با سلام
داشتم تاپیک "ویرایش عکسهای ضربدری" رو نگاه میکردم اما نفهمیدم این تکنیک چیه؟
ممنون میشم برام یکی توضیح بده، توضیحات صفحات اولیه ی تاپیک هم متوجه نشدم کمی مبهم بودن
با سلام
داشتم تاپیک "ویرایش عکسهای ضربدری" رو نگاه میکردم اما نفهمیدم این تکنیک چیه؟
ممنون میشم برام یکی توضیح بده، توضیحات صفحات اولیه ی تاپیک هم متوجه نشدم کمی مبهم بودن
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اتفاقا در پست های ابتدایی جناب رنجبر ( کاوه رنجبر ) کاملا توصیح داده اند.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_processing
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
آن حالت از دکمه برای فعال و غیر فعال کردن همان غربیلک است. وقتی روی خط باشد یعنی هم دوربین روشن است و هم غربیلک پشتی فعال ( این غربیلک در مدهای مختلف کارهای متفاوتی میکند مثلا در AV یا TV کار Exposure Compensation را انجام میدهد )
برای اینکه اتفاقی در حال عکاسی مثلا به صورت عکاس برخورد نکند و یا هنگامی که دوربین در دست است غربیلک ناخواسته نچرخد و تنظیمات اشتباهی اعمال نشود آن دکمه سه حالته است.
شاد باشید.
با تشکر از شما کاوه خان ولی بنده در در تاپیک"ویرایش ضربدری" و نه "سوالات عمومی عکاسی" اسمی یا نام کاربری با نام"کاوه رنجبر"ندیدم
اگه لطف کنید خودتون (یا یکی از مدیران دیگر) در مورد ویرایش ضربدری(Cross process) یه توضیحی بدین ممنون میشم
یه چیزایی خیلی خیلی کم متوجه شدم، یعنی عکس زیر ویرایش ضربدریست؟
cross.jpg
ویرایش توسط Walkman : Saturday 9 July 2011 در ساعت 01:03
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اگر همان link را که کاوه عزیز به آن اشاره کردند را مطالعه می نمودید (که نکردید)، خیلی مختصر و مفید توضیح داده شده است:
در گذشته عکاس ها به صورت تصادفی و بطور اشتباهی گاهی اوقات فیلم های اسلاید را با داروی C-41 و یا فیلم های negative را با داروی E-4 و یا E-6 ظاهر می کردند ... بعد ها انجام این امر به صورت عمدی کمی رایح شد تا عکس هایی با رنگ های غیر طبیعی و کمی رویایی ایجاد کنند.
در عکاسی digital برای شبیه سازی این جلوه از روش های مختلفی (که با کمی جستجو پیدا می کنید) استفاده می شود که ساده ترین آنها plug-in های photoshop است.
پ.ن: لذت جستجو و پیدا کردن سئوال های شخصی را به این سادگی از دست ندهید. برای هر مطلب یا پرسش (هرچند ساده و کوچک)، پسندیده است ابتدا کمی وقت صرف کرده، جستجو کنید، مطالعه کنید و بعد ابهامات باقی مانده را بپرسید.
پلاگین alien skin exposure حالتهای پیشفرض زیادی برای ویرایش ضربدری داره که من کمابیش باهاش کار کردم
Back for Good
خوب داریوش جان کاملا و کلیدی فرمودند.الان با ظهور دیجیتال کراس پروسسینگ طرفداران زیادی دارد.قبلا فقط یک عده خاص با سواد و دانش بالاتر از نرمال جامعه عکاسان به سراغ اش می رفتند.اما الان با وجود RAW و پلاگین ها و ... ( من این و ... ( غیره ) را بیشتر می پسندم ) کار راحت تر است.
و اما یک پی نوشت مهم...
کاوه رنجبر استاد ( یقینا ) و دوست قدیمی و همکلاسی ( دبیرستان ) و مدیر عزیز فروم هستند که به دلیل مشغله کاری و شغل بسیار بسیار حساسشان کمتر پستی ارسال می کنند اما همیشه پیگیر بحث ها هستند.بنده شخصا نمونه ای مثل ایشان کمتر دیده ام.دقیقا مثل ارسال های دکتر روشن که در هر کدام یک مطلب علمی و تجربی مهم و گران بها نهفته است در ارسال های کاوه ( همگی بدون استثنا ) کلی مطالب مهم و عالی وجود دارد و به نظرم دوستان تازه وارد حتما تمامی ( همه ی همه ) ارسال های ایشان را یک بار مطالعه کنند ( در هر رشته و مطلبی که بود بخصوص مطالب نگاتیو و ... )
http://forum.akkasee.com/showgroups.php
http://forum.akkasee.com/members/2417.html
Digital Lover عزیز ( کاش یک اسمی در امضا داشتید برای خطاب کردن ) سوالی ندیدم که بی پاسخ بماند.اگر منظور همان دکمه خاموش و روشن و ... باشد
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان به نظر شما بین 18-135 و 18-200 و 15-85 کدوم بهتره
تو تاپیک ها خیلی گشتم این طور که معلومه 15-85 لنز خوبیه و به نسبت لنزهای بالا شارپتره.خودم بدم نمیاد این لنزو بگیرم ولی رنج بالا رو دوست دارم و می دونم یکیش رو با بودجم می تونم داشته باشم.دوستان راهنمایی کنین .. 15-85 مزیت دیگه ای هم داره و چرا قیمتش اینقدر بالاست؟