15-85یک لنز طلاییه و کیفیت واقعا متفاوتی دارد
البته بستگی به علاقه شماهم دارد لنز 18-135stmهم لنز جدید ..خوب وپرطرفداریه
البته بستگی به نظر شمادارد؟ میتونید با اقای داریوش چگینی که در همین فروم نقش بسیار مهمی دارند مشورت کنید
اگر سوال دیگری دارید در خدمت هستم؟
شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...
درود
جناب مطوری عزیز
مدل 60D به همراه لنز 135-18 سری STM که جناب Mh.Shahnazar پیشنهاد دادند مناسبه البته برای رم و کیف هم حداقل 200 باید کنار بگذارید.
البته اگر تجربه کار با دوربین دیجیتال را ندارید و دستتان خیلی بزرگ نیست ترکیب 700D + 18-135 STM هم ترکیب خوبیه و دست شما هم برای هزینه باز خواهد بود.
ولی برای عکاسی 60D امکانات مناسبتری را به شما خواهد داد.
در خصوص تشکر هم جنابعالی بجای اینکه برای دوستان یک تاپیک با عنوان تشکر بزنید بهتره گزینه
تشکر که در پایین هر تاپیک سمت چپ قرار داره بزنید.
ارادتمند
ویرایش توسط msh2200 : Saturday 30 August 2014 در ساعت 09:53
با سلام و با تشكر از دوستان 1-من تازه مي خواهم بصورت حرفه اي كار كنم 2- هزينه كه مي خوام بكنم 5 ميليون است
درضمن چون من تا حلا دوربين حرفه اي نداشته ام و قصد خرديد دوربين حرفه اي دارم مي خواهم دوربيني بخرم كه خوب باشه و چيزي كم نداشته باشه ويك بار بيشتر هزينه نكنم. و در تحقيقات كه انجام داده ام دروبين d7100 از همه نظر خوب بوده ولي يكي از دوستان گفت كه بدرد عكاسي از طبيعت نمي خوره براي همين من از شما دوستان متخصص سوال كرد كه ببينم درست گفته يا نه ،
حالا دو سوال ديه اين دوستم مي گفت كه نيكون عكس را سرد ميگره و بدرد طبيعت نمي خوره درست است يا نه؟
ايا لنزي هست كه ميانگين از لنز تله وايد وماكرو باشه؟
باتشكر از شما دوستان