من یه زمانی تجربه ای از لنز های خوب و بد نداشتم و پول کافی برای خرید لنز های خوب رو هم نداشتم ، تنها لنزم 18-55 بود و خیلی دوست داشتم که لنزی داشته باشم که محدوده وسیعی داشته باشه از واید تا تله خوب به همین خاطر با معرفی یکی از دوستانم یه تامرون 18-270 گرفتم و حتی لرزش گیر هم داشت که بدجوری پشیمون شدم آخه اصلا کیفیت نداشت و شارپ نبود و ردش کردم رفت .( این هم بگم مشتری پیدا کردنش هم دردسری داره و به این سادگی ها مشتری براش پیدا نمیشه ) شاید تامرون لنز های خوب هم داشته باشه ولی از اون موقه به بعد از لنز های تامرون خوشم نمیاد .
به نظر من حتی اگه پول کافی برای خرید لنز خوب نداری سراغ لنز های زوم زیاد نرو مثل همین 18-270 و ... نروید
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
بله کیفیت تلش خیلی برام مهمه. در اینده میخوام یه فول فریم بخرم بنظرتون صبر کنم اون موقع یه تله خوب بخرم یا میشه الان یه لنز خوب بگیرم که واسه فول فریمم استفادش کنم ؟
سلام
دوستان کسی تجربۀ کار با لنز Nikkor AF-S DX VR 55-200mm f/4-5.6G IF-ED رو داره؟
چجوریه؟ Ken Rockwell که خیلی تعریف کرده ازش...
این لنز رو برای شروع کار تله میخوام که مکمل کیت لنز 18-55 نیکون باشه.
با تشکر
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
سلام دوست عزیز
طبق ریویو هایی که از این لنز منتشر شد و عکسهایی که از این لنز دیدم نسبت به قیمتی که داره واقعا لنز خوبی هستش و کیفیت قابل قبولی رو ارائه میده
اگر تا رنج 200میلیمتر براتون کافی هستش و نمیخواین زیاد هزینه کنین همین لنز خیلی خوب و با کیفیت کارتونو راه میاندازه و کاملا راضیتون نگه میداره
ضمنا بچه های همین فروم هم که از این لنز استفاده کردن ازش راضی بودن
خودمم یکی از کالاهایی که تو سبد خریدم قراره جا بدمش همین لنز هستش
موفق و پایدار باشید
لنز خوبیه ولی اگه دوست داری در فواصل کانونی بالا عکاسی کنی بعد از مدتی احساس کمبود خواهی کرد.من از مطالعه نظراتت در فروم های مختلف حس میکنم فاصله کانونی در رده سوپرزوم واست مهمه.توصیه من:Nikon AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED.راستی بدنه شماچیه؟این لنز واسه کوچ کردن به فول فریم هم مناسبه.
سلام!
من امروز از یکی از معدود فروشندگاه d5300 سوال کردم، گفتند که لنز کیت فعلی همون VR 18-55 قدیمی است.
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works