جناب استاد احمد، به یوتیوب سر زدید؟
 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				جناب استاد احمد، به یوتیوب سر زدید؟
آرش شاهکار
 
			
			 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				 
			
			 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				من قبل از خرید این دوربین مدتها در سایت های مختلف سرک می کشیدم... بعضی نمونه فیلم های یوتیوب را هم دیده ام ( از جمله آن فیلم تبلیغاتی را )
عرض من اینست : در مود عکاسی بسیار قابل رقابت ولی در مود فیلمبرداری بسیار ناکارا . . .
بنظرم بهیچ عنوان جای یک دوربین همراه فیلمبرداری را ، پر نمی کند.
 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				آرش شاهکار
 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				باسلام
دوست گرامی اولا که مقایسه این دوربین با دوربینهای هندی کم کاملا اشتباه است
آیا هندی کمی هم وجود دارد که حتی با کیفیتی نزدیک به این دوربین عکاسی کند ؟
ثانیا صد در صد نظر شما بخاطر اتوفوکوس است و مدت عکاسی بیشتر است .اما شما در صورتیکه با دقت به فیلم گرفته شده توسط این دوربین دقت کنید چند مزیت خیلی عالی در مقابل دوربینهای هندی کم خواهید دید .
که مهمترین آنها نویز کم در فیلم برداری در نور کم است که در این مواقع فیلمهای دوربینهای هندی کم بسیار بی کیفیت میشوند .
عمق میدان عالی و شفافیت رنگها دیگر مزیت این دوربین است که آنهم بخاطر سنسور بزرگ ان است .که این عمق میدان برای دادن افکتهای خاص در هنگام فیلم برداری بسیار عالیست .و در مواقع خاص بسیار بکار می آید .
در آخر باید به داشتن چنین دوربینی آنهم با این قیمت مناسب که قدرت عکاسی بسیار بالا و قدرت فیلم برداری در حد خوبی را همزمان دارد افتخار کرد .
موفق باشید
 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				من آلان 5دی مارک2 دارم و تونستم تو این مدت یه مقایسه نصفه نیمه بین فیلم برداری دی90 و 5دی مارک2 داشته باشم. تصور و ذهنیت اولیه من برتری 5دی بود ( به دلایلی مانند فول اچ دی بودن و کلا برتری سطح کارایی 5دی اکتفا می کنم) اما واقعیت قضیه این بود که من تا حالا این برتری رو حس نکردم ، شاید برای رسیدن به یک جواب قطعی تر باید یک مقایسه پایاپای در شرایط و زمان یکسان که کاملا کنترل شده باشه ، انجام داد. حرف آخر ؛ دوستان توضیح تکنیکی و دقیق دادند و من می گذرم اما حسب تجربه شخصی من در استفاده از دی90 ، این دوربین در عکاسی به دی300 نمی رسه (شاید بگید نباید برسه! اما این تصور به خاطر مطالعه بعضی ری ویو ها در من به وجود آمده بود که دی 90 همان دی300 است با کمی تنظیمات و امکانات محدودتر اما تصویر تقریبا مشابه)، اما دریافت من چیزی غیر از این بود. اگر چه باز هم خوب بود.
اما دی90 توی فیلم برداری عالی عمل کرد، کیفیت چیزی که فراتر از حد تصوراست. همان طور که در تمام نقدها هم به درستی به آن اشاره شده. البته ایراداتی هم دارد که مشخصه ذاتی فیلم برداری همه DSLR ها است.
 
			
			 
			
			 
			
				 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				حمید رضا مرادی
G12
 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				و من هم برای اولین بار هست که میشنوم تفاوت عکسبرداری D90 و D300 فراتر از امکانات هست.
آرش شاهکار
 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				سلام دوستان .
به عنوان فردی آماتور به نطر بنده از نظر عکاسی دو دوربین D90 , D300 مانند هم عمل می کنند .
نمی دونم به سایت Imaging-resource.com اعتمادی دارین یا خیر ؟ در صورتی که این اعتماد وجود دارد اگر به آدرس زیر برین و دو دوربین رو مقایسه کنید هیچ کدوم از نظر کلی از اون یکی سرتر نمی باشد . !!!
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
 پاسخ: Nikon D90
 پاسخ: Nikon D90
				سلام دوستان .
یه سوال داشتم .
زمانی که نیم شات رو نگه می داریم یه عددی هم توی ویزور و هم توی ویوو فایندر ظاهر می شه که با تغییر ISO این عدد هم تغییر می کند . مثلا با ISO 200 عدد و حروف r09 ظاهر می شه و با ISO 800 عدد و حروف r05 .
می خواستم بدونم معنی این عدد و حروف چیه ؟
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی