سلام به دوستان عزیز
از دوستان سوالی دارم:
آیا تا به حال با این دوربین و لنز ماکرو ماکروگرافی انجام داده اید و اگر پاسخ مثبته نظرتون چیست و در صورت امکان عکس رو بدون ادیت آپلود فرمایید(البته ریسایز)
با کمال تشکر
سلام به دوستان عزیز
از دوستان سوالی دارم:
آیا تا به حال با این دوربین و لنز ماکرو ماکروگرافی انجام داده اید و اگر پاسخ مثبته نظرتون چیست و در صورت امکان عکس رو بدون ادیت آپلود فرمایید(البته ریسایز)
با کمال تشکر
Macro with Canon 7D
کد:http://www.juzaforum.com/forum-en/viewtopic.php?f=3&t=13169
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
خوب من منظورم این نبود که راهنمایی دوستان چیزی نصیب شما نخواهد کرد، منظورم صرفا آن قسمت از جمله "بولد شده" بود.... :)
با توجه به عکسهایی که در تاپیک مکرو گرافی از شما دیدم و انصافا هم سلیقه و پشتکار خوبی دارید...
مکرو گرافی با دوربین های Slr برای بهترین نتایج حداقل هایی خواهد داشت از ابزار شروع کنیم . 3 پایه ، فلش یا منبع نور مناسب ، لنز مکرو ترجیحا با بزرگنمایی 0.25 به بالا ( به نیاز شما بستگی خواهد داشت ) اگر لنز مورد انتخاب شما با دقت به نوع عکاسی مکرو که انجام میدهید در MFD بیشتری به بزرگنمایی 1 برسد در پاره ای موارد یک الزام است و مواردی از این دست که از حوصله این تاپیک خارج است.
اما ندید بگویم دوربین 7D دوربینی نیست که نتوانید به عکسهای خوبی در این ژانر برسید به شرطی که تمهیدات لازم از ابزار و تکنیک های مورد استفاده و .... را مد نظر داشته باشید.
با این حال نظر دوستان فروم را در این خصوص جویا شوید
خیلی وقت بود که می خواستم این مقاله جوزا که مربوط به تجربه ماکروگرافیش با 7D بود اینجا لینک کنم، اما وقت نمیشد، الان که جناب مومنی گویا به فکر خرید این دوربین هستن;) و اینکه می دونم علاقه اصلیشون ماکروگرافیه لینک می کنم نکات خوبی داره
همونطور که عیانه نویسنده مقاله به دلیل چگالی پیکسل بالای این دوربین بدست آوردن Image quality خوب رو بسیار سخت تر از سایر دوربینها می دونه و میگه در این دوربینیه کوچکترین خطا در فوکوس و ... می تونه کیفیت رو بیش از سایر دوربینها پایین بیارهThe image quality of the 7D is a controversial topic, but in my opinion it is quite simple: the 7D has the highest pixel density of every APS-C camera currently in production (April 2010), so you need good techniques and good lenses. So-so lenses, small focus errors, inadequate shutter speeds, too wide or too narrow apertures, photographer or subject movements, teleconverters, etc. can reduce the image quality on the 7D much more easily than other cameras, so you have to pay a bit more attention. Talking about macro, there are some things you need to know when you use the 7D. First, I highly recommend a good tripod - I used a Manfrotto 055 XWNB with Manfrotto 410 gear head. A good news regarding the 7D is that you no longer need mirror lock up: if you activate Silent shooting Mode 1 or Mode 2, you can shoot directly from live view (of course using remote release or self timer) and you won't have mirror slap problems.
جوزا هیچ وقت در مورد کیفیت اینقدر با احتیاط صحبت نمی کرد (که می تونه بحث انگیز و قابل تامل باشه)، با خوندن کل مقاله به من این مطلب القا شد که 7D برای کسی که هدف اصلیش ماکروست بهترین گزینه نیست، بر خلاف عکاسی حیات وحش که بسیار تعریف شده !!
اینقدر تراکم پست در واحد زمان در این تاپیک بالا رفت که ندیدم جناب قبادی هم این مقاله رو لینک کردن
حالا تا کسی از دوستان پیدا بشه که چنین کاری کرده باشه شاید این لینک ها به دردتون بخوره
لینک1 و لینک2 که از سایت معروف the-digital-pucture.com است البته ریسایز شده و EXIF هم نداره، فقط برای تماشا.
و لینک 3 یکی از عکس های رسمی(Offical) این دوربین که در سایت canon قرار داره به حجم 4.61MB با EXIF تا انشا.. از دوستان نمونه های بیشتری پیدا بشه.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
آقای قبادی عزیز ممنون من در جوزا عضو هستم و دقیقا به همین خاطر اینجا پست زدم ممنون بابت یادآوریMacro with Canon 7D
آقای قشقایی عزیز
سپاسگذارم همچنین بابت توضیحات هم متشکرم واقعا لطف دارین باید بگم من در حال حاضر به لنز ماکرو 180 سیگما در کنار این دوربین فکر میکنم البته اگر بودجه به موقع فراهم بشهخوب من منظورم این نبود که راهنمایی دوستان چیزی نصیب شما نخواهد کرد، منظورم صرفا آن قسمت از جمله "بولد شده" بود....
متشکرم
نمیدونم میتونه براتون مفید باشه یا خیر!
لینک عکس در سایز اصلی تبدیل شده از فایل خام و بدون هیچگونه تغییر!
عکس اگزیف دارد. لنز هم Canon ef 100 mm f/2.8کد:http://rapidshare.com/files/384705825/IMG_20101.jpg
میلاد جان فکر نمیکنم با هر دوربینی به خاطر ماهیت ماکرو گرافی و عمق میدان کم عکسی که کوچکترین خطای فکوسی در اون باشه قابل استفاده باشه و البته وجود سیستم فکوس پیشرفته تر (نسبت به دوربینهای نزدیک به اون) امکان وجود خطای فکوس رو کمتر میکنه!
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند