درودی دوباره.
از دوستان تقاضا دارم اگر برایشان مقدرو هست بنده رو راهنمایی کنند.یک کم عجله دارم
درودی دوباره.
از دوستان تقاضا دارم اگر برایشان مقدرو هست بنده رو راهنمایی کنند.یک کم عجله دارم
سلام. مانفروتو 190 مدل آلمینیومی رو دو سه ماه پیش خریدم حدود 240 هزارتومن. الان فکر کنم سیصد و خورده ای باشه. البته نیاز به هد هم خواهید داشت. من یک هد بال خریدم که الان قیمتش 150 هزار تومنه.
ویرایش توسط abbasalizadeh : Thursday 22 November 2012 در ساعت 19:49 دلیل: تصحیح متن و درج لینک
درود
پیشنهاد خوبی هست بنده هم بزودی قصد تهیه همین ترکیب رو دارم!
ممنون دوست عزیز.
منتها بودجه ام به این نمیرسه
375+150=525 که از سقف هزینه ام خیلی میزنه بالاتر.
با هد میتونم نهایت 400 خرج کنم.
و این که آیا سه پایه هم به صورت دست دوم راحت پیدا میشه؟منظورم نسبت گیری بین زمان و تعداد فروش هاست.چون تو این فروم من ندیدم کسی بفروشه
نظرتن در مورد این ست ها چیه؟
عکاسی و فیلم برداری :: سه پایه دوربین :: سه پایه آلومینیومی تاشو پیچشی به همراه بال هد A1682TB0 - چاره: فروشگاه اینترنتی
عکاسی و فیلم برداری :: سه پایه دوربین :: سه پایه آلومینیومی پیچشی به همراه بال هد A1570TB1 - چاره: فروشگاه اینترنتی
عکاسی و فیلم برداری :: سه پایه دوربین :: سه پایه کربنی تا شو پیچشی به همراه بال هد C1680TB0 - چاره: فروشگاه اینترنتی
هر چند میدنم که قیمت های چاره کمی بالاتر از بازار هست
سه پایه محکم و مطمئن با قیمت نسبتا مناسب، به نظر من فقط Manfrotto 055XproB ! ... انتخاب هد هم خیلی به استفاده خودتون بستگی داره.
با این حساب و اگر بچه ها تایید نمیکنند صبر میکنم تا این پول دو برابر بشه و یکی از همین مدل میخرم.فعلا" یک سه پایه ی اماتور دارم که کارم رو تا حدودی راه می اندازه
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
Manfrotto 785 b به قیمت 100 تومن از ناصر خسرو خریداری شد
خیلیم خوبه واسه 550دی و 55 250 یا یاشیکا electro ax و vivtar 200 3.5
البته بره کارای دقیق و دوربین ای سنگین توصیه نمیشه اصلا
manfrotto-785b.jpg
manfrotto785b_modo03.jpg