سلام
پیشنهاد میکنم عکس را در چند شات و با چند منطقه Focus مختلف بگیرید و ادغام کنید.
مشکل لکهها هم احتمال خیلی زیاد مربوط به فیلتر مورد استفاده شماست (روی لنز UV دائمی بسته است؟) بدون فبلتر هم امتحان کنید.
موفق و شبهایتان پایدار
سلام
پیشنهاد میکنم عکس را در چند شات و با چند منطقه Focus مختلف بگیرید و ادغام کنید.
مشکل لکهها هم احتمال خیلی زیاد مربوط به فیلتر مورد استفاده شماست (روی لنز UV دائمی بسته است؟) بدون فبلتر هم امتحان کنید.
موفق و شبهایتان پایدار
.
سلام بر دوستان عزیز. در دوربین های DSLR هنگامی که از درون لنز به داخل دوربین نگاه کنیم چه چیز را میبینیم؟
بله تصویر پشت ویزور رو میبینم. اگر یک نقطه سیاه در این حین مشاهده شود که با چرخاندن رینگ فوکوس جا به جا نشود ( نقاط فکوس تغییر حالت می دهند اما نقطه جا به جا نمی شود ) این نقطه روی کدام صفحه است ؟ ( در تمامی عکس ها در یک مختصات مشخص یک نقطه سفید کوچک می بینم در کراپ صد در صد)
اساتید نظر دهند بهتر است
حدس بنده این است که ممکن است گرد و غبار داخل لنز باشد یعنی روی عدسی های داخلی چون می فرمایید روی عکس هست پس نمیتواند روی آینه و یا ویزور باشد و چون میفرمایید از روبرو که نگاه کنید دیده میشود پس روی سنسور هم نمیتواند باشد و میفرمایید با چرخاندن حلقه ی فوکوس تغییر نمیکند پس روی عدسی های مربوط به فوکوس هم نیست میماند سایر المان های درون لنز
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
سلام
يه سوال داشتم از دوستان
خواستم ببينم لنز هاي با دياف باز بيشتر به چه منظور مورد استفاده قرار مي گيرند. ( مثلا Canon EF 100mm f 2.8)
گویا این ساعت فقط من تو سایت هستم!(بدا به حال عزیزان سوال کننده)
هر چه دیافراگم بازتر باشد میزان نور ورودی بیشتر میشود و عمق میدان کمتر!
ازین دو تا چه نتیجه ای میگیریم؟عکاسی جایی که نور کمتره امکانپذیر(تر)ه و برجسته سازی سوژه از المان های دیگر درون کادر بهتر انجام میشه
به نظرم مقالات مربوط به عمق میدان رو مطالعه کنید
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
درصورت امکان نمونه ای از این نقطه سفید را دراینجا قراردهید .در یک مختصات مشخص یک نقطه سفید کوچک می بینم در کراپ صد در صد