و اينك استادي هستند .
ما حق نداريم بگوييم چرا مي خواهي دوربين خوب بخري؟ از كجا ميدانيم و مطمئنيم استادي در آينده نيست؟؟؟