دوستان یک سوال داشتم.نظرتون در رابطه با لنزهای تولید چین چیه؟آیا نقطه ضعف خاصی سراغ دارید؟بعنوان مثال یکی از دوستان Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.4D خریداری کرده و روش نوشته made in china.هردو حس میکنیم خیلی شارپ نیست.من خودم Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.8D دارم که بد نیست ، راضیم ولی این یکی بنظرم مشکل داره.کلا به نظرتون روی made in china حساب نکنیم؟
سلام
الان نیکون و تامرون و ... یک سری لنزهاشون رو چین میزنه...
وقتی میگیم چین اول احساس بی کیفیتی محصول توی ذهنمون میاد اما این همیشه درست نیست.
اون لنز دومی که نام بردی و خودت داری بقول کن راک ول خیلی شارپ هست و به نسبت قیمت خودش عالیه...
اون اولیه که گفتی کیفیت دومی رو نداره، گرچه گرون تره...
الان یجوری شده به Made In China و تایلند و تایوان و ... نمیشه قضاوت کرد...
الان می دونید دیگه نیکون حتی دوربین های فول فریم و نیمه حرفه ایش هم Made In Thailand هست اما داره پابه پا به همرده های خودش در Canon که غالبا Made In Japan هستند رقابت میکنه و از لحاظ کیفیت بدنه و ... چیزی کم نداره...
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
دوست عزیز، کوچکترین تفاوتی (از همه نظر) بین محصولات ژاپنی، تایلندی و چینی نیکون وجود نداره. مطمئن باشید که نیکون سیاستهای سخت گیرانه اش رو در همه کارخونه هاش به کار میگیره و اگه لنزی ساخت چین باشد دلیلی بر بی کیفیت بودن اون نیست. همون مواد و همون کنترلهای کیفی که در ژاپن انجام میشه، در چین هم امجام میشه، فقط کارگرش به دلیل ارزون بودن فرق کرده و چینی شده و هم محل کارخونه در چین قرار داره.
در ضمن تمام کارگرها و مسئولین کنترل کیفی و فنی و تمام مدیرها دوره های آموزشی مخصوص نیکون رو باید بگذرونند، چرا که کوچکترین سهل انگاری در رفتار و کارشون باعث اخراج زود هنگامشون خواهد شد.
سلام من یه مشکل فوری دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین
یکی از دوستان دور یه لنز 15-85 canon داره که ظاهرش به نظر خوب میاد(هنوز به دستم نرسیده که بتونم تست دیگه ای انجام بدم) فقط یه قسمت کوچیکی از نوار نقره ای دور لنز پاره شده و به قیمت 1600 حاضر به فروشه.
اول با توجه به اینکه قیمت نو در حدود 1850 - 1900 هست به نظر اساتید ارزش خرید داره؟
و اینکه با چه تست هایی می تونم مطمئن بشم کلاه سرم نرفته و لنز سالمی هست؟
قیمت با توجه به اینکه قیمت 1850 بوده کمی بالاست و در مراحل تست هم این تایپیک میتونه کمک زیادی به شما کنه نکات مهم و تستهای لازم موقع خرید لنز
سلام
لطفا یک لنز واید برای ساخت تصاویر 360*180 معرفی کنین
دوربینم : Nikon D5100
بهترین لنز برای این کار Fish eye هست که فک کنم بودجم نمیرسه بخرمش !
اگه حدود قیمت مدلی که معرفی میکنین رو هم بگین ممنون میشم
مرسی
کسی نیست جوابمو بده ؟ :(
Nikon D5100 با لنز 55-18 دارم
یه لنز واید قیمت مناسب میتونین معرفی کنین ؟
(فیش آی منظورم نیست ها!)
راستی با همین لنز چه کارهایی میتونم انجام بدم ؟
مرسی