سلام
تو فوتوشاپ یه فرمتی به اسم Raw هست. آیا این فرمت همان فرمت خامی هست که تو عکاسی مورد توجه هست؟
سلام
تو فوتوشاپ یه فرمتی به اسم Raw هست. آیا این فرمت همان فرمت خامی هست که تو عکاسی مورد توجه هست؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوستان من یک سوال داشتم می خواستم بدونم چجوری می تونم یک عکس را که به HDRتبدیل کردم را با فرمت jpg ذخیره کنم.
با تشکر
اگر منظور شما فرمت Photoshop RAW است، خیر.
یک نگاهی به این صفحه از سایت ادوبی بیاندازید. در مورد این فرمت کاملاً توضیح داده است.
ضمنا در آخرین پاراگراف این صفحه به صورت نکته گفته شده است:کد:http://livedocs.adobe.com/en_US/Photoshop/10.0/help.html?content=WSfd1234e1c4b69f30ea53e41001031ab64-773e.html
Note: A Photoshop Raw image is not in the same file format as a camera raw image file from a digital camera. A camera raw image file is in a camera-specific proprietary format that is essentially a “digital negative,” with no filtering, white balance adjustments, or other in-camera processing.
فرمت Photoshop Raw همان فرمت Raw دوربین ها نیست. فرمت Raw دوربین ها فرمتی است مختص دوربین که یک نگاتیو دیجیتالی است که بر آن هیچ فیلتر، تنظیم White Balance و پردازشهای دیگر در داخل دوربین اعمال نشده است.
ویرایش توسط AliShamshirian : Thursday 6 October 2011 در ساعت 18:04
خیر الزامی وجود نداره، اتفاقا همین امروز آقای رافائل کانسپسیون (RC: The photoshop guy) یه عکس و یه مطلب در این مورد تو گوگل+ خودش گذاشته بود... البته شرح کامل اون پروژه رو میتونید تو کتاب HDRش ببینید.
یادمه که نمونه هایی هم تو کتاب HDR آقای rick samon بود...
پ.ن: لینک هردو کتاب تو سایت موجوده...
خیلی ممنون، من توضیحات داده شده تو این صفحه رو خوندم. ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.
کسی اطلاعات دقیق تری میتونه برام بده؟
البته چون این فرمت ربطی به عکاسی نداره، شاید جاش اینجا نباشه . ولی خب ..
طبق توضیحات، این فرمت رنگها (رنگهای هر پیکسل) رو به صورت بایتهایی از صفر و یک تعریف میکنه. جهت انتقال تصاویر بین برنامه های کابردی در سیستم عامل های مختلف.
ولی برای چی؟ فایده اش چیه؟ منظور از برنامه های کاربردی در سیستم عاملهای مختلف چیه؟ آیا مثلا نمیتونیم از فرمتهای رایج تری مثل همین JPG استفاده کنیم؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره، ارائه بده ..
باسلام:
من یه دوربین کامپکت دارم که حداقل سرعت شاتر اون 15 ثانیه هست ، هر چند نمیشه مثل سری حرفه ای ستاره ها رو ثبت کرد یا از روی پل از ماشین ها تو شب عکس انداخت و مثل دوربینای حرفه ای رد اونها مشخص باشه اما بالاخره میشه دست و پا شکسته یه چیزایی عکاسی کرد، حالا میخوام بپرسم که آیا اگه من زیاد از سرعت 15 ثانیه استفاده کنم و به قولی 15 ثانیه درچه دوربین کامپکتم باز باشه ممکنه آسیبی به سنسور یا دوربین برسونه؟