من بعضی جاها خوندم کیفیت عکس نیکون d5300 از کانن 70d بهتره
نظر اساتید چیه؟
ممنون که راهنمایی کردین ، فقط یه سوال دیگه . من دوربین رو که گرفتم حالا حالا ها عوض نمیکنم ، ارزش داره یه دست دوم تمیز بگیرم ؟ ازینا که توی سایتا زده ؟ بعضی هاشونم هنوز گارانتی هم داره !
درود
اگر قبلا سابقه خرید دوربین دست دوم را دارید و با نحوه کنترل آن آشنا هستنید خوب چرا که نه!
ولی اگر می خواهید صرفا به فروشنده و گارانتی که خدا می داند چه شرایطی دارد قصد تهیه دوربین را دارید بنظر من نه!
دوربین تمیز زمانی برای فروش می آید که یا نفر نیاز به پولش داشته باشه و یا مشکلی داشته باشه (یک مشکل ازنظر یک فرد ممکنه برای شما مزیت باشه!)
اگر دوربین خیلی تمیز باشه، مغازه دارها نمی گذارند مفت از دستشون بپره و باید حداقل روش 20 الی 50 درصد سود کنند!
اگر هم مشکل داشته باشه که تکلیفش مشخصه!
شما اگر فردی را شخصا می شناسید و قصد خرید از او را دارید خوبه در غیر این صورت برای شما ریسکش بالاست! مگر اینکه با نحوه تست دوربین کارکرده آشنا باشید!
ارادت
تفاوت بین کیفیت تصویر این دو بدنه آنقدر نیست که بخواهید به آن استناد کنید!
خودتون می توانید در این لینک یک مقایسه انجام دهید!
DPreview Canon EOS70D VS Nion D5300
ممنونم از پاسختون
D7000 دوربین خوبیه ولی راستش اگه قرار باشه تا 4/5 اینا هم میتونم هزینه کنم مشکلی نداره . خودم الان بین D7100 و 70D شک دارم البته اینطور که فهمیدم 70D برای فیلمبرداری عملکرد بهتری داره
از طرف دیگه D7100 مزیت های دیگه ای داره که انتخاب بین این دو رو مشکل میکنه.
البته تو راسته جمهوری به هرکی میرسم تا می فهمه اولین دوربین DSLR هستش که می خوام بخرم همه سریع میگن 700D بگیرو فعلا هزینه اضافی برای خرید دوربین های گرون تر نکن و اینا ( نظر خودم اینه که حالا چون DSLR اولمه دلیل نمیشه که حتما با یک DSLR سطح مبتدی شروع به کار کنم . و همچنین دوس دارم چیزی بگیرم که تا چند سال احتیاجی به تعویض کردنش نداشته باشم. )
نظر شما چیه؟
بنظرتون 70D جواب کار من رو میده؟ می تونم باهاش توی اندازه های بالای چند متر پرینت خوب بگیرم؟
D7100 چه مزیت های قابل توجهی در مقابل 70D داره؟
خیلی از مقایسه های کیفیت دوربین ها در حالت استاندارد و با بهترین تنظیمات گرفته شده
می خواستم ببینم مقایسه ای هم بین عکس های گرفته شده در حالت اتومات وجود داره؟
مثلا 70d عکسهای گرفته شده در این حالتش از چه دوربینهایی بهتر و از چه دوربینهایی بدتر است
.........................
یه راهنمایی هم می خوام
من احتمالا طی این دو سه هفته پول دوربینم جور میشه که از بین 70d و d5300 با پولی که جور میشه یکی رو خواهم خرید
ولی چون اولین دوربینم خواهد بود نمی دونم کیف با کیفیت مرغوب و جمع و جور و همچنین رم 16 و یا 32 چی مارکی رو بخرم و چقدر هزینه کنم معقوله.
در ضمن فک کنم یه فیلتر هم برای محافظت از لنز برام خوب باشه.
دوستان اگه ممکنه در این موارد راهنمایم کنید
اگرم بگید ویا ممکنه پیام بدید دوربین و باقی چیزا رو از کجا بخرم بهتر و منصفانه تره