این مورد برای بنده هم سوال برانگیز شده. حتی در مقایسه 60D با 70D که به لحاظ فیلمبرداری پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته، نمره برتری به 60D اختصاص داده شده، یا شاید نحوه تفسیر بنده از خطوط مقایسه ای اشتباه است ...
Untitled.jpg
گزینه 60D گزینه خوبیست ولی به جای 5300 ، D 7100 رو مد نظر قرار بدید بهتره.ضمن اینکه توصیه من به تمام دوستانی که برای بار اول میخوان اقدام به خرید DSLR کنند:شتابزده خرید نکنید.اگه شده یک سال دیرتر ولی مجموعه ای رو تهیه کنید که بعد از تهیه اش کمتر غبطه بخورید که کاش فلان و فلان رو تهیه کرده بودم.بعنوان مثال همین 5300،اگه مشکل مالی دارید با 6-7 ماه پس انداز اضافه و کمی سختگیری مالی به خودتون میتونید بادی بسیار کاملتر و سطح بالاتری داشته باشید.ضمن اینکه توصیه من به دوستانی که مترصد خرید از برند کنون هستن:اگه ضرورتی به خرید همین حالا ندارید پس انداز کنید و 6D بخرید که پشیمون نمیشید.
فرمایش شما صحیحه ولی فکر بعدش را هم کردید؟
وقتی دوربین Full Frame را تهیه می کنید ناخداگاه مجبورید ابزار مناسب برای این دستگاه (فلش و لنز مناسب) تهیه کنید که در این صورت علی رغم اینکه دست مصرف کننده بازتره ولی اگر توان هزینه کردن را نداشته باشه با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد!
مثلا بجای لنز 18-135 باید حداقل 24-105 و به جای لنز Tokina 11-16 به فکر تهیه یک لنز canon 24-70 باشه که قیمتهاشون تقریبا (و در مواردی 2برابر ) خواهد بود!
از طرف دیگر افرادی که به عکاسی تله علاقه مند هستند برای از بین نرفتن کیفیت دوربین مجبور خواهد بود به فکر تهیه لنزهای 200-70 یا 300-70 سری L باشید که قیمتهاشون رو خودتون بهتر می دانید!
پس بنابراین برای تهیه دوربین فول فریم یا باید فرد مشکلی در هزینه کردن نداشته باشه و یا درامد از این راه داشته باشه
ارادتمند!
ممنونم از پاسخ شما.کاملا متین و صحیحه.اما در نهایت اگه مشتاق عکاسی باشید دیر یا زود اتفاقیست که خواهد افتاد و کوج به فول فریم و زیانکرد متعاقبش بیش ازاین هزینه اولیه خواهد بود.البته من به افراد تازه کار توصیه نمیکنم فول فریم تهیه کنند ولی اگر در هدف و نتیجه در آینده کار جدی هستند خوب البته این گزینه مناسب تریست.آغاز کار با یک کراپدار نه تنها بد نیست بلکه از این جهت که فرد تا بیاد دستش که چه جور با این وسیله سرو کله بزنه دوربین فاتحه اش خوندس و زمانی که به مباحث مسلط شد ارتقا بده بهتره.بنده هم با یک D7000شروع کردم.ولیکن همیشه لازم نیست همه چیز رو از ابتدا شروع کرد.بلکه با استفاده از تجربه دیگران میشه گریزی هم به میانه راه زد که البته بستگی به توان مالی هم داره.در اصل نظر شما هم اختلافی نیست.
ممنون
700d با 135 stm حدود 2700 قیمت دادن به من
60d بادی خالی 2 و لنز 135 stm هم 1.2 که نهایت 3.200
به نظرتون برای شروع گزینه ی اول رو بگیرم بهتر نیست؟ چون گزینه دوم خیلی نزدیک به 7100 میشه و اینطوری ادم وسوسه میشه که اونو انتخاب کنه
منظورم فوکوس اتومات 5300 و کیفیت پایین تر فیلمبرداریش بود
ممنونم
مساله اینه که فعلا تا مدت ها قادر به چنین هزینه ای نیستم . فول فریم و غیره ... همین حدی هم که الان میخوام هزینه کنم برام خیلی هستش برا همین تصمیم دارم فعلا با این چند تا انتخاب شروع کنم که به نظر بد نیستن برای شروع بنده
خوشحال میشم بیشتر از تجربیات شما استفاده کنم ممنونم
درود
به نظر من همیشه لازم نیست آدم به فکر ارتقا تا سطح اعلا باشه!
یه زمانی با خودم فکر می کرد یک روز بدنه 1Ds خواهم خرید (آرزو کردن بر جوانان عیب نیست!) ولی الان هرچی فکر می کنم می بینم خدا را شکر حتی به 5D هم نرسیدم!
دلیلش هم نوع استفاده من هست نه صرفا نداشتن بودجه!
کار من با دوربین طوریه که اتفاقا کراپ برام نه تنها بد نیست بلکه مفید هم هست!
پس بنابراین مهمترین عامل در تعیین نوع و سری دوربین کاربرد آن خواهد بود. درسته اگر انسان به اندازه کافی از نظر مالی تامین باشه بهتره همیشه به فکر چیزهای تاپ باشه ولی به شرطی که تمام نیازها را بتواند پوشش دهد.
درود
شما اول مشخص کنید نهایتا چقدر هزینه می کنید، خود به خود رنج دوربین ها هم محدود می شود!
در خصوص انتخاب هم بنظرم حتما بدنه دوربین را دستتون بگیرید و ببینید کدام در دستتون بیشتر می نشیند و به اصطلاح از کدام لذت بیشتری می برید!
ولی اگر بیشتر از 3 نمی خواهید هزینه کنید، بهتره همان 700D را انتخاب کنید و تمام!