1NVN0220.jpg این چیه
1NVN0220.jpg این چیه
رادیو تریگر ساخت شرکت radiopopper !ولی داستان این مدل استفاده ازش چیه نمیدونم...
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
یه سوال دیگه که نتونستم جواب درستی درموردش پیدا کنم اینه که رنگهای اصلی قرمز-ابی-زرد هستن.
اما چرا نورهای اصلی (رنگهای افزایشی اگه درست بگم تو سیستم RGB) رو قرمز ابی سبز میگن؟ با ترکیب سه رنگ اصلی مشکی بدست میاد و با ترکیب سه نور اصلی سفید؟!
از ترکیب رنگ قرمز+ ابی = بنفش اما نور قرمز+ ابی = ارغوانی و......
ویرایش توسط imanse7en : Sunday 19 August 2012 در ساعت 04:12
بله اینو میدونم که تریگر هست اما چطوری کار میکنه؟ فکر کنم یه سنسور داره که پالسهای فرستنده فلاش رو تبدیل به امواج رادیویی میکنه یا برعکس؟!! اما بنظرم اگه اینجوری باشه یه تاخیری به خاطر خوندن پالس ها و تبدیل به امواج رادیویی پیش بیاد و نشه درست سینک کرد!
اینو بخوانید:
مات یا براق بودنش، تا حدی در نتیجه ی کار تاثیر میگذارد. برای Gobo خیلی فرقی ندارد. فقط باید نور را بهیچ عنوان از خود عبور ندهد. ولی فلسفه ی سیاه بودنش در دوطرف این است که احیاناً برای نورهای دیگر در صحنه، حکم رفلکتور را بازی نکند. برای vCard هم تا جائی که مطلعم، از مقوای تقریباً مات و خاکستری روشن استفاده میکنند.
بله، میتوان از کلاف آلومینیومی و چوبی هم استفاده کرد، به شرطی که نور از پارچه ی گوبو عبور نکند. ضمن اینکه وزن یک برگه ی 100x100 از گوبو یا vCard با کلافهای مورد نظر، دست کم دو برابر مدل فوم+مقوائی خواهد بود. در کل سلیقه و راحتی ِ استفاده کننده، ملاک میشود
ممنونم دوست عزیز. قبلا اینو مطالعه کرده بودم. سوالم یه جور دیگه مطرح میکنم:
چرا نورهای اصلی با رنگهای اصلی فرق دارند؟
تویه نورهای اصلی RGB داریم و اینطوری تعریف میشن که به جسم سیاهی حرارت بدیم تغیر رنگ و نور میدن.اما چرا نور سبز که نور اصلی هست تولید نمیکنن؟
رنگهای اصلی واسه نقاشی BRY هستن اما چرا واسه پرینتر که مشابه نقاشی عمل میکند از رنگ نورهای اصلی یا فرعی استفاده میکنن؟
چون نورها نورند و رنگها جسمی که مانع بازتابش بعضی طیف های نورها میشوند.چرا نورهای اصلی با رنگهای اصلی فرق دارند؟
این تعریف دمای رنگ است و مطمئنا برای هر رنگی دمای خاصی داریم.پس نور سبز هم باید تولید شود(همانگونه که میبینیم در خورشید تولید میشود)تویه نورهای اصلی RGB داریم و اینطوری تعریف میشن که به جسم سیاهی حرارت بدیم تغیر رنگ و نور میدن.
پرینتر ها از ترکیب رنگهایCMYK استفاده میکنند که مشابهBRY است.و در سیستم رنگها جا میگیرد نه نورها،در عوض مانیتورها که نور تولید میکنند از سیستم RGBاستفاده میکنند.رنگهای اصلی واسه نقاشی BRY هستن اما چرا واسه پرینتر که مشابه نقاشی عمل میکند از رنگ نورهای اصلی یا فرعی استفاده میکنن؟