با سلام
تصور می کنم منظور آقای سعادت ثبتی باشد در نور خیلی خیلی کم ، که حتما عکس نویزی خواهد بود خصوصا در مناطق تیره تر عکس ، حتی در ایزوی 800 ... که اگر منظورشان این باشد با ایشان موافقم، هم 350 ، هم 50 و هم 7 دی حین عکاسی در نورکم در سطوح خاکستری مخصوصا قسمتهای تیره تر ، خروجی پرنویزتری نسبت به شرایط معمولی دارند که برای دوربینهای در این حد و قوراه طبیعی است.
اما من 7 دی را با خودش در شرایط مختلف مقایسه می کنم که بسته به شرایط نوری و کیفیت لنز می تواند عالی ، خوب ، متوسط یا بد باشد.
یکبار همین 7 دی مادر مرده را با لنز کیت (55-18) توی ایزوی 12800 و اف نامبر 36 ! دمدمای غروب تست کردم (شاید این بدترین شرایط تست باشه) که خروجی اش برای وب بد نبود ...ما یه مثل داریم میگه شتر هر چقدر مردنی باشه پوستش بار یه .... ، حالا این 18 مپ هر چقدر نویزی باشه و لنز هر چقدر درپیت باشه، خروجی دیگه به درد گذاشتن توی فیس بوک می خوره ! حکمت وجود ایزوهای بالا هم همینه که صحنه از دست نره ...
چند روز پیش با 400-100 یه عکس توی ایزوی 12800 در شرایط نوری معمولی گرفتم با ادیت سرسری نتیجه این شد که برای وب خوبه :
کد:
http://www.meshkin.org/7d-h-iso/IMG_0020.jpg
نتیجتا این بدنه با این قیمت به شرط استفاده از لنز خوب در شرایط نوری معمولی تا ایزو 1600 دوربین بسیار خوبی است و من از یک بدنه 1.6 میلیونی (قیمت سابق) انتظار ندارم که برایم تقلید صدا بکنه ، آفتاب بالانس بزنه و لزگی هم برقصه !