در این کلاسها آیا هزینه ایی باید پرداخت شود و اینکه پیشنهاد شما برای یادگیری اولیه عکاسی کدام کلاس است با تشکر
در این کلاسها آیا هزینه ایی باید پرداخت شود و اینکه پیشنهاد شما برای یادگیری اولیه عکاسی کدام کلاس است با تشکر
اینکه در کدام کلاس شرکت کنید، به خودتان و دانش عکاسیتان مربوط میشود
بله باید هزینه پرداخت کنید
اینم لینک راهنمای مدرسه آنلاین سایت
http://elearning.akkasee.com/mod/res...iew.php?id=408
انتخاب فیلتر مناسب براساس دهانه لنز صورت میگیرد نه براساس دوربین، به دهانه لنزتون نگاهی بیندازید اندازه دهانه رو به میلیمتر نوشته
به عکس زیر توجه کنید در گوشه سمت چپ پایین لنز اندازه دهانه لنز را نوشته است(در اینجا 58)
اندازه دهانه های معمول 58mm,62,67,77,82 درمورد دهانه 62 شک دارم
اما برای مطالعه بیشتر در مورد فیلتر ها میتونید به سایت زیر مراجعه کنید
http://www.prophotocom.com/photography/part-11.asp
و
http://tebyan-zn.ir/News-Article/pho...0/23/7919.html
موفق باشید.......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اضافه بر توضیحات مفید دوستان، معروض میشوم که در دوربینهای کنن، چنانچه از منو، ColorSpace رو به AdobeRGB تنظیم کرده باشید، در مود Auto و نیز Creative Auto، این تنظیم، بصورت اتوماتیک به sRGB بر خواهد گشت. اینطور که در کاتالوگ بادی کنن پیشنهاد داده شده، از AdobeRGB در هنگامی که عکس باید برای چاپ حرفه ای و تجاری گرفته شود، استفاده شود. در صورت استفاده، حروف تشکیل دهنده نام فایلی که روی CF ذخیره میشود، در CanonEOS با _MG_ شروع خواهد شد. در دوربینهای نایکن، دوستان بذل توضیح خواهند فرمود.
در مجموع، کد رنگ یک پیکسل نوعی ( هر کدام از کانالهای R/G/B به تنهائی ) در JPG بصورت 8 بیتی ( یعنی دو به توان 8 هشت: 256 رنگ ) میباشد. همین تعداد حالت، در RAW بصورت 14 بیتی ( یعنی 14^2 = 16384 رنگ ) میباشد. بنابراین جزئیات رنگ ثبت شده برای هر یک از کانالهای R، G و یا B تقریباً 64 برابر بیشتر از JPG میباشد. ( 64 = 256 / 16384 ) و این یکی از دلایلی است که مثلاً فایل JPG در 5D2 با سنسور FullFrame حدود 7~5.5 مگابایت میشود و همان تصویر بصورت RAW ( با دیافراگم و نوردهی و سرعت شاتر و ... یکسان ) حدود 30~25 مگابایت. بسیاری از نرم افزارهای پردازش عکس و نیز Browser های جدید مثل FireFox، مد AdobeRGB را تشخیص داده و تغییراتی را برای نمایش روز مونیتور کامپیوتر اعمال میکنند. اطلاعات بیشتر و بیشتر.
ویرایش توسط Ali Bayati : Tuesday 14 June 2011 در ساعت 12:30
مضاف بر راهنمایی های اساتید، چنانچه به کلاسهای حضوری علاقه مند باشید : ( تبلیغ برای موسسه خاصی مد نظر این حقیر نیست )
1) موسسه ماه مهر : تهران، خ جردن، بالاتر از بلوار اسفندیار، پ 7 (سایت) ضمناً از سه شنبه هفته بعد ( سی و یکم خرداد 90 ) دوره عکاسی پایه آنجا شروع میشود. ده جلسه، سه شنبه ها ساعت 17 الی 20 - ثبت نام تا 25 خرداد.
2) مجتمع فنی تهران: با چند شعبه در تهران ( کلاسهای غیر حضوری اینترنتی هم دارند ) (سایت)
3) آموزشگاه عکس: تهران، انقلاب، ابوریحان، روانمهر غربی 66960098
4) کلاسهای حضوری سایت عکاسی
دوستان در صورت امکان به لیست بالا خواهند افزود.
ویرایش توسط Ali Bayati : Tuesday 14 June 2011 در ساعت 13:42
چند روز پیش برای خرید 190xProB به سیگل جردن رفته بودم که یک کاتالوک از فیلترهای Kenko بهم داد. یه مدل الان میبینم توی این کاتالوک، به اسم Variable ND که VND 2.5~1000 هست. مثل CPL دارای دو رینگ هست که روی هم میلغزند و دارای درجه بندی است. در توضیحاتش اومده که همانند CPL از یک سیستم Polarizing Effect Cancellation استفاده میکنه، ولی با هدف کنترل میزان نور با رعایت عدم تغییر در بالانس رنگ، بازتابهای شدید نقطه ای، و بازتاب های عمومی؛ ( که هیچگونه پولاریزاسیونی انجام نمیدهد !! )
در این رابطه با سیگل تماس گرفتم. گفت که این محصول، جدیداً تولید شده که احتمالاً برج 5 یا 6 امسال به تهران میرسه. یکی از مشتریهای پر و پا قرص این محصول : اینجانب !
روئیت عکس محصول
سلام دوستان
وقتی با فرمت RAW عکس میگیریم نیاز به وایت بالانس نیست چون میشه بعدا عکس را رنگ اش را هر جور تغییر داد
وقتی با فرمت jpg عکس میگیریم بهتره همونجا وایت بالانس کنیم حالا سوال من اینه
من با یک کاغذ سفید وایت بالانس میکنم ولی یک سری کارت ها را دیدم که روشون سه رنگ سفید و خاکستری و سیاهه
حالا میخوام بدونم اگه از این کارت ها تهیه بشه رنگ ها در وایت بالانس طبیعی تر خواهد شد یا با همین کاغذ سفید فرقی نمیکنن
راستی قیمت هاشون چنده؟اخه یک تیکه کارت بیشتر نیست
سلام
دوستان امروز برای ثبت نام در کلاس های آموزش عکاسی پرتره اقدام کردم، موسسه ای که رفتم اعلام کرد شما باید اول دوره ی نورپردازی رو بگذرونید و بعد اقدام به ثبت نام در دوره ی پرتره کنید، خواستم مطمئن شم رفتن دوره ی نورپردازی قبل از پرتره واقعا ضروری و الزامیست؟؟ من خیلی تمایل داشتم توو این تابستون کامل عکاسی پرتررو یاد بگیرم ، ولی با این تفاسیر انگار خیلی عقب میوفتم...
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
در واقع چند مدل از این کارت ها داریم یه سری هستن که جدول کامل رنگی دارن و معمولا برای ساخت پروفایل برای دوربین به کار میرن، یه سری هم هستند که چند تا خاکستری دارن (در واقع یک خاکستری خالص و چند تا خاکستری با ترکیب رنگ های گرم و سرد) یه سری هم هست که ۴ تا داره (سفید، خاکستری ۱۸٪، خاکستری ۵۰٪ و مشکی) و ساده ترین نوع هم فقط یکی از این ۴ تا رو داره (معمولا برای وایت بالانس ۱۸ درصد رو انتخاب می کنن...
سه تای دیگه برای اصلاح رنگ و نور تو ابزار هایی مثل level و curve تو فوتوشاپ به کار میره و اونایی که سرد و گرم هستن هم برای گرم تر یا سرد تر کردن نتیجه کار
ولی اصل موضوع رو نباید فراموش کرد: همه اینها فقط تراز درست رو نشون میدن، ولی تراز سفیدی درست الزاما تراز مناسب نیست. مثلا شما وقتی یه صحنه غروب رو عکاسی میکنید، میخواید تم نارنجی تو عکس باشه، در حالی که این وایتبالانس درست نیست بلکه تراز مطلوبه... بنابراین بهتره که بیشتر به خروجی توجه کنید تا درست بودن تراز سفیدی.
پ.ن: روشی که استفاده می کنم اینه که اول از یه روش، تراز درست رو در میارم، بعد تو یه مانیتور کالیبره نتیجه رو نگاه می کنم و فقط پارامتر temperature رو تغییر میدم تا تراز مطلوب رو بدست بیارم.