نوشته اصلی توسط
hezarandish
باسلام خدمت دوستان و اساتید سایت عکاسی
مدتهاست که با این سایت همراه هستم و از دانش و تجربه های گرانبهاء دوستان استفاده کردم.تشکر....تشکر.... از به اشتراک گذاشتن سخاوتمندانه دانش و تجربیاتتان...
بعد از استفاده از چند دوربین کامپکت....اکنون به دنبال تهیه دوربینی در سطح حرفه ای هستم...قطعا علاقه فراوانی در من نسبت به عکاسی وجود داشته که چنین تصمیمی گرفتم....در حال حاضر نمیتوانم با قطعیت بگویم به کدام یک از زمینه های عکاسی علاقمندترم یا اینکه علاقه و نگاهم در چه زمینه خاصی غلیظتر است....چه بسا که نمیتوان در به قاب کشیدن ثانیه و لحظه ای از زندگی میان ژانرهای گوناگون فاصله انداخت.هرچند که میدانم و صد البته بدیهی است که برای داشتن کیفیت قابل قبول در هر ژانری نیاز به نرم افزار و سخت افزار متناسب آن میباشد.
به هرصورت بنده در حال حاضر به دنبال ممارست در ژانر و گونه ای خاص نیستم.و دوست دارم دوربین و متعلقاتش در تمامی لحظات جوابگوی خواسته من باشد.تا انشاا... در آینده با شناسایی نیازها دست به تجهیز و ارتقاء داشته های خود بزنم.
صفحات زیادی از گفتگو ها را خواندم...و امیدوارم سوالات من در صورت تکراری بودن اساتید و دوستان را نیازارد.پیشاپیش درود بابت صبر و دقت نظرتان در پاسخگویی...
قاعدتا دوربین و تجهیزات خریداری شده یا به شکل نو و آکبند میباشد یا دسته دوم
در حال حاضر قادرم چیزی بین 2/5 تا 3 میلیون هزینه کنم. و دو گزینه زیر را با بررسی و مطالعه مستمر صفحات گفتگوی همین سایت انتخاب کردم(البته اگر بخواهم دوربین و تجهیزات را نو تهیه کنم):
کنون 700d با لنز کیت 18-135 stm ودیگری نیکون d5300 با لنز کیت18-105
و اگر به قرار براین شد که به دوربین و تجهیزاتی دسته دوم تهیه کنم:
دو گزینه کنون 650d و نیکون d5200 نیز به دو گزینه بالایی اضافه میشود.
و اولویت من با تهیه دوربین و تجهیزات به شکل دسته دوم و البته به شرط تمیز بودن میباشد....در این صورت برای من هیچ یک از چهار گزینه بالایی تفاوتی نخواهد داشت و مادامی که جنس دسته دوم یکی از 4 گزینه بالا باشد و البته تمیز آنرا انتخاب میکنم...
اما در صورت تهیه دوربین و تجهیزات نو وآکبند قطعا انتخاب من از بین دو گزینه نخست خواهد بود.
-----------------------
به نظر شما دوستان و اساتید راهی که برگزیدم صحیح است یا خیر؟