به نظرم بهتر است 18-135 STM به علاوه 50 f/1.8 بگیرید.
Printable View
سلام
دستام که بزرگه و این توصیه شما رو موقع خرید حتما مدنظر قرار میدم
بین D5300 و 700D که دوربین نیکون رو بیشتر می پسندم ولی احساس میکنم که در مجموع (دوربین و لنز و لوازم جانبی و ...) اکوسیستم کانن کاملتر از نیکون هستش و حتی توی این فیلم های آموزشی عکاسی که دیدم تقریبا 70 تا 80 درصد دوربین کانن داشتند و توی دوربین های فول فریم که دیگه تقریبا همه 5D Mark III داشتند، دو تا از دوستای حودم هم کانن دارن و با دوربین های کانن هم که کار کردم مشکلی نداشتم ولی خودم بیشتر برند نیکون رو می پسندم ولی تا حالا با دوربین نیکون کار نکردم
حالا نمیدونم این زیادتر بودن برند کانن رو میشه به بهتر بودنش ربط داد یا نه؟
کسی میدونه مدلهای بعدی دو دوربین D7100 و 70D کی معرفی میشن؟
خیر دوست عزیز زیادتر بودن یا کم بودن یک برند ارتباطی به بهتر بودن یا بدتر بودن یک برند ندارد.
اول باید ببینید چه فاکتورهایی از دوربین براتون مهمه؟ اگه داینامیک رنج براتون مهم اونوقت نیکون، اگه فیلمبرداری مهمه اونوقت کنون و ...
مورد دوم سلیقه شخصی هست. پیشنهاد می کنم که با نیکون هم کار کنید. اون رو در دست بگیرید و ببینید آیا می تونید با دوربین ارتباط برقرار کنید یا خیر. جنس بدنه رو بررسی کنید. وارد منوها و تنظیمات بشید ببینید آیا کار کردن باهاش رو میپسندید و به قول معروف به دلتون میشینه یا خیر.
دست آخر هم با کنون مقایسه کنید و ببینید به نظرتون کدوم بهتره.
هر دو برند نیکون و کنون هم رنج لنزهاشون کامل هست و از این نظر برتری بر یکدیگر ندارند.
موفق باشید.
درود
جاب عطا توضیحات کاملی دادند!
یک زمانی کنون داخل ایران بیشتر بود و البته دوربین های نیکون هم تاقبل از معرفی دوربین D90 ضعف هایی داشتند که اکثر افرادی که قصد خرید بدنه های کراپدار را داشتند به سمت کنون می رفتند!
در کنار این مسئله زمانی شرکتی نمایندگی تقریبا انحصاری این محصول را در ایران داشت و متاسفانه قیمت هایی که توسط شرکت اعلام می شد نسبت به کنون بالاتر بود و این دلایل باعث کم اقبال شدن این برند برای مدت محدودی حدود 9 الی 12 ماه شد!
ولی از D90 به بعد واقعا نیکون تحولی در سنسور و کیفیت تصاویر ایجاد کرد طوری که در برخی مدلهای هم رده حتی کیفیت نیکون بهتر هم شده!
همانطور که دوستان فرمودند انتخاب برند کاملا شخصی و سلیقه ای هست! خوب شاید بیشتر بودن برند کنون باعث بشه فروش و خدمات پس از فروشش بهتر باشه! ولی حتما صدق نمی کنه
به نظر من هم سعی کنید دو مدل مورد نظرتون از کنون و برند را دستتون بگیرید و هر کدام را پسندید تهیه کنید!
اونجوری خیلی قیمتش میره بالا.
لنز 50mm f1.8 رو خیلی تعریفش رو شنیدم.منم استفاده ام بیشتر پرتره و عکس های خانوادگی هست فعلا.
اما خب بین این چند مورد واقعا نمیدونم کدوم لنز رو انتخاب کنم.
میشه دوستان نظر بدن در مورد لنز ها؟
راستی دوستان بین 60D و 700D کدوم بهتره؟
جناب چگینی برای پرتره و عکس های خانوادگی و شارپ بودن عکس 85-15 بهتره یا 50mm f1.8 ؟؟؟ (چون هر دو رو دارید میپرسم)
راستی 85-17 از 85-15 بهتره؟ قیمتش رو دارید؟
اگر برای هزینه مشکل ندارید مطمئنا 60D امکانات عکاسی بهتری و بیشتری داره!
لنز 50mm F/1.8 در کنار خصوصیاتش برخی مشکلات مثل مشکل فوکوس داره (ظاهرا) برای پرتره خوبه ولی برای عکاسی عمومی چون فیکس هست شاید خیلی انعطاف پذیر نباشه!
یعنی این لنز در کنال یک لنز مثل 135-18 ترکیب خوبی خواهد بود!
باسلام خدمت دوستان و اساتید سایت عکاسی
مدتهاست که با این سایت همراه هستم و از دانش و تجربه های گرانبهاء دوستان استفاده کردم.تشکر....تشکر.... از به اشتراک گذاشتن سخاوتمندانه دانش و تجربیاتتان...
بعد از استفاده از چند دوربین کامپکت....اکنون به دنبال تهیه دوربینی در سطح حرفه ای هستم...قطعا علاقه فراوانی در من نسبت به عکاسی وجود داشته که چنین تصمیمی گرفتم....در حال حاضر نمیتوانم با قطعیت بگویم به کدام یک از زمینه های عکاسی علاقمندترم یا اینکه علاقه و نگاهم در چه زمینه خاصی غلیظتر است....چه بسا که نمیتوان در به قاب کشیدن ثانیه و لحظه ای از زندگی میان ژانرهای گوناگون فاصله انداخت.هرچند که میدانم و صد البته بدیهی است که برای داشتن کیفیت قابل قبول در هر ژانری نیاز به نرم افزار و سخت افزار متناسب آن میباشد.
به هرصورت بنده در حال حاضر به دنبال ممارست در ژانر و گونه ای خاص نیستم.و دوست دارم دوربین و متعلقاتش در تمامی لحظات جوابگوی خواسته من باشد.تا انشاا... در آینده با شناسایی نیازها دست به تجهیز و ارتقاء داشته های خود بزنم.
صفحات زیادی از گفتگو ها را خواندم...و امیدوارم سوالات من در صورت تکراری بودن اساتید و دوستان را نیازارد.پیشاپیش درود بابت صبر و دقت نظرتان در پاسخگویی...
قاعدتا دوربین و تجهیزات خریداری شده یا به شکل نو و آکبند میباشد یا دسته دوم
در حال حاضر قادرم چیزی بین 2/5 تا 3 میلیون هزینه کنم. و دو گزینه زیر را با بررسی و مطالعه مستمر صفحات گفتگوی همین سایت انتخاب کردم(البته اگر بخواهم دوربین و تجهیزات را نو تهیه کنم):
کنون 700d با لنز کیت 18-135 stm ودیگری نیکون d5300 با لنز کیت18-105
و اگر به قرار براین شد که به دوربین و تجهیزاتی دسته دوم تهیه کنم:
دو گزینه کنون 650d و نیکون d5200 نیز به دو گزینه بالایی اضافه میشود.
و اولویت من با تهیه دوربین و تجهیزات به شکل دسته دوم و البته به شرط تمیز بودن میباشد....در این صورت برای من هیچ یک از چهار گزینه بالایی تفاوتی نخواهد داشت و مادامی که جنس دسته دوم یکی از 4 گزینه بالا باشد و البته تمیز آنرا انتخاب میکنم...
اما در صورت تهیه دوربین و تجهیزات نو وآکبند قطعا انتخاب من از بین دو گزینه نخست خواهد بود.
-----------------------
به نظر شما دوستان و اساتید راهی که برگزیدم صحیح است یا خیر؟
دوست عزیز با سلام،
قطعا که انتخابهای خوبی کرده اید و خودتان به مسائل اشراف کامل دارید.
در مورد خرید دوربین دست دوم که خودتونم می دونید ریسکهای مربوط به خودشو داره ضمن اینکه در موقع فروش هم با افت قیمت بیشتری مواجه خواهید شد. اما دوربین نو این ریسکها رو نداره و می تونید با خیال راحت خرید کنید و در صورت فروش هم با افت قیمت کمتری مواجه شوید.
خرید دوربین دست دوم برای کسایی که واقعا بودجه محدود دارند توصیه میشه اونهم با شرایطی اما شما محدوده بودجه ندارید و به قول خودتون هم می تونید نو و هم دست دوم بخرید.
با توجه به اینکه اولویت اول شما عکاسی هست پیشنهاد اول من برای شما Nikon D5300 با لنز 105-18 هست. و در مرحله بعدی Nikon D5200 با همان لنز.
برای درک اختلافات دو دوربین پیشنهاد می کنم که لینک زیر را ببینید:
Nikon D5200 vs D5300
اگر فاکتورهایی که در 5300 هستند مورد نیازتان نخواهد بود یا برایتان اهمیتی نداشته باشد مثل gps می تونید با هزینه کمتر 5200 را تهیه فرمایید. در هر صورت با تهیه هر کدام از این دو دوربین ضرر نخواهید کرد و همچنین مسیر پیشرفت و احتمالا کوچ به فول فریم در آینده برایتان هموارتر می شود.
موفق باشید.
دوستان و اساتید که زحمت می کشید ، وقت گذاشته و افراد فوق آماتور و چون منی را راهنمایی می کنید من ازتون یه خواهشی دارم
.مثلا اینکه این دورین وای فای دارد و اون ندارد و یا این وزنش کمتر است و آن نیست و.....
این اطلاعات را با یه سرچ تو گوگل میشه بدست آورد
ولی اگه شما مثلا به عکس های گرفته شده با دوربین های 700d کنون با لنز ۱۳۵ اس تی ام و یاD5300 نیکون بالنز 105 امتیاز گزاری کنید .تصمیم گیری راحت تر میشه برای ما
دوست گرامی به نکته خوبی اشاره کردید. با قسمت اول حرفهاتون موافقم چرا که با یک سرچ ساده می تونید به تمام اطلاعات فنی دوربین ها دست پیدا کنید. اما با قسمت دوم صحبتهاتون موافق نیستم.
ببینید تو مساله کیفیت و زیبایی یک عکس عوامل زیادی دخیل هستند دقت کتید که نمی خوام قضیه رو از بعد فنی بررسی کنم.
در واقع لنز و دوربین هستند که کیفیت عکس رو تضمین می کنند مخصوصا لنز و مسائل دیگه از قبیل داینامیک رنج، وایت بالانس و سایر تنظیمات بر عهده دوربین هست.
طبیعتا تمام افراد سلیقه های مختلفی دارند. اگه قرار بود که همه مثلا از عکسهای دوربین های نیکون خوششون بیاد که سایر کارخانه ها باید یا تعطیل می کردند یا اصلا وجود نداشتند چون از همون اول قافیه رو باخته بودند. در واقع این سلیقه افراد هست که رقابت بین این شرکتها رو سخت تر و جذاب تر می کنه. هر کدوم سعی می کنه تا سلیقه های بیشتری رو جذب کنه.
اما این هم باز به معنای بهتر بودن یک برند نیست. از قضا چندی پیش تو یکی از تاپیکها بنده عنوان کردم که با اینکه کنونی نیستم اما از کیفیت عکسهای 7D و 5DMKII خیلی خوشم میاد. داریوش عزیز عنوان کردند که عکسهای 7D نویزی هست ( از نظر فنی) اما بنده در هیچکدام از عکسها نویزی رو مشاهده نکرده بودم. حال اگه من بخوام به این دوربین امتیاز بدم قطعا امتیاز بالایی خواهم داد حال آنکه از نظر سایر دوستان شاید امتیاز کمتری داشته باشد.
از اونجا که چشم افراد هم در تجزیه و تحلیل رنگها و سایر عوامل اپتیکی با هم تفاوتهایی دارند منی که از عکسهای یک دوربین خوشم میاد شاید 10 نفر دیگه از اون خوششون نیاد یا بر عکس.
درسته که در سایتهای معروف مثل 500px برای عکسها امتیاز قائل میشند اما این امتیاز مجموع نظرات مثبتی هست که افراد مختلف به اون عکس دادند و شاید اون عکس از نظر من یا شما زیبا به نظر نرسه مثلا از توناژ رنگی اون عکس خوشمون نیاد.
یادمه چندی پیش یکی از دوستان از من تقاضا کرد تا براش یک دوربین بریج بخریم. بنده هم با تحقیق و تفحص دوربینی از کنون رو معرفی کردم و گفتم که بنا به این دلایل دوربین خوبیه. اما ایشان اصرار داشتند که حتما نمونه عکسها رو هم ببینند که دیدند و نپسندیدند و آخر سر هم یک دوربین سونی اگه اشتباه نکنم H100 خریدند که از کیفیت عکسهاشم راضی هستند، مسلما بنده نمی تونستم ایشون رو از تصمیمشون منصرف کنم.
در آخر به تمام دوستانی که قصد خرید دوربین و لنز رو دارند، حتما بعد از بررسی بعد فنی و امکانات اون دوربین و لنز، نمونه عکسها رو هم در سایز واقعی و بدون resize و حدالامکان در فرمت raw ببینند. برای لنز ها هم حساسیت بیشتری به خرج بدند و کیفیت اون رو اگه لنز زوم هست در تمامی فوکالها و دیافها بررسی کنند، خطاهای اپتیکی و سایر عوامل رو هم مد نظر داشته باشند تا صرف انتخاب دوربین یا لنز به معنای بهتر بودن از نظر فنی نباشه و جنبه زیبایی شناسی عکسها و سلیقه افراد هم در اون دخیل باشه که مسئله بسیار مهمی هست.
به امید موفقیت همه عزیزان.
ata_m3 ممنون از شما بابت توجه و راهنماییتون.
چشم انداز من عکاسی در سفر از سوژه های مختلفه...سفرهام اکثرا با دوچرخه است(سایکلتوریسم) و گاها پیاده روی در طبیعت های مختلف(طبیعت گردی)
با تو جه به شرایط عکاسی(سبکی و حجم دوربین..)دوربین تازه وارد کنون 100d هم میتونه یکی از گزینه ها باشه...نظرتون؟
یکی از دوستان عکاس قصد داره دوربین نیکون d90 همراه با لنز 18-200 بفروشه...به گفته خودشون دوربین بسیار تمیز با تعداد شات های کم....قبلا شنیده بودم دوربین d90 دوربین فوق العاده خوبی است و از اونجایی که تولید نمیشه و تاریخ ساختش برمیگرده به سال 2008 اگه اشتباه نکنم.با چه قیمتی ارزش خرید داره؟ارزش این دوربین فراتر از 4 موردی است که در پست قبلی اشاره کردم؟لطفا هم از نظر بدنه قیاس بفرمایی....هم ترکیبی (ترکیب دوربین با لنز کیت(18-200)
با توجه به اینکه توان خرید هریک از 4 گزینه گفته شده در پست قبلی دارم....ارزششا داره احتمالا مبلغی به همان میزان را برای خرید این گزینه هزینه کنم؟گزینه ای که خارج از انتخاب های گفته شده بود!
سلام مجدد خدمت همگی دوستان، بالاخره هفته ی پیش دوربین 700d کنون رو با لنز 18-55 گرفتم با قیمت 2050
یه کیف vanguard هم گرفتم با قیمت 160 تومن
فیلتر معمولی 25 تومان
رم 16 گیگ کلاس 10 اولترا sandisk با قیمت 45
و برچسب ضد خش صفحه نمایش
ممنون از راهنمایی دوستان
آخر هفته دارم میرم شمال ببینم چطور دوربینی هست، ضمنا فعلا مجبورم روی مدهای آماده و اتوماتش کار کنم ،
کسی از دوستان نظری نداره؟
ضمنا دوستان من دارم jpeg عکس میگیرم، نظرتون چیه دارم میرم شمال RAW+JPEG بگیرم تا بعدا بتونم کمی post procces انجام بدم، البته هنوز آشنایی ندارم و دارم یاد میگیرم؟
تکنیک خاصی رو مد نظر دارین که بتونم زود یاد بگیرم و برای سفر بکار بگیرم؟
سلام بر شما
چند روز پیش برای یکی از دوستان ۷۰۰ خریداری کردم ولی بیشتر شبیه اسباب بازی به نظرم اومد تا دوربین.جنس بدنه به نظر من در مقایسه با سری ۵۰۰ و ۵۵۰ افت شدیدی داشته
و چرم دوربین فکر نمیکنم بیشتر از چند ماه دووم بیاره چون همون روز خرید هم به نظرم داشت وا می رفت.روز بعد چون خریدار دل چرکین بود به فروشنده که از دوستانم بود مراجعه کردیم ولی متاسفانه چند نمونه دیگه که اورد همشون همین شکلی بودن و فکر میکنم کنون در مدل های جدید ارزون قیمت فقط عدد زیر EOS رو افزایش میده و کیفیت داره افت میکنه.در مورد ۶۰ دی هم باید بگم درسته قدیمی شده دیگه ولی از ۷۰۰ بهتره.
موفق باشید
سلام
اگر می خواهید در روز عکس منظره بگیرید، از دامنه واید دوربین (نزدیک به 18 م م ) استفاده کنید، در مد Av عکس بگیرید، ایزو رار روی 100 و اپرچر (f-number) را روی 9 بگذارید تا عمق میدان بسیار زیاد و شارپنس مناسب داشته باشید. موقع عکس گرفتن خصوصاً اگر پیش زمینه هم زیباست، یکبار هم زانو بزنید و عکس بگیرید (ارتفاع دوربین از زمین را کم کنید) . در صورت امکان در حدود زمان طلوع یا غروب خورشید (ساعات طلائی) عکاسی کنید. RAW + JPG عکس بگیرید.
امیدوارم با ادامه این بحث حوصله دوستان رو سر نبرم و تایپیک رو به انحراف نکشم
دوست خوب من درسته که بحث از یه جایی سلیقه ای می شه ولی تا حدودی هم کارشناسیه
امکان دو تا کارشناس نمره متفاوتی به عکس های یه دوربین با اختلاف کم بدن .مثلا یکی از 10 بده 8 یکی هم بده 9. ولی امکان نداره نمرات با اختلاف فاحش بدن مثلا یکی بده 10 یکی هم صفر(چون انوقت باید در کارشناسی یکی یا هر دو شک کرد)
بنابراین شما اگه به عکسهای دوربین نمره بدید من با در نظر گرفتن نظر شما و دیگر دوستان بهتر می تونم انتخاب کنم
مثلا به نتیجه می رسم 700d 135 اس دی نمرش 7.5 می شه ولی مثلا 5300 با فلان لنز میشه 8
حالا می تونم تصمیم بگیرم که :
700d(قیمت کمتر+فیلم برداری بهتر+ صفحه لمسی + ......) کمتر یا = یا بیشتر از 5300 با لنز 105(وای فای +نیم نمره عکس بهتر + 24 مگا پیکسل+وزن....) ارزش داره
........................
اگه دوستان سایت خوبی که نمره به عکسهای دوربین ها بده سراغ دارن پیشنهاد بدن لطفا
خواهش می کنم دوست گرامی.
در این که دوربین D90 بسیار دوربین خوب و موفقی بوده هیچ شکی نیست. اما دو مورد:
1. لنز 200-18 لنز خوبی نیست و این لنز تقریبا در تمامی فواصل کانونی افت شارپنس داره و عکسهاش راضیتون نخواهد کرد. هر چقدر که رنج فواصل کانونی یک لنز بیشتر میشه به دلیل استفاده از انواع و اقسام عدسی ها، کیفیت اونها هم چنگی به دل نمیزنه. اگه اشتباه نکنم همین لنز 200-18 حدود 17 یا 18 تا عدسی توش داره. میدونید Align کردن این تعداد عدسی چقدر کار سختی هست؟ و در صورت انجام نشدن صحیح نه تنها افت شارپنس خواهید داشت بلکه با انواع و اقسام خطاهای اپتیکی هم سروکار خواهید داشت اینه که کلا دور این لنز رو خط بکشید.
2. در مورد دوربین، این دوربین با اینکه دوربین خوبیه اما دیگه قدیمی شده، استفاده از امکانات کمتر، بدنه سنگینتر و بزرگتر، استفاده از پردازنده قدیمی تر و به دنبال آن استفاده از الگوریتمهای پردازش قدیمیتر و کند تر و غیر بهینه، تنظیمات وایت بالانس کمتر، محدودیت در iso و ... حرف چندانی در مقابل دوربین های امروزی نخواهد داشت حتی 5200 و 5300.
پیشنهاد من برای شما همون طوری که در پست قبل هم اشاره داشتم 5200 یا 5300 با همون شرایط که عرض کردم با لنز 105-18 هست. این لنز کیفیتی بسیار بهتر از 200-18 داره و درسته که اندازه 200 تله نیست اما با 105 هم می تونید سوژه های نه چندان دور رو عکاسی کنید.
در ضمن میتونید لنز 140-18 رو هم در نظر داشته باشید که حدود 200-300 توومان گرانتر از 105-18 هست با کیفیتی مشابه و تله تر.
ببخشید سوال شما را ندیده بودم.
لنز 50 f/1.8 خصوصاً در f/2.5 به بالا شارپتر از 15-85 است ولی این دو لنز کاربردهای متفاوتی دارند و به نظرم 50 م م مکمل خوب و ارزانی برای 15-85 hsj.
15-85 در تمام فواصل کانونی شارپتر از 17-85 است. 17-85 چند سال ست که تولید نمی شود و الآن عمدتاً به صورت دست دوم خرید و فروش می شود.
سوال دیگه ای داشتم...
اینکه کنون لنزهای stm تولید میکنه.....با قابلیت های خاص خودش....در مقابل نیکون نیز از چنین قابلیتی در لنزاش اسفاده کرده...؟
و سوال دوم اینکه
700d کنون با لنز 18-135 stm به همراه لوازم جانبی با قیمت تقریبی 3 میلیون میشه خریداریش کرد....آیا در مورد d5300 نیکون با لنز 18-105 نیز چنین خواهد بود؟(حداقل با افزایش قیمتی نه چندان زیاد...)
و ویژگی گل درشتی که سبب شد شما d5300 را نسبت به 700d در سطح بالتری ببینید چیه؟البته میدونم تفاوت های روی کاغذ دارند....ولی خواستم اون چیزی تجربه شخصی شمامیگه بدونم.مثلا خود را با در اختیار داشتن این دو دوربین در یک موقعیت عکاسی قرار دهید...برای عکاسی از سوژه مورد نظر چه ویژگی سبب میشود تا با انتخاب d5300 توانایی شما در ثبت با کیفیت عکس افزایش یابد؟
----------------
نمیدونم آوردن نقل قولی از سایتی دیگر در اینجا خلاف مقررات انجمن هست یا نه....امیدوارم چنین نباشه....اگه بود لطفا دوستان تذکر بدن.
مخاطب سایتی در مورد d5300 ]چنین گفته بود....گفته ایشونا کامل نقل میکنم:
"سلام. من بالاخره این دوربین را خریدم! 3-4روزه دارم باهاش سر و کله میزنم. با 5200 نیکون و 650 کنن هم مقایسش کردم.
اول بگم اونایی که در مورد باطری و کیفیت فیلمبرداری و ... نگران هستند, میتونن نگران نباشن! این دوربین عکاسی هیچ نقطه ضعف مشهودی نداره.
1- کیفیت ساخت؟
کیفیت ساخت خوبی دارد. وقتی تو دستتون می گیرید احساس میکنید یک وسیله گرانقیمت ( و نه اسباب بازی) را در دست گرفته ایید. آرگونومی خوبی هم دارد.
2- رابط کاربری:
من تا حالا دوربین SLR کنن داشتم. آنالوگ هم بود. یک دوربین دیجیتال کنن کامپکت هم دارم. کلا کنون کارم و این اولین باری است که با یک دوربین DSLR تمام حرفه ایی نیکون کار میکردم. با این حال رابط کاربری خوبی دارد و من با حدود 2 ساعت کلنجار رفتن تونستم با حدود 80% از امکاناتش بدون کمک دفترچه راهنما کار کنم. برای 20% دیگه نیاز به خواندن دفترچه راهنما داشتم که خب طبیعی و قابل قبول است. چون "رفتار و شخصیت" دوربینهای تولید کننده های مختلف با هم فرق می کنند. در کل اینترفیس خوبی دارد. هرچند اشکالاتی معدود بسیار جزیی نیز دارد مثلا وقتی قابلیت HDR را روشن میکنم و عکس میگیرم بعد از عکسبرداری HDR خاموش میشوددو شما برای عکس بعدی باید مجددا HDR را روشن کنید!
3- باطری:
توی کاتالوگها نوشتن 600 شات! اما ننوشتن 600 شات با حداکثر کیفیت؟ حداقل کیفیت؟ RAW or JPG؟ با فلاش یا بی فلاش؟ با افکت یا بی افکت؟ اصلا با کدام لنز؟ اما مقدار مصرفی که من دیدم احتمالا منظورشون این بوده که با کیفیت متوسط عکاسی و با لنز 18-55 و بدون فلاش در نور روز دوربین میتواند 600 شات پشت سر هم عکس بگیرد. این بدان معنی است که اگر شما بطور متوسط روزانه حدود 30 تا عکس بگیرید که نیمی از آنها بدون فلاش باشد احتمالا تا یکهفته نیاز به شارژ باطری نخواهید داشت! یعنی برای استفاده خانگی خوب است. اما اگر بخواهید پاشید برید جنگل و کوه و دریا دریا وقت بگذارید برای عکاسی و یه خیلی(!) عکس بگیرید نهایتا یک روز کار شما را انجام دهد و برای روز بعدی اگر به برق دسترسی نداشته باشید باید یک باطری اضافه همراهتان باشد. 2 ساعت شارژ باطری هم طول میکشد. من نمره قابل قبول می دهم. نه خوب. ولی در عین حال جای نگرانی هم نیست. پس گریپ باطری را برای چی ساختن؟
4- بالاخره کدام لنز؟
این دوربین با دو کیت لنز 55-18 و 140-18 عرضه می شود که با لنز بزرگتر حدود 1 میلیون تومان هم گرانتر است. لنز 55-18 آن هم مدل پیشرفته تر و بروز شده تر 55-18 ایی هست که روی دوربین 5200 هست. با این حال به قاطعیت میگویم 55-18 بدرد نمیخورد. در مقایسه با خود دوربین 5300 , این لنز مثل یک اسباب بازی است! مثل این است که موتور زانتیا را روی بی ام دبلیو سری 5 2014 بگذارید! در مقابل لنز 140-18 اصلا اینطوری نیست. هر چندخیلی هم حرفه ایی نیست اما اسباب بازی هم نیست! یک لنز خوب است. البته بدرد کسایی میخورد که بعد از خرید دوربین نمیخواهند روی لنز دیگر هزینه کنند. اگر میخواهید روی لنز هزینه کنید همان 55-18 را بخرید و بقیه پولهایتان را روی لنزهای دیگر که نیاز دارید (بسته به نوع عکاسی مثل ماکروگرافی) بگذارید. به هر صورت با لنز کیت 55-18 انتظار نداشته باشید عکسهایی در حد عکسهای نشنال جئو گرافیک بگیرید! ولی 140-18 نمره قابل قبولی دارد.
5- کیفیت عکس:
نصف کیفیت عکس به لنزی است که دارید باهاش عکس میگیرید. کیفیت عکس دوربین 5300 با لنز خوب؟ گرفتم. خلاصه بگم؟ مختصر و مفید؟ کیفیت عکسش "محشر است!" اصن کارش حرف نداره. یدونه باشه! واضح تر بگم؟ عکساش قابل فروش در بازار بین المللی هست. برای کسانی که می خواهند از عکاسی پول در بیارن.
روی رم 16 گیگ من با بالاترین کیفیت و عکسهای RAW حدود 305 تا عکس جا میگیره. روی حالت نرمال بیشتر از 1000 تا.
6- کیفیت فیلمبرداری:
هم عالیه هم تو ذوق میزنه. داری فیلم میگیری و همینطور که داره از فرط کیفیت بالای فیلمبرداری فول اچ دی با 60 فریم در ثانیه کفت میبره و از شدت هیجان ذوق زده ایی, یهو صدای فوکوس لنز رو میشنوی اونهم با چه شدتی! یعنی انگار میکروفون رو درست گرفتن جلو موتور فوکوس تا فقط صدای اونو ضبط کنن! 3 تا راه حل دارید: یک میکروفن خارجی بخرید که فکر کنم خیلی تاثیر داره چون شما صدای لنز رو از بیرون اصلا نمیشنوید, خیلی ساکته اما از داخل وقتی گوشتون رو بگذارید رو لنز میشنوید و ظاهرا میکروفن هم همونجاست! بنابراین میکروفن خارجی خیلی باید کمک کننده باشه. راه دوم اینه که اصلا فوکوس دستی انجام بدید! هیچ هم خرج نداره ولی یک مقدار زحمتتون هم زیاد میشه و البته فوکوس کردن شما هم خیلی کندتر از لنزه بنابراین فیلمتون ممکنه گاهی تاربشه بعد صاف بشه! راه سوم هم اینه که اصلا خیال خودتونو راحت کنید برید یک جای پر صر و صدا مثل مراسم تولدی , عروسی یا توی خیابون فیلم بگیرید تا صر و صدای لنز هم تو سر و صدای فیلم گم بشه! همچنین فیلم برداری به کلیپ 20 دقیقه ایی محدود شده. یعنی اگر شما بخواهید 1 ساعت فیلمبرداری کنید بجای یک فیلم یکساعته باید 3 تا فیلم 20 دقیقه ایی بگیرید. با حداکثر کیفیت فیلمبرداری روی رم 16 گیگ 10 دقیقه فیلم میگیره. ولی خب کیفیتش هم فوق العاده هست.
7- کلا چجوریه؟
خوبه. اگر دنبال عکاسی هستید از خریدتون راضی خواهید بود. اذیت نمیکنه کیفیتش هم خوبه. عکاس که باشید از کیفیت عکاسیش هیجان زده خواهید شد. صدای فوکوس یک کم تو فیلمبرداری آزار دهنده هست که اونم چون این ذاتا یک دوربین عکاسی هست نه یک دوربین فیلمبرداری من ایرادی بهش نمیگیرم هرچند که میشود با خرید میکروفن خارجی مشکل رو حل کرد.
بازم 7!: 5200 یا 5300؟
واقعیتش اینست که یک دوربین 5200 با یک لنز خوب که هم قیمت با دوربین 5300 با لنز 140-18 در بیاد کیفیت عکس 5200 بهتر میشه! اگر میخواهید حدود 3.5 هزینه کنید 5200 پیشنهاد میشه چون میتونین لنز خوب بگیرید. برای گرفتن عکس خوب با دوربین 5300 باید حدود 4.5 تا 5 میلیون هزینه کنید تا بهتر از 5200 بشه. والا زیر 5 تومن هزینه, دوربین 5200 بهتره حتی. مگر اینکه واقعا قابلیت جی پی اس و بیسیم 5300 رو بخواهید. اگر به سختی پول جمع کرده ایید و 5300 خریده ایید از اینکه تفاوتی در عکس آن با 5200 نمی بینید احتمالا کمی سرخورده می شوید!
8- عکاسی پیاپی:
این موضوع توی کاتالوگها 5 فریم بر ثانیه نوشته شده. اما واقعیتش کمتر از اینه. 5 فریم رو در حالیه میگیره که نور کافی و کیفیت نرمال عکس و بالاترین وضعیت باطری رو داشته باشید. در غیر اینصورت سرعت عکاسی پیاپی اون کمتره. چه وقتهایی شما بیشترین باطری رو دارین؟ وقتی تازه شارز شده! باطری چقدر پر پر میمونه؟ نیم ساعت اول عکاسی! بنابراین اگر شما هر روز باطری را شارژ کنید روزانه نیم ساعت فرصت دارید تا بتونبد 5 فریم بر ثانیه بگیرید در غیز اینصورت کمتره. مثلا 3-4 تا. بنابراین من بهش به سختی نمره قابل قبول میدم. کسانی که دنبال عکاسی ورزشی با این دوربین هستند باید یکمقدار به این موضوع دقت کنن.
9- نتیجه:
نیکون دی 5300 نمره عالی داره. حدود یکماه طول میکشه تا با رفتارش آشنا بشی و بتونی عکسهای بهتری بگیری. عکاس که باشید از کیفیت عکاسیش هیجان زده خواهید شد. برای کسانی که خیلی تفننی و خانوادگی میخوان عکس بگیرن پیشنهاد نمیشه. الکی پولتون رو دور نریزید. این یک دوربین حرفه ایی است."
----------
نظر شما و دوستان؟
مبارکتون باشه!
من جای شما باشم با این همه مشکل که فیلتر تقلبی ایجاد می کنه از فیلتر استفاده نمی کنم! (رجوع کنید به تاپیک فیلترها)
در مورد مود عکاسی هم اصولا افرادی که کار جدی می کنند از RAW و PostProcess استفاده می کنند (البته برای عکس های جدی ولی برای عکس خانوادگی خودتون مختارید!)
با سلام خدمت تمامی استاید زیباترین هنر دنیا ، عکاسی ! بالاخره بعد از 5 ماه عضو این سایت شدم . نمی دونم سوالم تکراریه یا نه ! دوستان عزیز بنده یه دوربین Fujifilm S200 داشتم که فروختم . چون من کارمندم مجبورم کم کم هزینه کنم . به نظر شما کار من درسته D7000 بادی بگیرم بعداً واسش لنز بگیرم ؟ این دوربین قدیمی نیست ؟ البته آگاهی کامل دارم در موردش ولی دو دلم ؟ این کار رو می خوام انجام بدم فقط به خاطر داشتن موتور فوکوس و محکم بودنی که داره . واسه این موتور فوکوس ارزش داره این بدنه رو بگیرم ؟ یا برم D5200 با کیتش رو بگیرم ؟ سوال دوم : بهترین لنز واسه طبیعت که که عکسهای شارپ بگیره و واسه D7000 بگیرم چیه ؟ چقدر تفاوت کیفیت تصویر و رنگبندی لنزی که گفتم روی D7000 و D5200 داره . البته انشاا... گرفتم سعی میکنم Raw بگیرم ؟ پیشاپیش ممنون میشم از تجاربتون در اختیارم بگذارید و جواب سوالم رو بدین . سپاس فراوان ...
دوست عزیز با سلام و ضمن خوش آمد گوی برای شما.
بنده خودم D7000 دارم و طی این سه سالی که باهاش کار کردم ازش خیلی راضی بودم طوری که هیچ وقت احساس نیاز یا ارتقا به d7100 رو احساس نکردم.
این دوربین بهتر از 5200 هست، هم حرفه ای تر هست و هم تنظیمات اضافه تر و نویز کمتر تو عکسها، 5200 درسته دوربین جدیدتری هست و از یک سری امکانات جدید بهره میبره اما من D7000 رو براتون پیشنهاد میکنم که راه پیشرفتتون رو هم هموارتر میکنه.
در مورد عکاسی طبیعت و مناظر، شمامی تونید به این گزینه ها فکر کنید.
1. لنز 105-18 با قیمت کمتر از 1 میلیون تومان. این لنز یه لنز همه کاره هست و می تونید علاوه بر منظره، پرتره و سوژه های نه چندان دور رو هم عکاسی کنید، شارپنس خوبی داره و کیفیت راضی کننده.
2. لنز 85-16 که بهتر و شارپتر از لنز قبلی هست که کاربرد اون هم شبیه لنز قبلی هست. منتها 2 میلیمتر وایدتر در سر واید تفاوت فاحش داره و بیشتر به دردتون خواهد خورد. با قیمتی حدود 2.6
3. لنز tokina 11-16 که این لنز مختص مناظر وسیع هست و با دیاف بازی که داره میتونید عکاسی نجوم هم بکنید تنها ایرادش وجود Ca و فلر هست.
4. لنز 16-8 سیگما که واید تر از لنز قبلی هست. شاید ایرادی که بشه به این لنز گرفت بسته نشدن فیلتر روی این لنز و استفاده از فیلترهای مربعی باشه.
هر سه گزینه 2و3و4 جزو بهترین ها در ژانر خودشون هستند با شارپنس مثال زدنی.
شما اگه مثلا 85-16 رو روی هر دوی این دو دوربین ببندید کاری که لنز می کنه یکیه و تفاوتها رو دوربین ها مشخص خواهند کرد. 5200 با استفاده از سنسور جدید تر تصاویر با کیفیتی تولید می کنه اما سنسور d7000 درسته قدیمیه اما به قدری خوبه که اگه دقیق نشید تفاوتها محسوس نخواهد بود. ضمن اینکه از نویز کمتری هم بر خوردار خواهید بود.
مطمئن باشید با خرید d7000 پشیمان نخواهید شد.
سلام
بعد کلی تحقیق بین D5300 و 700D دیروز برای خرید دوربین D5300 به جمهوری رفتم و به توصیه دوستان قبل از خرید دوربین رو دستم گرفتم و متاسفانه دوربین برای من زیادی کوچیک بود و باهاش راحت نبودم
بعدش 700D رو تست کردم که نسبت به D5300 باهاش راحت تر بودم ولی نتونستم خودم رو راضی کنم که بخرمش
حالا دوباره برگشتم سر خونه ی اول و این بار بین D7100 و 70D ممنون میشم راهنماییم کنید که انتخاب کنم (این دو دوربین رو دستم گرفتم و مشکلی با هیچ کدوم نداشتم ولی مدل کانن خوش دست تر بود)
کسی میدونه سری جدید این دو دوربین حدودا کی معرفی میشه؟
این نتایج بررسی های سایت DP چقدر اعتبار داره؟ میشه روش حساب کرد؟ (توی Image Quality توی فرمت raw و jpeg امتیاز 70D از D5300 کمتره)
این سریع گرد و غبار گرفتن سنسور D7100 مشکل ساز هست؟
عکاسی برام مهم تر از فیلمبرداری هستش
ممنون
درود
اگر دلیل انتظار شما برای ورود بدنه جدید بخاطر خرید آن هست باید بگم اشتباه می کنید ولی اگر برای خرید مناسب قیمت تر همین بدنه فعلی هست این ایده خوبیه!
- بدنه جدید قیمتش مطمئنا در بدو عرضه بالا خواهد بود
- این بدنه چون هنوز کامل تست نشده ممکنه مشکلاتی داشته باشه که به مرور بروز کنه و چون ما در ایران نمایندگی رسمی نداریم که کالا را مرجوع کنند، بنظرم باید حدود 6 ماه صبر کنید تا ایرادات دوربین ها مشخص شود و بعد اگر مشکلی نبود به خرید اقدام کنید
- سایت DPreview منبع بدی نسیت ولی شما می توانید از منابع دیگر هم استفاده کنید و مقایستون را کامل کنید
- بین دوربین های D7100 و 70D هم اگر از نظر هزینه مشکل ندارید 70D را تهیه کنید و اگر نه که D7100
- در مورد گرد و غبار گرفتن سنسور D7100 اگر اشتباه نکنم همه گیر نبود و برخی از اعضای فروم هم مطرح کردند تا به حال مشکلی با این قضیه نداشته اند! ولی در مجموع باز و بسته کردن لنز به خودی خود منجر به ورود غبار به محفظه اتاق آینه خواهد شد. با این حال بعید می دانم مشکل آنقدر که گفته می شود جدی باشه! (ما که هر زمان سنسور خاک می گیره با دمنده می افتیم به جونش و مشکل را حل می کنیم!)
- در مورد انتخاب هم علاوه بر ملاک های دیگر همانطور که خدمتتون قبلا هم گفتم بهتره به علاقه هم توجه کنید! (اگر علاقه به دوربین نداشته باشید همیشه چشمتون دنبال مدلی هست که دوست داشتید!)
ارادتمند
بری دوستم که رشته کارگردانیه می خواهم دوربین بگیرم
60d چه ضعفهایی وچه برتریهایی در زمینه فیلمبرداری در برابر 700dدارد؟
60dچه برتریهایی وچه ضعف هایی در زمینه عکاسی نسبت به700dدارد؟
با سلام خدمت اساتید محترم
مدتیه که به دنبال یک دوربین DSLR میگردم که بتونم در موارد زیر ازش استفاده کنم:
- عکاسی در داخل کارگاه های صنعتی ( مثل کارگران در حال کار و عکس در حین جوش کاری و یا برشکاری ورق های فلزی و.... )
- عکاسی در فضاهای خارجی مثل سایت های صنعتی نفت و گاز و پتروشیمی و ... ( ترجیحا با قابلیت عکاسی تایم لپس )
- فلمبرداری از فضاهای ذکر شده و ساخت کلیپ های تصویری
- امکان چاپ عکس در ابعاد بزرگ ( ابعاد بالای چند متر ) با حداقل میزان نویز
- در کنار این ها عکاسی هنری هم واسه دل خودم انجام میدم.
بودجه ای که براش در نظر دارم حدود 2/500 هستش ولی اگه بدونم با این بودجه به هدفم نمیرسم میتونم بیشتر هزینه کنم.
در ضمن اینم بگم که تاحالا دوربین DSLR نداشتم.
از اونجایی که تو فک و فامیلو آشنا کسی رو واسه مشاوره نداشتم بناچار توی جمهوری برای تحقیق رفتم ولی خوب اونجا هر کس چیزی رو تبلیغ میکرد که داخل ویترینش موجود داشته...:::angry:::
مطمئنم نظر شما دوستان بیشتر می تونه کمکم بکنه.:::blushing:::
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
یا حق
دوست عزیز معتبر ترین سایت اینترنتی Digital Photography Review: Digital Photography Review هست.
درود
دوست عزیز قبلا هم خدمتتون عرض کردم این سایت سایت معتبریه و در طول این 10 -12 سال جامع ترین بانک اطلاعاتی انواع دوربین و شرکت های سازنده را داره!
مقایسه هاش را هم در مورد دوربین هایی که استفاده کردم تا 85 درصد درست بود!
ولی این دو سایت هم برای مقایسه خوب هستند که متاسفانه به کاملی Dpreview نیستند!
The digital Picture
PhotoZone
دومی هم اگر اشتباه نکنم یک سایت آلمانیه ولی خیلی قابل استناد نیست!
شما برای اطمینان می توانید با صرف وقت سایت اولی و Dp را با هم مقایسه کنید و نتیجه نهایی را بگیرید!
البته سایت های دیگری هم هستند که بنده خیلی با محیط آنها آشنا نیستم و انشااله دوستان دیگر راهنماییتان می کنند
ارادتمند
پیرو فرمایش دوست عزیزم،
هر دو سایت، سایت خوبی هستند و نتایج تستهاشون معتبر هست.
در مورد photozone تا حالا تمام آزمایشاتی که انجام دادند به خصوص در مورد لنزها همه اش رو من با لنزهایی که در دسترسم بوده تست کردم و به نتایج ایشان رسیدم و صدق گفتارشون برای من ثابت شده هست. خود من اولین سایتی که برای مقایسه لنزها مراجعه می کنم همین photozone هست. که یه سایت آلمانیه البته سایت دو زبانه هست و انگلیسی هم داره. یه عیبی که داره خیلی دیر به دیر آپدیت میشه. مثلا هنوز ریویویی از لنز Nikkor AF-S 35mm f/1.8G در دسترس نیست.
سلام
جسارتاً عرض می کنم که Pattern مورد استفاده در سایت The Digital Picture پترن استاندارد ISO 12233برای اندازه گیری شارپنس عکس است و منحنی های MTF با استفاده از همین Pattern به دست می آیند. این چارت معیار بسیار خوبی برای سنجش CA و دیستورشن هم هست. در بخش بررسی فنی (Reviews) سایت هم نمونه عکس های رنگی و توضیحات کاملاً مفصل در خصوص لنز و مقایسه آن با لنزهای هم رده مشابه وجود دارد. بخش های مجزائی هم برای بررسی Flare، Distortion و Vignetting و نمونه عکس های لنز دارد.
دقیق ترین بررسی لنزها را من در این سایت دیده ام.
به نظر من این چنین توصیه ای با دیدی که خیلی ها از این انجمن دارند سازگار نیست.نقل قول:
بین دوربین های D7100 و 70D هم اگر از نظر هزینه مشکل ندارید 70D را تهیه کنید و اگر نه که D7100
ُسلام دوست عزیزنقل قول:
سلام
بعد کلی تحقیق بین D5300 و 700D دیروز برای خرید دوربین D5300 به جمهوری رفتم و به توصیه دوستان قبل از خرید دوربین رو دستم گرفتم و متاسفانه دوربین برای من زیادی کوچیک بود و باهاش راحت نبودم
بعدش 700D رو تست کردم که نسبت به D5300 باهاش راحت تر بودم ولی نتونستم خودم رو راضی کنم که بخرمش
حالا دوباره برگشتم سر خونه ی اول و این بار بین D7100 و 70D ممنون میشم راهنماییم کنید که انتخاب کنم (این دو دوربین رو دستم گرفتم و مشکلی با هیچ کدوم نداشتم ولی مدل کانن خوش دست تر بود)
کسی میدونه سری جدید این دو دوربین حدودا کی معرفی میشه؟
این نتایج بررسی های سایت DP چقدر اعتبار داره؟ میشه روش حساب کرد؟ (توی Image Quality توی فرمت raw و jpeg امتیاز 70D از D5300 کمتره)
این سریع گرد و غبار گرفتن سنسور D7100 مشکل ساز هست؟
عکاسی برام مهم تر از فیلمبرداری هستش
ممنون
بنده هم مثل شما بین این دو مدل فوق العاده گیر کرده بودم. دلیل عضویتم در این انجمن هم استفاده از راهنمایی های اساتید این انجمن در همین رابطه بود که خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسیدم. در طی این مدت تقریبا تمام ویدئوهای مقایسه بین 70 دی و دی 7100 رو از سایت یوتیوب دانلود کردم و با دقت نگاه کردم. علاوه بر این خیلی از سایت ها زا معتبر گرفته تا وبلاگ ها رو در این باره خوندم.
اگر فیلم برداری برای شما مهم هست و مورد توجهتون هست توصیه این حقیر هم مثل تمام اساتید رفتن به سمت 70 دی هست. دلیل اون هم امکانات بهتری است که این دوربین در این زمینه دارد از ال سی دی چرخان گرفته تا فوکوس لمسی و همچنین بی صدایی لنز در این فوکوس ها و ... . البته ناگفته نماند که این دوربین در عکاسی هم واقعا تواناست مخصوصا در عکاسی پیاپی از دوربین دی 7100 جلوتر هست . دلیل آن هم نه فقط بالاتر بودن 1 فریم بر ثانیه بلکه بالاتر بودن ظرفیت بافر این دوربین هم هست.
این دوربین یعنی 70 دی سرعت فوکوس بالاتری در عکاسی داره در شرایط معمول
اما اگر هدفتون از تهیه ی دوربین عکاسی گرفتن عکس می باشد و فیلم برداری آنچنان برای شما مهم نیست می توانید با خیال راحت این دوربین رو انتخاب کنید. این دوربین دارای مگاپیکسل بالاتری از 70 دی هست ( در جریان هستم که مگاپیکسل بالاتر دلیل بر کیفیت بالاتر نیست اما مزایای خودش رو هم داره ) . شارپنس عکس های گرفته شده توسط آن به مقدار محسوسی بالاتر هست و ... به عنوان بهترین دوربین سال 2013 انتخاب شده و دوربین پر طرفداری هم هست. در مجموع در هیچ مقایسه ای من ندیدم که عنوان بشه یا به این نتیجه رسیده بشه که دوربین 70 دی در عکاسی بر این دوربین ارجعیت داره بلکه توی تمام اونها نظر بروی دی 7100 بود. ضمنا این دوربین موتور فوکوس داخل بدنه هم داره که می تونه هزینتون رو در تهیه ی برخی از لنزهای مشابه واقعا کاهش بده.
ناگفته نماند که دی 7100 هم کیفیت فیلم برداری بسیار بالایی داره در حدی که در برخی از تست ها حتی کیفیت تصویر ارائه شده به نظر من بالاتر از 70 دی و دلنشین تر بود و با توجه به ویدئو تست هایی که دیدم ضعف اصلی اون در فوکوس اتوماتیک و همچنین صدای لنز نسبت به 70 دی هست. در مورد صدای لنز هم دوستان فرمودند که میشه با یک میکروفون اکسترنال این مشکل رو پوشش داد. اما می مونه اون بحث فوکوس که واقعا این دوربین در مد اتوماتیک در برابر دی 70 حرفی برای گفتن نداره.
در مورد گرد و غبار هم گفتنی ها رو دوستان گفتند و موضوع فراگیری نیست (در ابتدای کار) اما در صورت بوجود آمدن ( که قطعا به مرور زمان بوجود خواهد آمد ) به راحتی می تونید خودتون این کار رو انجام بدید ( با استفاده از کیت های مخصوص و همچنین دقت زیاد البته من که باشم جراتش رو ندارم یا سپردن دوربین به گارانتی یا تعمیرکار ماهر برای انجام این کار)
بدنه ی دی 7100 از لحاظ استحکام و مقاومت در برابر رطوبت و گرد و غبار به مقدار محسوسی بالاتر از 70 دی هست .
کلا به قول یکی از دوستان هر کدام از این دو دوربین رو که بگیرید پشیمان نخواهید شد.
این بود نتایج تحقیقات من ( با عرض معذرت به علت به هم ریختگی مطالب . چون امشب مهمانی هستیم عجله ای شد)
60D قابلیت فوکوس ممتد در حین فیلمبداری ندارد که 700D دارد.
60D نسبت به 700D بدنه خوشدست تر با امکان بسیار بیشتر (منشور به جای آینه در مکانیزم ویزور، داشتن LCD بالائی، دکمه های بیشتر برای اعمال تنظیمات، نشان دهنده نقطه فوکوس در عکسی که گرفته اید و .......) دارد و نویز آن هم اندکی کمتر است.
اصولاً بدنه 60D در یک کلاس بالاتر از 700D قرار دارد و با 70D در یک کلاس است.
البته این مورد رو باید اضافه کنم که این مورد گرد و خاک در سنسور D7100 شایع هست و یکی از دوستان بنده به دلیل اینکه سنسور دوربین D7100 ایشون بیشتر از حالت عادی خاک میگرفت و در عکسهای با زمینه روشن نمایان میشد مجبور به فروش دوربین شدند و سپس 70D رو تهیه کردند. که البته راضی هستند. البته ایشون کارشون عکاسی هست و یک فول فرم رو هم در کنار کراپ دارند.
همینطور دوست دیگه ای دارم که دوربین D7100 رو تهیه کردند و مشکل ایجاد گرد و غبار روی سنسور رو ایشون هم با اولین عکسشون تائید کردند. ولی چون تهران هستند دسترسی به تعمیرگاه براشون راحته.و کلا زیاد حساس هم نیستند.
در کل به حساسیت شما نسبت به وسیله هم بستگی داره. اگر نسبت به عملکرد 100 درصد مطلوب اون حساس هستید بهتره سمتش نرید. چیزی که من نتونستم باهاش کنار بیام و الان 70 دی دارم و چند باری هم در فضای آزاد لنز رو باز کردم ولی اثری از لکه و غبار روی عکسها نیست.
در مورد کیفیت و کنتراست عکسها هم 70D هم چیزی از 7100 کم نداره. حداقل در فرمت RAW . و به نظر من گرفتن عکسهای خوب و شارپ بیشتر به مهارت شما و قدرت کار با دوربین برمیگرده تا صرفا دوربین.
موردی که دوستان بهش اشاره نکردن هم صفحه لمسی 70D هست که کار با دوربین رو فوق العاده راحت کرده و کمک میکنه در کمترین زمان شما بتونید به منوی دلخواهتون برسید. همانند کار با موبایل های لمسی روان و لزذت بخش و البته سریع تر است تا زمانی که بخواهید با دکمه ها کار کنید که این هم مزیت کمی نیست .
موفق باشید
سلام دوستان عزیز، بنده قصد تهیه دوربین جدید دارم و نظرم روی 70d و 7d هست اما از یک طرف هم بزودی دوربین های جدید معرفی میشن و به احتمال خیلی زیاد مدل جدید7d معرفی میشه، بنظرتون صبر کنم؟ اگر تایک ماه دیگه معرفی بشه چقدر طول میکشه بیاد ایران؟
درود
به طور حتم قیمتی که برای جایگزین 7D مطرح می شود بالاست و احتمال داره قیمتش به قیمت 6D نزدیک باشه!
باید ببینید چقدر حاضرید هزینه کنید؟
در ضمن در همین بخش هم قبلا عرض کردم، خرید یک بدنه تازه وارد بازار شده بخصوص برای ایران بنظر من عقلانی نیست!
بهتره بگذارید یک مدت از ورودش تو بازار بگذره و اگر مشکلی داره برطرف بشه! بعنوان مثال ظاهرا در ابتدای تولید 5D MIII مشکلاتی وجود داشت که شرکت کنون از طریق نمایندگی های رسمی همه را از بازار جمع کرد و بعد دوباره با رفع مشکل عرضه شد!
همین مسئله در مورد دوربین های شرکت نیکون (دقیقا خاطرم نیست کدام مدل بود) وجود داشت که چون در ایران نمایندگی رسمی این شرکت ها وجود نداره، برای مصرف کنندگان مشکلاتی را بوجود خواهد آورد.
ممنون از پاسختون، بودجه من چهارونیم میلیون هست حالا یکم کمتر یا بیشتر، میخام بدنه ای که میخام انتخاب کنم میخام برای مدت طولانی ازش استفاده کنم ونیازمو برطرف کنه و دیگه تا چدین سال نیازی به تعویض نباشه برا همین واقعا موندم کدوم رو انتخاب کنم، کیفیت عکس هاش هم برام خیلی مهمه ،پیشنهادشما چیه؟
من بعضی جاها خوندم کیفیت عکس نیکون d5300 از کانن 70d بهتره
نظر اساتید چیه؟
ممنون که راهنمایی کردین ، فقط یه سوال دیگه . من دوربین رو که گرفتم حالا حالا ها عوض نمیکنم ، ارزش داره یه دست دوم تمیز بگیرم ؟ ازینا که توی سایتا زده ؟ بعضی هاشونم هنوز گارانتی هم داره !
درود
اگر قبلا سابقه خرید دوربین دست دوم را دارید و با نحوه کنترل آن آشنا هستنید خوب چرا که نه!
ولی اگر می خواهید صرفا به فروشنده و گارانتی که خدا می داند چه شرایطی دارد قصد تهیه دوربین را دارید بنظر من نه!
دوربین تمیز زمانی برای فروش می آید که یا نفر نیاز به پولش داشته باشه و یا مشکلی داشته باشه (یک مشکل ازنظر یک فرد ممکنه برای شما مزیت باشه!)
اگر دوربین خیلی تمیز باشه، مغازه دارها نمی گذارند مفت از دستشون بپره و باید حداقل روش 20 الی 50 درصد سود کنند!
اگر هم مشکل داشته باشه که تکلیفش مشخصه!
شما اگر فردی را شخصا می شناسید و قصد خرید از او را دارید خوبه در غیر این صورت برای شما ریسکش بالاست! مگر اینکه با نحوه تست دوربین کارکرده آشنا باشید!
ارادت
تفاوت بین کیفیت تصویر این دو بدنه آنقدر نیست که بخواهید به آن استناد کنید!
خودتون می توانید در این لینک یک مقایسه انجام دهید!
DPreview Canon EOS70D VS Nion D5300
ممنونم از پاسختون
D7000 دوربین خوبیه ولی راستش اگه قرار باشه تا 4/5 اینا هم میتونم هزینه کنم مشکلی نداره . خودم الان بین D7100 و 70D شک دارم البته اینطور که فهمیدم 70D برای فیلمبرداری عملکرد بهتری داره
از طرف دیگه D7100 مزیت های دیگه ای داره که انتخاب بین این دو رو مشکل میکنه.
البته تو راسته جمهوری به هرکی میرسم تا می فهمه اولین دوربین DSLR هستش که می خوام بخرم همه سریع میگن 700D بگیرو فعلا هزینه اضافی برای خرید دوربین های گرون تر نکن و اینا ( نظر خودم اینه که حالا چون DSLR اولمه دلیل نمیشه که حتما با یک DSLR سطح مبتدی شروع به کار کنم . و همچنین دوس دارم چیزی بگیرم که تا چند سال احتیاجی به تعویض کردنش نداشته باشم. )
نظر شما چیه؟
بنظرتون 70D جواب کار من رو میده؟ می تونم باهاش توی اندازه های بالای چند متر پرینت خوب بگیرم؟
D7100 چه مزیت های قابل توجهی در مقابل 70D داره؟
خیلی از مقایسه های کیفیت دوربین ها در حالت استاندارد و با بهترین تنظیمات گرفته شده
می خواستم ببینم مقایسه ای هم بین عکس های گرفته شده در حالت اتومات وجود داره؟
مثلا 70d عکسهای گرفته شده در این حالتش از چه دوربینهایی بهتر و از چه دوربینهایی بدتر است
.........................
یه راهنمایی هم می خوام
من احتمالا طی این دو سه هفته پول دوربینم جور میشه که از بین 70d و d5300 با پولی که جور میشه یکی رو خواهم خرید
ولی چون اولین دوربینم خواهد بود نمی دونم کیف با کیفیت مرغوب و جمع و جور و همچنین رم 16 و یا 32 چی مارکی رو بخرم و چقدر هزینه کنم معقوله.
در ضمن فک کنم یه فیلتر هم برای محافظت از لنز برام خوب باشه.
دوستان اگه ممکنه در این موارد راهنمایم کنید
اگرم بگید ویا ممکنه پیام بدید دوربین و باقی چیزا رو از کجا بخرم بهتر و منصفانه تره
d7100 که 24 مگا پیکسل- نقاط فوکوس بیشتر و نقاط کراس کمتر- بدنه منیزیومی- 2 اسلات کارت حافظه-تنظیمات بیشتر.
70D نقاط فوکوس کراس تایپ بیشتر- فیلمبرداری بهتر-نویز کمتر در ایزو بالا- WIFI- نمایش لمسی و چرخان - درز بندی بهتر در برابر گرد و غبار -سرعت عکاسی پیاپی بیشتر.
اگر مهارت داشته باشید هر دو دوربین جواب کارتون رو میدهند. از لنز خوب هم غافل نشوید.
درود
خوب جز دوربین موارد دیگری که فرمودید ارتباط مستقیم با این بخش نداره!
با این حال بعد از اطمینان از نوع دوربین (البته لنز مناسب را فراموش نکنید) برای کیف تا 150 و برای رم نیز تا 200 در نظر بگیرد!
برای راهنمایی بیشتر در بخش های مربوطه درخواستتون را مطرح بفرمایید!
کسی که دوربینهایی در این سطح میخره بیشتر به قابلیت های دستی اون توجه میکنن تا اتوماتیک. در مود اتوماتیک هر دوربین پیشفرض هایی داره که اونها رو بسته به شرایط اعمال میکنه . بیشتر مود دستی و تنظیماتی که در دسترستون قرار میده مهم هست.
70D یک سطح از 5300 بالاتر و حرفه ای تر هستش.
شما در صورتی که قصد جدی در عکاسی داشته باشید نیاز به کوله پشتی با قیمت حدود 300-500 تومن دارید. مارک ونگارد -لوپرو - بنرو
مموری کارت 16 گیگ مثلا که بهترین مارک SanDisk هست اونهم حدود 300
فیلتر مناسب معمولی هم (پلاریزه) حدود 200
سه پایه خوب هم 500 به بالا
البته کیف و مموری رو در مرحله اول نیاز خواهید داشت.
به لنز خوب هم فکر کنید . 70D حداقل باید 18-135 stm داشته باشید.
قاعدتا فردی که تصمیم به خرید DSLR می گیرد فردی است علاقمند که سعی دارد خودش آستین ها را بالا بزند و برای دستیابی به بهترین نتایج و استخراج حداکثر پتانسیل تجهیزات خود از تلاش مضاعف نمی هراسد.
به نظر بنده مقایسه مود Auto دوربین های DSLR ملاک مناسبی برای انتخاب نمی باشد و اصولا اگر بیشتر عکس های خود را Auto می گیرید شاید DSLR گزینه مناسبی برای شما نباشد.
با اجازه بزرگان و پیشکسوتان عکاسی در انجمن بنده هم پاسخ این دوستمون رو بدم.نقل قول:
یلی از مقایسه های کیفیت دوربین ها در حالت استاندارد و با بهترین تنظیمات گرفته شده
می خواستم ببینم مقایسه ای هم بین عکس های گرفته شده در حالت اتومات وجود داره؟
مثلا 70d عکسهای گرفته شده در این حالتش از چه دوربینهایی بهتر و از چه دوربینهایی بدتر است
.........................
یه راهنمایی هم می خوام
من احتمالا طی این دو سه هفته پول دوربینم جور میشه که از بین 70d و d5300 با پولی که جور میشه یکی رو خواهم خرید
ولی چون اولین دوربینم خواهد بود نمی دونم کیف با کیفیت مرغوب و جمع و جور و همچنین رم 16 و یا 32 چی مارکی رو بخرم و چقدر هزینه کنم معقوله.
در ضمن فک کنم یه فیلتر هم برای محافظت از لنز برام خوب باشه.
دوستان اگه ممکنه در این موارد راهنمایم کنید
اگرم بگید ویا ممکنه پیام بدید دوربین و باقی چیزا رو از کجا بخرم بهتر و منصفانه تره
دوست عزیزم به انجمن خوش آمدید.
ضمن خوش امد گویی به شما ورودتون رو به دنیای عکاسی حرفه ای که به زودی صورت خواهد گرفت تبریک میگم.
ببینید دوست من در اغاز کار باید بدانید عکاسی و رسیدن به تصویر شارپ و برتر نیازمند هزینه است. قطعات و وسایل لازم چون همه وارداتی و حساس هستند(وسایلی که با دوربین سر و کار دارند همیشه از حساس ترین مواد ساخته میشوند) قیمتشان بالاست.
اما برای اغاز کار شما یک کیف میخواهید.
یک کیف خوب و معقول که محکم هم باشد را میتوانید بین 70 تا 110 خریداری کنید. لازم نیست زیاد هزینه کنید. اما اگر از الان به فکر اینده هستید. یعنی زمانی که لنز و فلاش و .... میخرید باید یک کوله پشتی تهیه کنید که حداقل دویست و خرده ای است.
منتها من به شخصه برای حمل دوربین از کیفی استفاده میکنم که 72 تومان خریدم. و بسیار محکم و عالی هم هست. لنزها و وسایل دیگرم را هم هر وقت نیاز باشد با کوله لپ تاپم که ان هم بزرگ و جا دار است با گذاشتن داخل محافظ جابجا میکنم.
یک رم هم میخواهید.
رم خوبی اگر بخواهید بخرید 32 گیگ حدود 80 هزار تومان خواهد بود. زیاد هزینه ی رم نکنید. ولی چیزی بخرید که جنس مرغوب داشته باشد و سرعت بالا
مارک سیلیکون پاور و ا دیتا مارک های خوبی هستند که بنده به شخصه استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشته ام.
این نیاز اصلی شما در حال حاضر است
یعنی اگر به فرض دوربین را 2 میلیون میخرید. برای این مسائل هم باد 200 تومنی کنار بگذارید.
سه پایه هم با نود تا صد تومن قابل تهیه است. البته اگر بخواهید در شرایط عادی با ان کار کنید. اما سه پایه ای که بخواهید با ان داخل اب یا کوهستان یا موقع باد و برف و بوران عکاسی کنید باید سنگین تر باشد و مسلما گران تر است. حداقل 350 هزار تومان. ولی من که استفاده خاصی از سه پایه ندارم از یک سه پایه 57 هزار تومنی ولبون استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم با ان ندارم. اما ان را داخل اب یا در هوای بد و در معرض باد شدید قرار نمیدهم.
فیلتر هم میخواهید.
فیلتر خوب را میشوید با صد و سی چهل تومان خرید اما فیلتر خوبتر گران تر هست. حدود 300 تومن که مخصوص عکاسان حرفه ای است.
لنز هم که میتوانید خودتان نگاهی به قیمت ها بندازید و نیاز به گفتن من نیست.
اگر خواستید بدون اینکه قصد تبلیغ داشته باشم میتوانم چند جایی را برای خرید وسایل جانبی به شما معرفی کنم.(در پیام خصوصی)
این را نیز خدمتتان عرض کنم
تحقیق کنید اگر گیفیت لنز فابریک دوربین انتخابیتان خوب نیست. فقط بادی یا بدنه ی ان را تهیه کنید و لنزی را سفارش دهید تا متحمل هزینه اضافی برای خرید لنز نشوید. این اشتباه حد اقل یک میلیون به شما زیان میرساند.
درود
دوست عزیز دلیل اینکه از دوستان تازه وارد خواسته می شه داخل بخش های مربوط به خودشون پست بزنن بخاطر این هست که پیوستگی مطالب از بین نرود
بعنوان مثال
در بخش کارت حافظه (memrory card) صحبت مفصلی و کاملی در مورد رم شده و اتفاقا مشکلاتی که خیلی از دوستان با رم های Silicon Power و متفرقه دیگر ذکر شده و اگر به این بخش مراجعه شود دیگر نیاز نیست به بحث جدیدی در خصوص حافظه پرداخته بشه!نقل قول:
یک رم هم میخواهید.
رم خوبی اگر بخواهید بخرید 32 گیگ حدود 80 هزار تومان خواهد بود. زیاد هزینه ی رم نکنید. ولی چیزی بخرید که جنس مرغوب داشته باشد و سرعت بالا
مارک سیلیکون پاور و ا دیتا مارک های خوبی هستند که بنده به شخصه استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشته ام.
این سه پایه هم مصداق همین مسئله هست و نیاز به دانستن خیلی مطالب داره که در بخش خودش تحت عنوان سه پایه ها و هد آنها مطرح شده و اتفاقا بر خلاف پیشنهاد شما با وزنی که دوربین ایشان به همراه لنز خواهد داشت، خرید یک سه پایه ارزان نه تنها سودی نخواهد داشت بلکه بهتره اصلا از سه پابه استفاده نکنه!نقل قول:
سه پایه هم با نود تا صد تومن قابل تهیه است. البته اگر بخواهید در شرایط عادی با ان کار کنید. اما سه پایه ای که بخواهید با ان داخل اب یا کوهستان یا موقع باد و برف و بوران عکاسی کنید باید سنگین تر باشد و مسلما گران تر است.
در این مورد هم بهتره مجددا به قسمت فیلترها مراجعه شود تا خدای ناکرده بدلیل گسستگی مطالب مشکلی پیش نیادنقل قول:
فیلتر هم میخواهید.
فیلتر خوب را میشوید با صد و سی چهل تومان خرید اما فیلتر خوبتر گران تر هست. حدود 300 تومن که مخصوص عکاسان حرفه ای است.
ارادتمند
بنده به عنوان فردی تازه وارد و فوق آماتور نظر اساتید رو کاملا قبول دارم که dslr می گیریم تا با تنظیمات دستی و دلخواه عکسهای خیلی بهتری باهاش بگیریم. و این سوال رو هم نپرسیدم تا تاثیری در انتخابم داشته باشه که اگه فلان دوربین تو این اتوماتیک از بقیه بهتره زود برم سراغش و اون بخرم .
من پرسیدم تا همینکه ببینم اصلا همچین مقایسه ای شده و یا نه و در کل پرسشم بیشتر از روی کنجکاوی بود
هرچند شاید اگه دوربینی حالت اتوماتیک بهتری داشته باشه دلیل بر وجود حسگرها و نورسنج قوی تر و یا نشون از قدرت و دقت پردازشگر دوربین باشه
با این همه مایلم اگه همچین تست و اطلاعاتی چه آزمایشگاهی و تحت نظر وب سایت های معتر و چه تجربه ای از خود اعضای فروم وجود داره مطلع بشه
از همه عزیزان و مدیران که با سوالات غیر مربوط درپست قبلی نظم اینجا رو بهم ریختم معذرت می خوام
سلام به همگی
من با توجه به نیازهایی که دارم canon 70d رو انتخاب کردم که البته به خاطر بودجه به 60d راضی شدم.
حالا از اونجا که 70d و 700d سیستم اتوفوکوس در live view دارند لنز stm براشون به صورت کیت قرار داده شده.
حالا با اینکه stm مثلا رینگ فوکوسش نمی چرخه و فول تایم منوال هم داره منم میخوام 60d با 18-55 و 40 م.م stm بگیرم باهاش.
میگن stm با 60d نمی سازه اتوفوکوسش کار نمیکنه یا مثلا مونتش فرق میکنه. از دوستایی که احیانا ازین لنزا استفاده میکنن میخواستم سوال کنم که آیا چنین چیزی درسته یا خیر؟
بازم ممنون
معمولا در مقايسه ها پارامترهايي مثل سنسور، پردازشگر، دايناميك رينج، ميزان نويز (در شرايط و تنظيمات يكسان) و از اين قبيل را دو به دو مورد بررسي قرار داده و مقايسه مي كنند. طوري كه ممكن است يك دوربين در يك سري پارامترها برتري داشته و دوربين ديگر در پارامترهاي ديگر برتر باشد. سپس كاربر با در نظر گرفتن نيازها و اولويت بندي پارامترهاي مورد نظرش گزينه مناسبش را انتخاب مي كند.
اما اينكه بخواهيم تصاوير ثبت شده اي را مقايسه و امتيازبندي كنيم كه از فاكتورهاي متعددي تاثير مي پذيرند، با در نظر گرفتن اين كه عمدتا مقايسه بين دوربين هاي همرده و رقيب انجام ميشود، گاهي انتخاب يك خروجي آنقدر دشوار است كه به ناچار سليقه بيننده نيز دخيل خواهد شد. لذا اين امتيازبندي از جنبه هاي علمي و محاسباتي فاصله خواهد گرفت.
به هر حال بنده مقايسه مورد نظر شما را تا بحال جايي نديده ام، لطفا ساير دوستان اگر موردي را سراغ دارند اعلام نمايند.