عزیزان این پیچ بر روی هد رو میشه از جایی تهیه کرد؟ :-? فقط و فقط خود پیچ رو..
عزیزان این پیچ بر روی هد رو میشه از جایی تهیه کرد؟ :-? فقط و فقط خود پیچ رو..
درود
میخواستم ببینم نظر دوستان در مورد این سه پایه چیه؟
Benro C1681TB0
این عکس شاید کمک بکنه
http://shengsing.tw.rakuten-static.c...C1681TB0-2.jpg
و یکی دو تا سوال
1 هدش که قابل تعویض هست؟
2 برای حالت ماکرو هم میشه ازش استفاده کرد؟ چون من دیدم که میله ی وسط برعکس میشه اما جایی ندیدم که چقدر پایین میاد.
3 فکر میکنید قیمت 450 برای این سه پایه با مشخصاتی که داره(و لوازم جانبی اش مثل کیف) خوبه؟یعنی ارزش خرید داره؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سه پایه خوبی هست
1)بله
2)خیر-پایه هاش برای جمع کردن سه پایه جمع میشن تا جای کمتری بگیره.میشه دوربین رو سر و ته کرد اما وقت گیره.
3)بله و این رو در نظر بگیرید که 8 کیلو تحمل میکنه و فیبر کربنی هست.
اگه با بال هد مشکلی ندارید(مثل هدهای سه جهته دقیق نیست اما سریعتر هست) و جنس مارک دار نمیخوای تو خریدش شک نکن.
یه مدل دیگه داره که که فیبرکربنی نیست و قیمتش 310 هست.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
ممنون.پس با توجه به این که فیبر کربنی هست و وزن کلش حدود 1.4 کیلو.به نظرتون این رو بگیرم یا اون مدل 310 تومنی (فکر کنم مدلی که میگید 1682 باشه.درسته؟)
و این که به غیر از نورنگار جایی رو میشناسید برای فروش این برند؟ چون من اول قصد خرید A1980F رو داشتم ولی نداشتند.
وقت گیر بودنش مشکلی نداره.به هر حال امکانش هست در هر صورت.
بال هد هم فکر نکنم کار خیلی خیلی دقیقی بخوام انجام بدم.جدا از اون قیمتش هم هست که مسلما" میره بالا و من توانایی خرید ندارم فعلا" (بعد از این قصد خرید یک هد بهتر رو میکنم)
من این سه پایه رو برای ماکرو/طبیعت گردی/پانوراما و شاید عکاسی در شب بخوام.اگر وزنه ای به سه پایه اضافه کنم فکر نکنم تو شاترهای خیلی سرعت پایین مشکلی به وجود بیاره
ویرایش توسط hossein137 : Saturday 8 December 2012 در ساعت 16:48
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
ممنون.همین رو که گفتید فروش اینترنتی زدم.البته گفتند که به خاطر 16 آذر تا یک هفته رو لوازم جانبی 15 درصد تخفیف به دانشجوها میدند که خیلی برای من عالی شد.
تنها نکته اش تحمل وزن کمترش هست (6 کیلو به جای 8 کیلو) که من با دوربینی که دارم فکر نکنم اون 2 کیلو مشکلی به بار بیاره (1000d و 15-85)
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
سه پایه velbon ex 640 خریداری شد به قیمت 105 تومان...
همون hd2 رو گرفتم.ممنون به خاطر راهنمایی دوستان.اختلاف قیمت هم کم نبود.جدا از اون من فکر میکردم به سه پایه ای احتیاج دارم که حداکثر ارتفاعش بیشتر از 160 سانت باشه اما بعد دیدم که اشتباه فکر میکردم و همین 160 سانت هم خیلی عالیه.
180 برای سه پایه و 110 برای هد.که میشه 290 تومن.یک تخفیف 15 درصدی هم بهش اضافه کنید.با این وجود فکر میکنم هم خوب خریدم و هم به موقع (چون این تخفیف تا آخر این هفته فقط وجود داشت)
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM