رفقا یه لینک معرفی میکنید که ساختار لنز 35مم رو شرح داده باشه ؟خودمم دارم میگردم اما دنبال یه چیز کاملم که تصویرم داشته باشه.
ممنون.
رفقا یه لینک معرفی میکنید که ساختار لنز 35مم رو شرح داده باشه ؟خودمم دارم میگردم اما دنبال یه چیز کاملم که تصویرم داشته باشه.
ممنون.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام به دوستان و اساتید گرامی
چند وقتیست ذهنم به شدت مشغول انتخاب لنزه و حقیقتاً تصمیم گیری برام سخت شده! خوشحال می شم وستان کمکی کنند
در حال حاضر 50 1.8 جی و 18-105 رو دارم(نیکون- کراپدار)، بسیار از 50 راضیم و با لنز دیگه هم می سازم فعلاً. مشکل اینه که برای سوپرتله لنز 70-300 قدیمی دی اکس رو داشتم که چند تا عکس باهاش گرفتم و ازش ناراضی یودم و ردش کردم رفت حالا من موندم و علاقه ای که به عکاسی از سوژه های دور دارم و البته پرتره! ابتدا خواستم 70-200 بسیار خوب مثل تمرون جدید تهیه کنم(بر اساس دی اکس او) بعد به ذهنم رسید یک لنز بلندتر مثل 70-300 وی ار تهیه کنم + 85 1.8 جی به این دلیل که کاربرد و کیفیت بسیار بالایی داره و از طرف دیگه 70-200 به تنهایی به کیفیت مناسبی می رسونه و هم تا جایی سوپرتله رو جواب می ده، خلاصه هر چی مزایا و معیب رو بر می شمره، بیشتر وسواسی می شم.
خوشحال میشم دوستان باتجربه تر بگن کدوم گزینه راضی کننده تر خواهد بود.
دوست عزیز با سلام،
قطعا بهترین لنز زوم تله نیکون همون 200-70 f/2.8 هست و کیفیت عالی این لنز بر کسی پوشیده نیست. به نظر من اگه کیفیت و شارپنس تصویر براتون خیلی خیلی اهمیت داره و می خوایین که تصاویر بسیار شارپی بگیرید 200 میلیمتر هم براتون کافی هست، به فکر 200-70 باشید حتی به قیمت زوم کمتر در مقابل 300-70. اما اگه 100 میلیمتر اضافه لنز 300-70 براتون مهمه و به عبارتی می خوایین که لنزتون بیشتر تله تر باشه در کنار کیفیت تصویر خوب، اونوقت به 300-70 فکر کنید.
این رو هم در نظر داشته باشید که کیفیت 200-70 به مراتب از 300-70 بیشتر هست و قیمت بالایی هم داره.
سلام
تشکر بابت لینکها..هر دو لینکها مطالعه شد..۳ عدد از ۷۰ کپی Bad Copy بودند که باید به شرکت کنون پس فرستاده شوند! اما بقیه نیز با هم تفاوت چشمگیری دارند! جالب است شرکت بزرگی مانند کنون توانایی ساخت با کیفیت بالاتر را ندارد! آن هم لنزی که جایگزین یکی از پرفروش ترین لنزهای خود شرکت است(نسخه یک هم دقیقا همین مشکل را داشت)
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
تفاوت ها ابدا چشمگیر نیستند. همین طوری که در توضیخات آمده، این اختلاف بالا در اعداد در واقعیت خیلی جزیی است و دیدن این تفاوتها در واقعیت غیر ممکن است!
در همان لینک کراپ 100 درصد یکی از بهترین نسخه ها با یکی از بدترین نسخه ها مقایسه شده است:
جالبه که انتخاب اینکه کدوم لنز از بهترینهاست و کدوم از بدترینهاست خیلی سخته!!
خیلی ها اعتقاد دارند نسخه دوی لنز 24-70 کنون خروجی مشابه لنزهای پرایم دارد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
در ابتدا تشکر می کنم ازتون.
شاید خواستم رو با همون حالت سردرگمی و البته به دلیل تند تند تایپ کردن همراه اشتباهات تایپی مطرح کردم. بنابر کاربردی که برای لنز برای خودم تصور کردم شاید بیشترین استفاده از لنز مذکور در پرتره باشه و سوژه های دورتر نسبت به اون کمتر مورد استفاده قرار بگیره؛ اینجا سردرگمی ایجاد میشه که 1. یه لنز 70-200 2.8 بسیاری از خواسته ها رو برآورده می کنه در عین حال قیمت بسیار بالایی رو هم باید براش هزینه کنم حالا تمرون یا سیگما(مخصوصاً اگر نسخه های نیکونی مد نظر باشه که البته با این قیمتای فضایی من ازش حذر دارم) 2. یه لنز 70-300 یا 70-200 ورژن های قدیمی تر سیگما(چون از 70-300 حداقل در دی اکس او بالاتر هستند و قیمت کارکرده هاش هم به نسبت مناسبند) رو با قیمت پایین تر تهیه کنم و برای پرتره به طور اختصاصی 85 رو بگیرم که پرتره رو با کیفیت بسیار بالاتر کسب کنم و سوژه های دورتر رو با کیفیت خوب و قابل قبول با توجه به اینکه همیشه در دسترس و کاربرد نیستند و البته هزینه ی کمتر. فقط نمی دونم این کار می تونه معقول باشه یا نه؟ دوستی از این ترکیب ها استفاده کرده که پشیمون شده باشه یا تجربه ای در این زمینه داشته باشه.
شما یک توجهی نیز میتوانید به لنز ارزشمند 200-80 نیکون با دیاف ثابت 2.8 بدون لرزشگیر با قیمت بسیار مناسب ساخت ژاپن نیز داشته باشید .
من این لنز رو 1 سال هست که دارم و کاملا ازش راضی هستم .
عمده کار من با این لنز پرتره هستش .
موفق باشید .
b2012688653673.jpg
دوستان من در امر خرید تخصص کمی دارم! (البته بهتره بگم به خاطر وضعیت بازار حساسیت زیادی دارم) مهمترین مسئله ای که در زمان خرید لنز باید تست کرد چیه البته بجز موارد ظاهری؟ منظورم فوت کوزه گری در امر خرید لنزه!
و اگر ترجیحا دوستان فروشگاه منصف و با اعتمادی رو میشناسند پیشنهاد کنند!
:)