کجا میتونم اطلاعاتی در مورد کار کردن با فلاش اکسترنال - سرعت سینک و تنظیمات مربوطه پیدا کنم آیا در سایت تاپیک یا مقاله ای هست ؟ تاپیکهای مربوط به فلاش را جتجو کردم چیزی پیدا نکردم
کجا میتونم اطلاعاتی در مورد کار کردن با فلاش اکسترنال - سرعت سینک و تنظیمات مربوطه پیدا کنم آیا در سایت تاپیک یا مقاله ای هست ؟ تاپیکهای مربوط به فلاش را جتجو کردم چیزی پیدا نکردم
ویرایش توسط Ali Bayati : Wednesday 23 November 2011 در ساعت 19:33
nissin 866 for canon هست فلاش . آیا منبعی سراغ دارید .
در ضمن اگر منبعی در مورد مفاهیم پایه مثل سرعت سینک و مواردی که در همه فلاشها مشترک هستند معرفی کنید ممنون میشم یوزر منوال فلاش را خوندم
دوستان براي d7000 فقط از گريپي كه خود نيكون معرفي كرده ميشه استفاده كرد يا از مدل هاي ديگه مثل d300 هم ميشه استفاده كرد؟ سوالم كليه و براي اطلاعات عموميم مي خوام بدونم
مرسي
بهترین راه این است که به سایتهای معتبر مراج کنید و مدل گریپ را برای هر مدل دوربین بیابید، بعضی مدلها گریپ مشترک دارند.
.
ممنونم از جوابتون دوست عزیز . ولی قضیه اینه که میخوام بدون کابل باشه. واسه کار تو آتلیه ترجیح اینه که تا جای ممکن از سیمهای کمتری استفاده بشه. تازه اگه بخوام از کابل هم استفاده کنم باید 3-4 متری باشه که ..... !!!!!
تو یه سری ویدیوی آموزشی دیدم که اینکار شدنیه ولی اونجا هم اشاره ای بهش نمیشه که از چی استفاده میکنن ولی به هر حال سیم و کابلی به دوربین وصل نیست.
بازم اگه کسی تجربه ای داره یا میدونه خیلی ممنون میشم به اشتراک بزاره.
با سلام
چند روز پيش رفته بودم يك گالري عكس چيزي كه برام جالب بود قيمتهاي بود كه براي فروش عكسها گذاشته بودند حول و حوش يك ميليون.
حالا چند روز برام سوال شده كسي براي يك عكس ٥٠ ٧٠ حاضره يك ميليون هزينه كنه واگر كسي نيست اين نمايشگاهها از كجا تإمين ميشوند????????
ممنون...........
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson