l120 نیکون خریداری نموده ام در هنگام عکس خص.صا از نزدیک چهره ها زیاد کیفیت خوبی نداره و معمولا لرزش زیاد است در تصویر چگونه باید این مشکل را حل کرد ضمن اینکه دوربین لرزه گیر نداره ؟؟
ایزو را معمولا روی چند بگذاریم
l120 نیکون خریداری نموده ام در هنگام عکس خص.صا از نزدیک چهره ها زیاد کیفیت خوبی نداره و معمولا لرزش زیاد است در تصویر چگونه باید این مشکل را حل کرد ضمن اینکه دوربین لرزه گیر نداره ؟؟
ایزو را معمولا روی چند بگذاریم
بهتر بود نمونه عکس می گذاشتید تا مشکل دوربین معلوم میشد
سلام
خوب مساله همین جاده های خاکی هست یا مثلا در راهپیمایی های طولانی.
بیشتر خواستم ببینم کمپانی های سازنده برای حمل لنز در چنین شرایطی توصیه ای کردند یا نه؟
پیروز باشید
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
این سوال من خیلی ربطی به عکاسی نداره ولی اگر راهنمایی کنید خوشحال میشم...
یکی دو هفته ای هست روی هیچ کدام از سایت های آپلود عکس نمیتونم عکس آپلود کنم.همشون ارور میدن و فرایند رو متوقف میکنن.فکر میکنید ایراد از کجاست؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آخه فقط روی سایتی که عضو بودم این مشکل نیست روی تمام سایتهای وطنی و غیر وطنی که امتحان میکنم همینطوره!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
مهدی روجایی
سلام دوستان
سوالم مربوط به عکاسی شب میشه
یکی از مناظری که همیشه من رو تحت تاثیر قرار میده شب های تهران هست و تصمیم دارم اون جوری که دوست دارم بتونم اون منظره رو ثبت کنم
اما صورت سوال
خوب دوست دارم تا اونجا که می تونم عمق میدان رو افزایش بدم برای همین مثلا می زارم روی F22 و روی 3 پایه ، عکس 10 ثانیه ای یا بیشتر میگیرم
ولی خوب یه مشکل پیش میاد برام
هر منبع نوری ای که یه ذره قدرت داشته باشه به شدت متلاشی میشه و حالت ستاره ای می گیره که با اون چیزی که من می خوام ثبت کنم خیلی فرق داره
حالا میام روی F5 عکس میگیرم که اون مشکل رو حل کنم ، با یه مشکل دیگه رو به رو میشم
عمق میدانم محدود میشه ، یعنی مثلا تا برج میلاد رو به خوبی دارم توی عکسم ولی بعد از اون تار تر و تار تر میشه
خیلی حالت های مختلف رو امتحان کردم
هی سرعت شاتر ، ایزو و دیاف رو دست کاری کردم ولی به اون چیزی که میخواستم حتی نزدیک نشدم
یه سوال دیگه این که این نور دهی های طولانی برای دوربینم مشکل ساز نیست؟؟
و سوال آخر این که وقتی داشتم حالت های مختلف رو امتحان می کردم 3-4 تا از عکسام توش لکه های زردرنگ بود و این لکه ها خیلی هم پر رنگ بودند
یعنی مثلا وسط آسمون چندتا لکه پر رنگ زرد بود که رنگش شبیه نور های متلاشی شده ی منبع های نور بود و این لکه های روی زمین هم بودند
جریان این لکه ها چیه؟؟
سپاس
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP