با توجه به اینکه هدفم ادامه تا مقاطع پیشرفته عکاسی هست به نظرتون بین d7000 kit 18-105 و d5300 kit 18-140 که هر دو تقریبا یک قیمت در میان کدامیک ارزشمندتره؟
و سوال دوم
میشه برای شروع عکاسی از لنز 18-55 استفاده کنم که هزینم پایینتر دربیاد و بعدا که حرفه ای شدم 85-16 بگیرم یا نه به صرفه با لنزهایی که در بالا گفتم؟
این قضیه شخصیه.شاید یه نفر بدنه حرفه ای تر و یه نفر خروجی اندک بهتر رو ترجیح بده.اگر میخوایید حرفه ای تر دنبال کنید بادی کلاس بالاتر یعنی D7000 رو انتخاب کنید.
الیته همینطور که گفتم این ماجرا انتخاب شخصیه.
از طرفی هم از اونجایی که خروجی 18-55 با لنزهایی که نام بردید به اونصورت تفاوتی نداره و تفاوت اینها فقط در فوکال هست اگر میخوایید با 18-55 به سمت 16-85 خیز بردارید حتما همین کارو بکنید.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
توسلی جان فرمایشتان متین اما کسی که به عکاسی علاقه دارد بهتر نیست هر چه زودتر با DSLR آشنا شود؟ عکاسی با DSLR در مود های اتو تقریبا هیچ تفاوتی با یک کامپکت معمولی ندارد ولی دست فرد علاقمند را باز میگذارد تا زئدتر و بهتر یاد بگیرد و بیشتر لذت ببرد.
80 درصد مردم رانندگی بلد هستند اما تنها بخش کوجکی از آنها با مفاهیم و تکنیک های رانندگی حرفه ای آشنا اند چرا که برای زندگی روزمره نیازی به دانستن آن ندارند ولی همان بخش کوچک علاقمند اگر به خاطر علاقه شان کارتینگ را شروع کنند در اندک زمانی مفاهیم اساسی رانندگی حرفه ای را می آموزند. یعنی ابزار مناسب فضای مناسب یادگیری را برایشان فراهم آورده است. مشابه این موضوع برای عکاسی نیز کاملا صادق است. یک مطالعه بفرمایید که چند درصد کاربران کامپکت ها مفاهیم پایه مثل مثلث نوردهی و یا تاثیر فاصله کانونی بر عمق میدان را میدانند؟
مطمئنا اگر به واسطه ابزار مناسب (DSLR) با این مفاهیم درگیر میشدند به اجبار آن را می آموختند.
منکر تفاوت های جزئی کامپکت های پیشرفته با انواع خانگی نیستم اما معتقدم برای هر علاقمند جدی به عکاسی که میخواهد یاد بگیرد داشتن DSLR واجب است. اصولا بخش بزرگی از بازار سری xxxD کانن و مشابه آن در سایر برندها برای همین افراد هدف گذاری شده است.
کدام سطوح؟ چه کسی گفته برای خرید 70D باید حتما به یک سطح خاص در عکاسی رسید؟ صد البته که تهیه سری های پایین تر برای یک مبتدی از بعد مالی مقرون به صرفه تر است اما وحی منزل نیست که هر تازه کاری باید پله پله دوربینش را ارتقا دهد.
ضمن اینکه من رده xxxxD را کلا توصیه نمیکنم. با کمی افزایش بودجه رده xxxD چند سر و گردن بالاتر قرار دارد
اما پاسخ دوست عزیزمان:
همواره برای صرف بودجه ای مشخص و دارای سقف، خرید بدنه پایین تر و سرمایه گذاری بر لنز با کیفیت تر نتیجه بهتری در پی دارد. بنابر این تهیه 70D و لنز با کیفیت بر خرید 7D II با لنز معمولی ارجح خواهد بود.
بهترین لنزهای پرتره نیز 135 اف 2 و 85 اف 1.2 هستند. اما گزینه های ارزانتر مانند 85 اف 1.8 و یا حتی 100 مم ماکرو نیز تفاوتی از زمین تا آسمان با لنزهای کیت ایجاد میکنند و از منظر کیفیت خروجی میتوانند قانع تان کنند.
ضمنا اگر واقعا به عکاسی علاقه دارید مطالعه در زمینه اصول و مبانی عکاسی بزرگترین توصیه من به شما خواهد بود
پیروز باشید
سلام
من افراد زیادی را دیده ام که دوربین DSLR خریده اند و بعد به فاصله کوتاهی فروخته اند چون انتظار داشتند با خریدن دوربین بزرگ، حجیم ، سنگین و پرخرجی که ظاهر حرفه ای دارد عکس حرفه ای بگیرند و چون نتوانستند عکس هایی با آن ملاک ها تهیه کنند لذا تحمل فاکتور هایی که ذکر کردم برایشان توجیهی نداشته است.
به نظرم کسی که بخواهد عکاسی را درست و اصولی یاد بگیرد با دوربینی مثل G7x هم می تواند مفاهیم پایه و اصول ترکیب بندی را یاد بگیردو تمرین کند و بعد از چند مدت به سراغ دوربین های رده بالاتر برود. در این صورت حتی اگر یادگیری اصولی عکاسی میسر نشود شخص دوربینی دارد با کیفیت خروجی بالا که لازم نیست با تنظیمات خاصی سر و کله بزند و وزن سنگین آن را همه جا تحمل کند.
در هر حال در نظر گرفتن هزینه فایده برای کسی که منابع محدودی دارد به نظرم لازم است.
ممنون از توجهتان جناب نوری بزرگوار
اساتید گرانقدر بنده رو راهنمایی کنید واسه کار جدی عکاسی برای شروع عکاسی به غیر از wifi و gps که d5300 داره که به نظرم واسه کسی که میخواد اصولی یاد بگیره اینا مهم نیست مزیت دیگه ای نسبت به d3300 اگه نداره من همون d3300 بگیرم؟