سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
دوستان چون نظرات متفاوته، سايت معتبر براي بررسي و تست و امتيازبندي لنزها كدومه؟ dxomark چطوره؟
ماشالله به این تفاوت سلیقه
قبل از هر چیز اگر از تجهیزاتتون لذت می برید، پولتون رو جای دیگه صرف کنید !
در فروش هر دو لنز که شک نکنید، برای کسی که پله های اول عکاسی رو رد کرده لنز هایی مثل 18-55 و 18-200 لنز محسوب نمیشن...
اما در محبث خرید:
اولاً به قول دوستمون پارسا جان، 700دی بادی خوبی هست مگر اینکه بعد از فروش بتونید فول فریم تهیه کنید.
دوماً برای خرید لنز با توجه به اینکه گفتید عکاسی طبیعت و خیابانی انجام میدهید چند نکته رو باید در نظر بگیرید
1. برای عکاسی طبیعت معمولاً لنز های واید و شارپ کاربرد داره، من باشم برای این گزینه لنز 15-85 کنون یا 17-50 اف 2.8 سیگما رو تهیه میکنم
2. برای عکاسی طبیعت دیاف باز ضرورتی نداره چون معمولاً از دیاف 8 به بالا برای افزایش عمق میدان استفاده میشه، اما اگر در ذهنتون جرقه هایی از آسمان شب هم هست نظر من بیشتر سمت 17-50 اف 2.8 سیگما هستش.
3. برای عکاسی خیابانی گاهاً شما میخواید پرتره خیابانی بگیرید که برای این کار دیاف باز برای محو کردن پس زمینه خیلی خیلی کاربرد داره. برای این منظور میتونید از 50مم اف 1.8 و در رتبه ای بهتر! از 50مم اف 1.4 بهره ببرید.
مشکل 50مم اف 1.8 بوکه ناهمگونش در دیاف های بالا هست.
پرحرفی شد، امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود
برای چه کاری بیشتر نیاز دارید،
عکاسی
یا فیلم برداری
اگر عکاسی بیشتر یا مطلق مد نظرتون هست بنظرم D5300 و حتی D5200 به همراه لنز بهتری مثل 105-18
اگر فیلم برداری براتون اهمیت داره 700D به همراه لنزی که خودتون گفتید البته از سری STM و یا اگر می توانید بیشتر هزینه کنید 135-18 سری STM
ارادتمند
لطفاً راهنمایی برای خرید یکی از این سه گزینه ممنون
دوست عزیز گارانتی ایده آل گارانتی معتبری هست و کسی رو تا حالا ندیدم که از نوع سرویس دهی و همچنین گارانتی که این شرکت ارائه میده ناراضی باشه. متاسفانه کارتهای تقلبی گارانتی نیکو نگرش تو بازار موجود هستند و خود نیکو نگرش هم تو سایت خودش به این موضوع اذعان داره و طبیعتا خرید محصولی با کارت گارانتی نیکو نگرش ریسک مخصوص به خودشو داره. اما در مورد ایده آل خیالتون از هر جهت راحت باشه.
به دلیل توانائی فنی بسیار بالای تعمیرگاه مرکزی دوربین و مخصوصاً به دلیل وجود مغتنم جناب قاسمی عزیز به عنوان مدیر تعمیرگاه مرکزی دوربین (که سرویس فنی گارانتی ایده آل را ارائه می دهد) و برخورد انسانی، متعهدانه و بسیار حرفه ای و فنی ایشان و همه کارکنان تعمیرگاه مرکزی دوربین و همچنین لطف ویژه ای که ایشان به کاربران سایت عکاسی دارند.
نه تنها کاربران سایت عکاسی برخورد ویژه و بسیار دوست داشتنی ایشان را تجربه کرده اند بلکه در جشن سینمای امسال برای خدمات ویژه ایشان به صنعت فیلمبرداری و عکاسی در سینمای ایران از ایشان تقدیر و تشکر شد.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Friday 13 March 2015 در ساعت 09:31