بله، بنظر تاپیک مناسبی است :)
برای کار شما، FullFrame یا APC-S فرقی ندارد. بنظر من 21.1MP با 18MP نباید خیلی در نمایش جزئیات تاثیری داشته باشد.
امروزه بیشتر دوربینهای DSLR قابلیت اتصال ( USB ) بصورت زنده، به کامپیوتر را دارند، حتی میتوانید عکسبرداری و چکاندن Shutter-Button را نیز ازز روی مونیتور کامپیوترتان انجام دهید ( در مورد کنن که اطمینان دارم ). اینکار با استفاده از نرم افزاری که با دوربین شما ارائه میشود، امکان پذیر بوده و با آن، تصویری بصورت Live View روی مونیتور کامپیوتر خود، خواهید داشت.
سرعت چرخش غلطک ماشین شما، هر چقدر نیز سریع باشد، سرعت شاتر 1/8000 ثانیه آن را به تله خواهد انداخت. اگر به این سرعت نیاز باشد و نیز کیفیتی بدون نویز ( اجبار در استفاده از ISO های پائین ) ، استفاده از فلاشی قوی، اجباری خواهد بود. ضمناً در صورتی که فاصله ی دوربین تا کامپیوتر شما از 3 متر بیشتر باشد، باید از سیم رابط طویل کننده ی USB بهمراه یک Repeater ( بمنظور جبران افت ولتاژ ناشی از ازدیاد طول کابل USB ) استفاده کنید.
نیز، اگر به عکسهای متوالی در Interval های مشخص نیاز دارید، میتوانید از Remote Controler های خاص اینکار بهره ببرید. ( مثل TC80N3و یا معادل آن )
در خاتمه، کاری که در شرف انجام آن هستید، برای من خیلی جالب بنظر میرسد. در صورت امکان، بنده را از نتیجه بی خبر نگذارید. :)
سلام و درود
دوستان لطفا به عکس زیر دقت فرمائید
1971021.jpg
این جا باند فرود فرودگاه است و خط هایی که مشاهده میکنید در واقع هواپیما ها بوده اند سوال بنده این است که آیا دوربین های خاصی برای گرفتن همچین عکس هایی مورد استفاده قرار میگیره و نیز شاتر دوربین چگونه می شود که چند روز متوالی برای نوردهی باز بماند ؟
با سلام:
این که میفرمایید دوربین خاص خیر دوربین خاصی در کار نیست و اینکه چند روز شاتر برای نوردهی باز باشد،اینگونه هم نیست.
فرودگاه های بین المللی در 1 دقیقه ممکن است چندین پرواز مختلف داشته باشند، و این جا هم از همان فرودگاه هاست. پس این عکس هم از لحاظ نوردهی مانند خیلی عکسهای دیگر میباشد.
عکس گرفته شده توسط دوربین 50d میباشد.
موفق باشید...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام
چند روز شاتر باز نبوده... با دقت به ردی که از ستاره مانده "احتمالا" 3 الی 4 ساعت حداکثر شاتر باز بوده در همین مدت هم چندین هواپیما در فرودگاه نشسته که مسیر آن مشخص شده. ایده خوبی استفاده شده شاید با دقت به همین ایده بتوان برداشت های متفاوتی به اجرا گذاشت. خاطرم هست عکسی با همین ایده دیده ام نمیدانم در فروم عکاسی بود ( اگر در فروم بوده احتمالا مسعود مبین از دوستان فروم اینچنین برداشتی ثبت کرده باشد ) یا فرومی دیگر
موفق باشید
درودفرودگاه های بین المللی در 1 دقیقه ممکن است چندین پرواز مختلف داشته باشند، و این جا هم از همان فرودگاه هاست. پس این عکس هم از لحاظ نوردهی مانند خیلی عکسهای دیگر میباشد.
برای بنده یک ابهامی وجود داره
عکاسان نجومی گاها تا چند روز برای بررسی حرکت ماه مجبور هستند شاتر رو باز نگه دارند
سوال اینه در مدلی که فرمودید حداقل سرعت شاتر 30 ثانیه است پس چطور ممکنه که که شاتر چند روز باز باشه؟( امیدوارم نخندید!!)
سلام
خدمت دوست خوبم عرض کنم که این گونه عکس ها از قرار گیری دوربین بر روی سه پایه و از ترکیب چندین شات با نوردهی بالا در فتوشاپ حاصل می شود و این گونه نیست که شاتر دوربین چند روز برای ثبت وقایع باز باشد. این مورد درباره عکس فرودگاه نیز صادق است.
اگر اشتباه است اساتید اصلاح نمایند.