صفحه 23 از 49 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 221 تا 230 , از مجموع 486
Like Tree1782تشکر

موضوع: Nikon D7100 VS Canon 70D

كاربر بسیار فعال amir.komeily آواتار ها
    تشکر کرده
    12403

خوب با توجه به امتیازدهی نهایی DP به این دو دوربین ( با تشکر از NIAZ عزیز که اطلاع رسانی کردند )، با اجازه دوستان من امتیازدهی هر دو رو میذارم. و واقعا دست مریزاد میگم به اساتید و دوستان که امتیازبندیشون خصوصا قسمت Good for و Not so good for دقیقا با این امتیازدهی یکیه:::
    دوربین D7100:
    d7100.JPG

دوربین 70D :
    70d.JPG

اینم مقایسه امتیازات دو دوربین:
    70D در مقابل D7100 ( خطوط پررنگ متعلق به 70D و محل قرارگیری فلش های سفید، دوربین D7100 )
    70D ( MOGHAYESE ).JPG

D7100 در مقابل 70D ( خطوط پررنگ متعلق به D7100 و محل قرارگیری فلشهای سفید، دوربین 70D )
    D7100 ( MOGHAYESE ).JPG

قابل توجه دوستانی که تازه وارد این تاپیک میشن ( قبل پرسیدن هر سوالی ) : به نظرم یکبار از اولین پست تا آخرین پست رو بخونین به احتمال 99 درصد سوال شما جلوتر جواب داده شده.
    حتما به قسمت Good for و Not so good for که دوستان هم قبلا اشاره کردند توجه بکنین.
    فکر نمیکنم بعد این پست، پست دیگه ای نیاز باشه برای مقایسه این دو دوربین.
    یا حق
    ویرایش توسط amir.komeily : Thursday 31 October 2013 در ساعت 13:09
    Niaz، ehssanehs، yaghoobi و 22 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه GITANE آواتار ها
    تشکر کرده
    2892

سلام.میدونم اینجا نباید سوال میپرسیدم.دوستان من میخواستم کوچ کنم به کنون بیشتر هم نظرم همین 70D هستش مردد موندم که این کار رو بکنم یا نه؟؟؟؟
    ولی قبل از اینکه 70D بیاد رو 7100 نیکون زوم کرده بودم اگه کمکم کنید ممنون میشم.
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.
    حسن نجف آبادی
    فتوبلاگ
    D7100-18.105 vr-sb600

كاربر همراه Niaz آواتار ها
    تشکر کرده
    1154

نقل قول نوشته اصلی توسط GITANE نمایش پست ها
    سلام.میدونم اینجا نباید سوال میپرسیدم.دوستان من میخواستم کوچ کنم به کنون بیشتر هم نظرم همین 70D هستش مردد موندم که این کار رو بکنم یا نه؟؟؟؟
    ولی قبل از اینکه 70D بیاد رو 7100 نیکون زوم کرده بودم اگه کمکم کنید ممنون میشم.
    کوچ کردن تصمیم بزرگیه، نفرمودید تجهیزات خودتون کدوم برند هستش. بر فرض اینکه برند فعلیتون نیکون باشه و لنز و تجهیزات نیکون داشته باشید، اگر نیازی به فیلمبرداری با دوربینتون ندارید به نظر من تفاوت های این دو دوربین در حدی نیستند که بخواهید تغییر برند بدید.
    yaghoobi و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.
    instagram: niazch

تشکر کرده
    2892

نقل قول نوشته اصلی توسط Niaz نمایش پست ها
    کوچ کردن تصمیم بزرگیه، نفرمودید تجهیزات خودتون کدوم برند هستش. بر فرض اینکه برند فعلیتون نیکون باشه و لنز و تجهیزات نیکون داشته باشید، اگر نیازی به فیلمبرداری با دوربینتون ندارید به نظر من تفاوت های این دو دوربین در حدی نیستند که بخواهید تغییر برند بدید.
    ممنون.نیکون دارم.بیشتر چیزی که من روش حساس هستم نویز دوربین هست برای دی7100 رو دیدم خوبه چون بیشتر کارائی که میکنم در محیطهای بسته و کم نور هستش مثل همایش ها نیاز به حساسیت خیلی خوب با یه دوربین خیلی خوب هستم اگه دی7100 نیاز من رو برطرف میکنه سمت کنون نرم مگرنه............:(
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.
    حسن نجف آبادی
    فتوبلاگ
    D7100-18.105 vr-sb600

كاربر همراه Mojtaba.T آواتار ها
    تشکر کرده
    502

سلام

طبق پست آخر دوستمون آقای amir.komeily از سایت Dpreview تنها مزیت 70D در برابر D7100 در مورد فیلمبرداری هست و در بقیۀ موارد نیکون سر تر هست.
    پس دوستان اگه خییییلی براشون فیلمبرداری مهم هست برن سمت کنون و الا نیکون برتر هست.

یه پیشنهاد دوستانه بر اساس تجربۀ شخصی:

ما باید حیطۀ کاری خودمون رو مشخص کنیم: عکاسی یا فیلمبرداری.
    اگر واقعا دنبال فیلمبرداری هستیم بهترین راه خرید دوربین فیلمبرداری هست.
    من خودم یه دوربین فیلمبرداری سونی دارم با 60X زوم اپتیکال و 120 گیگ هارددیسک داخلی...
    بنظرم اگه دنبال هر دو هستید، بهتره دو تا دوربین بخرید یکی عکاسی یکی فیلمبرداری مگر اینکه از نظر بودجه مشکل داشته باشید.
    و الا بنظرم خیلی منطقی نیست از یه دوربین عکاسی حرفه ای توقع امکانات فیلمبرداری حرفه ای رو داشته باشیم... هر کدوم جای خودشون، کارکرد خودشون.

البته این نظر شخصی من بود و نظر همۀ دوستان گلم محترم هست.

ارادتمند
    مجتبی
    GITANE، amir.komeily و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.
    Enjoy My Flutes Sounds
    http://www.noteahang.com/M_T/Works

كاربر همراه Niaz آواتار ها
    تشکر کرده
    1154

نقل قول نوشته اصلی توسط GITANE نمایش پست ها
    ممنون.نیکون دارم.بیشتر چیزی که من روش حساس هستم نویز دوربین هست برای دی7100 رو دیدم خوبه چون بیشتر کارائی که میکنم در محیطهای بسته و کم نور هستش مثل همایش ها نیاز به حساسیت خیلی خوب با یه دوربین خیلی خوب هستم اگه دی7100 نیاز من رو برطرف میکنه سمت کنون نرم مگرنه............:(
    برای محیط های بسته و کم نور که شرایط استفاده از فلاش فراهم نیست و نیاز به آیزو های بالا دارید این دو دوربین عملکرد تقریبا یکسانی خواهند داشت. تو این محیط ها فول فریم ها عملکرد نویزی خیلی بهتری دارند. اگر بودجه تون اجازه میده فول فریم ها رو به عنوان گزینه اصلی مد نظر داشته باشید.
    GITANE، a.g g.a، ata_m3 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    instagram: niazch

كاربر بسیار فعال amir.komeily آواتار ها
    تشکر کرده
    12403

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba.T نمایش پست ها
    ما باید حیطۀ کاری خودمون رو مشخص کنیم: عکاسی یا فیلمبرداری.
    اگر واقعا دنبال فیلمبرداری هستیم بهترین راه خرید دوربین فیلمبرداری هست.
    من خودم یه دوربین فیلمبرداری سونی دارم با 60X زوم اپتیکال و 120 گیگ هارددیسک داخلی...

خیلی منطقی نیست از یه دوربین عکاسی حرفه ای توقع امکانات فیلمبرداری حرفه ای رو داشته باشیم... هر کدوم جای خودشون، کارکرد خودشون.

البته این نظر شخصی من بود و نظر همۀ دوستان گلم محترم هست.
    مجتبی عزیز با اجازت من هم نظر خودمو میگم:
    اگه صحبت در فیلمبرداری حرفه ای ( نه فیلمبرداری جشنهای خودمونی و دور همی ) باشه و نظرت در مورد فول فریم ها هم همینه، به نظرم اشتباه میکنی. تو برهه ای من هم چنین فکری میکردم ولی به لطف دوست عزیزم جناب عقیل احمدی متوجه اشتباهم شدم. تو دنیای فیلمبرداری حرفه ای، وجود فیلمبرداری روی این دوربینها یک نعمت بزرگه.بزرگترین سنسور فیلمبرداری همین سنسورهای 35مم هستند که برای کار حرفه ای با این قیمت های ارزون رویا محسوب میشن. در انتها عمق میدان کم و جنس خاص تصویر و کیفیت خارق العاده یک جاهایی لذت بخشه؛ حتی اگر استفاده حرفه ای نداشته باشی.
    پ.ن: عقیل جان تا جایی که شد از راهنماییت تقلب کردم!
    ویرایش توسط amir.komeily : Sunday 26 January 2014 در ساعت 09:44
    Shafy، lamagra، Madjidm و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    2892

ممنون از راهنمائیهاتون.بودجه که به فول فریم نمیرسه ولی با این اوصاف همون نیکون بخرم حداقلش فلاشی که دارم از دست نمیدم با این گرونی فلاش.
    نمیدونم چرا جای کلیدها و دکمه های کنون تو مخم نمیره ولی الان نسبت به چند سال قبل خیلی خوب داره کار میکنه.مخصوصا اوم گردونه ای که پشت داره از داخلش هم خوب استفاده کرده و 4جهت هم توش استفاده شده.در 70دی که خوب کارشده ولی اون دکمه روشن خاموش هنوز همون جای بد هستش.
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.
    حسن نجف آبادی
    فتوبلاگ
    D7100-18.105 vr-sb600

كاربر همراه Shafy آواتار ها
    تشکر کرده
    414

ببخشید یهو می پرم وسط بحثتون.
    به نظر من، DSLR مثل یه برنامه اوپن سورس می مونه، درسته شکل ظاهر و امکاناتی که روش هست بیشتر برای عکاسی طراحی شده، ولی نسل جدید DSLR ها همون طور که دوستمون فرمودن به خاطر اندازه سنسور و ... در فیلمبرداری واقعا حرفی برای گفتن دارن! این نوع دوربین ها با توجه به نوع لنز و تجهیزات دیگه ای که روش سوار می شه می تونه در حد و یا بیشتر و بهتر از یه دوربین فیلمبرداری بازده داشته باشه، همون طور که الان در سینما دیده می شه، کم نیستن کارگردان هایی که برای ضبط فیلماشون از DSLR استفاده می کنن، نمونه اش کار های آقای ده نمکی.
    به نکته ای هم اشاره کنم، من D7100 دارم و قبل از گرفتنش، این مدل رو با 70D مقایسه کردم، اون آمار های DP به طور کامل درسته، تو ثبت عکس در این دو مدل نیکون واقعا امکاناته بیشتر و بهتری در اختیار عکاس قرار میده، و در مورد فیلمبرداریش هم تقریبا همینطور هست، قابلیت فیلمبرداری بدنه D7100 اگه از 70D بیشتر نباشه، کمتر هم نیست، و اون امتیاز کمتر فقط به خاطر نوع لنز و فوکوس لنز هست که باعث شده در امتیازدهی کمی ضعیف تر باشه.
    کنون فوکوس های فیلم رو خیلی نرم تر و بی صدا انجام میده، ولی در D7100 فوکوس عکاسی و فیلمبرداری هیچ فرقی با هم ندارن، در هر دو حالت به صورت رباتی و سریع و با کمی صدای قیژ قیژ. که در فیلم هم این صدا ثبت می شه!!! ولی کنون اینطور نیست. که این برتری کنون بر می گرده به همون تکنولوژی کنون در ساخت موتور فوکوس های بی صدا. حالا نمی دونم نیکون واقعا به این تکنولوژی نرسیده یا می خواد فقط در لنز جدید و گرون قیمتش به کار ببره!
    شفیع فیروزبخش
    Nikon D7100 - SONY ALPHA 100
    گالری
    (می میرم، تا ایران بماند) «بایندر»

كاربر همراه a.g g.a آواتار ها
    تشکر کرده
    7995

نقل قول نوشته اصلی توسط Shafy نمایش پست ها
    در مورد فیلمبرداریش هم تقریبا همینطور هست، قابلیت فیلمبرداری بدنه D7100 اگه از 70D بیشتر نباشه، کمتر هم نیست، و اون امتیاز کمتر فقط به خاطر نوع لنز و فوکوس لنز هست که باعث شده در امتیازدهی کمی ضعیف تر باشه.
    کنون فوکوس های فیلم رو خیلی نرم تر و بی صدا انجام میده، ولی در D7100 فوکوس عکاسی و فیلمبرداری هیچ فرقی با هم ندارن، در هر دو حالت به صورت رباتی و سریع و با کمی صدای قیژ قیژ. که در فیلم هم این صدا ثبت می شه!!! ولی کنون اینطور نیست. که این برتری کنون بر می گرده به همون تکنولوژی کنون در ساخت موتور فوکوس های بی صدا. حالا نمی دونم نیکون واقعا به این تکنولوژی نرسیده یا می خواد فقط در لنز جدید و گرون قیمتش به کار ببره!
    فکر می کنم اشتباه می کنید

اول این که فوکوس دوربین ها موقع فیلمبرداری با فوکوسشون موقع عکاسی متفاوت هست موقع فیلمبرداری از فوکوس لایو ویو استفاده میشه

و تفاوت فوکوس 70D و D7100 بیشتر از تفاوت لنزهاست اتفاقا بخش خیلی زیادی از این تفاوت در سیستم فوکوس برمی گرده به تکنولوژی جدیدی که کنون روی سنسور 70D استفاده کرده

توی تایپیک 70D آقای غفوریان این طور توضیح دادن :
    در 70D هر کدام از پیکسل ها شامل یک سنسور دوتایی phase detection هست که در هنگام فکوس لایو ویو عمل فکوس و در هنگام عکاسی هم به صورت واحد در تشکیل تصویر نقش دارند. یعنی درواقع این دوربین ۴۰.۳ میلون فوتودیود داره که میشه حدود ۲۰ میلیون سنسور phase detection ! و دیگه پردازشگر دوربین contrast detection انجام نمیده.

البته این تکنولوژی فقط مخصوص حالت نمایش زنده تصویر هست و در حالت عکاسی با چشمی همچنان از سنسورهای phase detection جداگانه استفاده میشه. که در این دوربین ۱۹ نقطه cross-type هست.
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.
    محـمد عـلی جـعفری
    Photoblog - Instagram - 500px
    Nikon D5500 - 18-55 II - 50 F1.8 G

صفحه 23 از 49 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... آخرینآخرین