سلام
دوستان یه سوال داشتم.می خواستم بدونم جای معتبری هست که بشه دوربین دیجیتال و لنز و اینا با قیمت مناسب اجاره کرد ؟؟خیلی مهمه ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
دوستان یه سوال داشتم.می خواستم بدونم جای معتبری هست که بشه دوربین دیجیتال و لنز و اینا با قیمت مناسب اجاره کرد ؟؟خیلی مهمه ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام. نظری که دوستمون در بالا داده یک جواب حرفه ایه ولی به نظر من این میرسه که یکی سه رقمی و یکی یک رقمی است. و این طبیعیه که متفاوت باشه. این دو تا دوربین همه چیزشون متفاوته از جنس بدنه گرفته تا کیفیت سنسور ها!
نمی دونستم کجا مطرح کنم .
با توجه به عمق میدان این عکس میخواستم بدونم با چه لنزی عکاسی شده
ادامه عکسها
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
ممنون
با توجه به این که عکس در پارک گرفته شده و عکاس فضای کافی برای دور شدن از صحنه واستفاده از لنز تله نداشته کمی شک بر انگیزه
بنظرم این عکس وایدی معادل 35 تا زیر 35 امد برای همین این سوال برام پیش امد.
لنز وایدی هست که همچین عمق میدانی داشته باشه؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
نظر من اینه که این عکس با لنز tilt-shift گرفته شده و یا از افکت نرم افزاری برای ایجاد اثر مشابه استفاده شده، چون با دقت در میزان فکوس بودن اجزای کادر میشه متوجه شد که عمق میدان طبیعی (برای یه لنز معمولی) نیست! چون مثلا تیر چراغی که در جلوی تصویر قرار داره و اون دونفری که یکیشون نخ بادبادک رو گرفته کاملا در فکوس هست (یعنی عموق میدان نسبتا زیاد)، و بعد با کمی دور تر رفتن، اون دختری که پشت به کادر ایستاده و اون سکو های سنگی (جلوی دختری که شال سفید داره) "فلو" هستند. و این تغییر شدید، با فرض زیاد بودن عمق میدان همخونی نداره...
دقیقا آقا امیر درست میگن. چون از لنز تله استفاده شده شما شما همه چیز را تخت مشاهده می کنید در صورتیکه فواصل بین تیرهای چراغ همچنان کم هم نیستند. با توجه به این عکس و عکسهای دیگری که دوستمون در لینک قرار دادند فکر می کنم از 70-200 با f/2.8 استفاده شده.