در تکمیل فرمایش دوستان، تمامی ویزورهای اپتیکال از عدسی بهره میبرن که ضریب بزرگنمایی داره و نور رو بر روی چشم متمرکز میکنه، لذا آسیب اون وقتی از چشمی اپتیکال مستقیم به خورشید نگاه می کنید بیشتر از موقعی هست که بدون ویزور نگاه میکنید. تحت هیچ شرایطی حتی با عینکهای آفتابی هم به خورشید سر ظهر نگاه نکنید مگر با فیلترهای مایلار.
درود
فیلتری که فرمودید فیلترهای UV مخصوص! چنین چیزی وجود نداره!
UV معمولا فاقد تیرگی لازم برای کاهش نور خورشید هست و لذا باز هم به چشم آسیب می رساند.
حتی فیلترهای ND هم همانطور که فرمودید بدلیل تاریکی زیاد و عبور بیشتر از حد مجاز UV برای چشم خطرناک هستند
اما فیلتر مخصوص این کار فیلترهای مایلار هست که در دو نوع ورقی (زرورقی) و شیشه ای قابل تهیه هستند که البته نوع شیشه ای بدلیل مرغوبیت و کیفیت و البته دوام بالا بسیار گرانتر از سری ورقی هستند.
مهمترین مزیت استفاده از فیلتر مایلار و بخصوص نوع شیشه ای ایجاد رنگ کاملا طبیعی از خورشید و ثبت جزئیات سطح خورشیده که البته با نوع لنز و یا تلسکوپ نسبت مستقیم داره
نمونه فیلتر مایلار شیشه ای
3-filter.jpg
بنده حدود سال 90 نمونه ای از این فیلتر را به قیمت 350 هزار تومان برای عکاسی از گذر زهره از جلوی خورشید تهیه کردم (افسوس که لنز مناسب دستم نرسید)! الان احتمالا قیمتش حدود 500 باید باشه
نمونه تصاویر ثبت شده با این فیلتر و لنز 300-75 کنون
IMG_4139.jpg
IMG_4250.jpg
دوستانی که گوشی موبایلشون samsung galaxy s5 هست
توی تنظیمات دوربین این گوشی نمیشه سرعت شاتر رو تغییر داد؟
یادمه s4 رو که نگاه میکردم سرعت شاتر تا 10 ثانیه رو هم داشت ولی ظاهرا ورژن پشرفته تر اون توی تنظیمات اصلا قوی نیست!
سلام
من S5 دارم و با s4 هم کار کردم.
در هیچ کدام چنین قابلیتی وجود ندارد.
البته با برخی نرم افزار ها میتوان چنین قابلیتی اضافه کرد اما این قابلیت با ترکیب چند فریم به وجود می آید و در واقع نوردهی طولانی نیست.
البته در اندروید 5 در تعدادی از گوشی ها این قابلیت وجود دارد ( تا 1 یا 2 ثانیه ) اما باز هم سامسونگ چنین قابلیتی ارائه نکرد.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام.من برای داشتن یک تله بلند چه تصمیمی بگیرم یک کنوکتر برای 70-200 اف2.8 بگیرم یا یک لنز 150-600 بگیرم از لحاط کیفیت تصویری کدام بهتراست.
درود بر شما
ضمن خوش آمد گوئی، بهتر است پس از جستجو و عدم حصول نتیجه، سوالتان را در یک تاپیک مطرح بفرمائید.
عناوین ذیل میتواند کمک کننده باشند.
لنز مناسب برای عکاسی حیات وحش
بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم
ویرایش توسط S_Mahdi : Saturday 14 March 2015 در ساعت 22:39
دوربینی با 3.7 fps داریم. سریعترین مموری که بتونه بدونه معطلی بافر عکاسی پیاپی کنه چیه براش؟برند مهم نیست سرعت رایت منظورم است.عکاسی پیاپی هم با فرمت raw+jpeg
و با 18 مگ قرار است صورت بگیرد.
اصطلاحا چه چیزی fps دوربین رو تعیین میکنه سایز بافر یا سرعت باز بسته شدن؟