دوست عزیز با سلام و ضمن خوش آمد گوی برای شما.
بنده خودم D7000 دارم و طی این سه سالی که باهاش کار کردم ازش خیلی راضی بودم طوری که هیچ وقت احساس نیاز یا ارتقا به d7100 رو احساس نکردم.
این دوربین بهتر از 5200 هست، هم حرفه ای تر هست و هم تنظیمات اضافه تر و نویز کمتر تو عکسها، 5200 درسته دوربین جدیدتری هست و از یک سری امکانات جدید بهره میبره اما من D7000 رو براتون پیشنهاد میکنم که راه پیشرفتتون رو هم هموارتر میکنه.
در مورد عکاسی طبیعت و مناظر، شمامی تونید به این گزینه ها فکر کنید.
1. لنز 105-18 با قیمت کمتر از 1 میلیون تومان. این لنز یه لنز همه کاره هست و می تونید علاوه بر منظره، پرتره و سوژه های نه چندان دور رو هم عکاسی کنید، شارپنس خوبی داره و کیفیت راضی کننده.
2. لنز 85-16 که بهتر و شارپتر از لنز قبلی هست که کاربرد اون هم شبیه لنز قبلی هست. منتها 2 میلیمتر وایدتر در سر واید تفاوت فاحش داره و بیشتر به دردتون خواهد خورد. با قیمتی حدود 2.6
3. لنز tokina 11-16 که این لنز مختص مناظر وسیع هست و با دیاف بازی که داره میتونید عکاسی نجوم هم بکنید تنها ایرادش وجود Ca و فلر هست.
4. لنز 16-8 سیگما که واید تر از لنز قبلی هست. شاید ایرادی که بشه به این لنز گرفت بسته نشدن فیلتر روی این لنز و استفاده از فیلترهای مربعی باشه.
هر سه گزینه 2و3و4 جزو بهترین ها در ژانر خودشون هستند با شارپنس مثال زدنی.
شما اگه مثلا 85-16 رو روی هر دوی این دو دوربین ببندید کاری که لنز می کنه یکیه و تفاوتها رو دوربین ها مشخص خواهند کرد. 5200 با استفاده از سنسور جدید تر تصاویر با کیفیتی تولید می کنه اما سنسور d7000 درسته قدیمیه اما به قدری خوبه که اگه دقیق نشید تفاوتها محسوس نخواهد بود. ضمن اینکه از نویز کمتری هم بر خوردار خواهید بود.
مطمئن باشید با خرید d7000 پشیمان نخواهید شد.