لنز اول سیگما ۱۰۵ م.م اف ۱.۴ هستش و جایگاه لنز تک وخاص نیکون ۱۰۵ اف۱۰۴ را نشونه گرفته.
لنز دوم سیگما ۷۰ م.م اف ۲.۸ ماکرو هستش. هر دولنز برای دوربینهای فول فریم هستند.
۲۰۱۸۰۲۲۶_۲۰۵۴۱۹.jpg
لنز اول سیگما ۱۰۵ م.م اف ۱.۴ هستش و جایگاه لنز تک وخاص نیکون ۱۰۵ اف۱۰۴ را نشونه گرفته.
لنز دوم سیگما ۷۰ م.م اف ۲.۸ ماکرو هستش. هر دولنز برای دوربینهای فول فریم هستند.
۲۰۱۸۰۲۲۶_۲۰۵۴۱۹.jpg
سیگما ۹ لنز پرایم را برای دوربینهای فولفریم مانت E سونی عرضه میکند.
سیگما ساعاتی پیش از عرضهی ۹ لنز پرایم سری Art برای مانت E دوربینهای سونی خبر داد.
هفت عدد از لنزهای معرفیشده در حال حاضر برای مانتهای دوربینهای DSLR موجود هستند و سیگما تنها به توسعهی آنها برای دوربینهای سونی خواهد پرداخت. اما دو لنز این لیست کاملا جدید هستند و سیگما در نظر دارد آنها را بهصورت همزمان برای مانتهای دوربینهای DSLR کانن، نیکون و انواع بدون آینهی سونی، معرفی و به بازار عرضه کند.
به گفتهی مدیران سیگما، لنزهای E-mount این شرکت از الگوریتم بهبودیافتهای بهره میبرند تا سرعت انتقال اطلاعات و فوکوس خودکار افزایش یابد. این لنزهای همچنین با سیستم فوکوس خودکار پیوسته و تعقیب سوژه در کنار لرزشگیر داخلی دوربین و الگوریتم تصحیح عملکرد دوربین سازگار خواهد بود.
فهرست لنزهای پرایم سیگما برای دوربینهای بدونآینه و فولفریم سونی به شرح زیر است:
لنز ۱۴ میلیمتری F1.8 DG HSM Art
لنز ۲۰ میلیمتری F1.4 DG HSM Art
لنز ۲۴ میلیمتری F1.4 DG HSM Art
لنز ۳۵ میلیمتری F1.4 DG HSM Art
لنز ۵۰ میلیمتری F1.4 DG HSM Art
لنز ۷۰ میلیمتری F2.8 DG Macro Art
لنز ۸۵ میلیمتری F1.4 DG HSM Art
لنز ۱۰۵ میلیمتری F1.4 DG HSM Art
لنز ۱۳۵ میلیمتری F1.8 DG HSM Art
قیمت و زمان عرضهی لنزهای پرایم E-mount جدید سیگما اعلام نشده است.
لنزهای زیر تایید شدند:
CANON EF-M 32MM F/1.4 STM
CANON EF 70-200MM F/4L IS II
در شایعات دیگر آمده است که تا سال آینده کنون و نیکون هر دو فول فریم های میررلس خود را معرفی خواهند کرد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام، خبري بر زمان رونمايي 5D SR Mark II اعلام نشده يا مشخصات احتمالي
خيلي منتظرم ببينم چطور قراره باشه آيا ارزش داره الان Mark IV بخرم يا 5D SR Mark II بهتر خواهد بود
Sent from my iPad using Tapatalk
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8
به نظر من اين 2 تا دوربين توی 2 تا کلاس متفاوت هستند
5 دی 4 تقريباً دوربين همه کارست اما 5 دی اس ار بيشتر برای کار های چاپی با سايز بزرگ و شرايط کنترل شده مناسبه ، خبری در مورد سر 2 نشنيدم اما فکر نميکنم مسير متفاوتی رو داشته باشه و بيشتر به سمت جايگزينی لارج فرمت ها ميره تا دوربين روزانه
به نظر من 5 دی 4 انتخاب مناسبتريه مگر اينکه استفاده خاصی داشته باشيد که شارپنس و مگاپيکسل بيشتری نياز داشته باشه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
خبری نیست به این زودی ها
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
زمان معرفی دوربین حرفهای فولفریم بدونآینهی کانن ممکن است نزدیکتر از چیزی باشد که علاقهمندان عکاسی انتظار آن را دارند. گزارش شده است که تعدادی ازعکاسان حرفهای کانن بهطور مخفیانه در حال استفاده از این دوربین هستند.
بهگزارش وبسایت کانن رومرز، منابع مؤثقی تأیید کردهاند که چرخهی توسعه این دوربین تقریبا کامل شده و زمان زیادی تا معرفی آن باقی نمانده است.
ظاهرا کانن پیش از معرفی این دوربین و بعد از اینکه در پرسشنامهای از عکاسان حرفهای درخواست کرد انتظاراتشان را از یک دوربین بدونآینهی حرفهای بیان کنند، نسخههای متعددی از این دوربین در اختیار آنان قرار داد تا آن را تست کنند.
کریگ از وبسایت کانن رومرز، مینویسد:
من اطمینان بسیاری دارم که کانن پیش از سهماههی اول سال ۲۰۱۹، محصول جدیدی معرفی میکند. حتی اگر این دوربین آمادهی تولید نباشد، خبر توسعهی آن در مراسم Photokina (اواخر ماه سپتامبر ۲۰۱۸) من را متعجب نخواهد کرد.
کانن در توسعهی این دوربین بسیار ایدهپذیر بوده است و میخواهد با کمک گرفتن از عکاسان حرفهای، از کامل بودن اولین نسخهی آن اطمینان حاصل کند.
کانن برای پانزدهمین سال متوالی، کسب بالاترین سهم جهانی بازار برای لنزهای قابلتعویض در دوربینهای دیجیتال را جشن میگیرد.