سپاس از همه عزیزانم که منو رلهنمایی کردیدد.از تک تک عزیزان تشکر میکنم...بسیار مفید بود
سپاس از همه عزیزانم که منو رلهنمایی کردیدد.از تک تک عزیزان تشکر میکنم...بسیار مفید بود
آیا کسی از دوستان از مد highlight tone priority در دوربین های کنون برای عکاسی منظره استفاده کرده.می خواستم ببینم مشکلاتی هم داره یا خوب جواب داده؟
با سلام
با افزایش فاصله کانونی یا دور شدن سوژه از شارپنس کم میشه؟
میشه گفت بهترین شارپنش مثلا برای 24-105 در چه فاصله ای هست؟
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
درود
افزایش فواصل در کیفیت تاثیر خاصی ندارد بلا یک استثنا
آن هم کیفیت خود لنز هست که بعضی لنز ها در فوکال های بالا تار میشوند!
سوال دوم شما خارج از تاپیک است و در تاپیک لنز خودتان مطرح کنید که کسانی که این لنز رو در اختیار دارند به کمک شما بیایند!
در لنز های نرمال میشه فاصله رو تاثیر در کیفیت داد زیرا عدد دیافراگم در Focal های مختلف متغیر است!
و این امر به موردی باز میگردد که بازدهی لنز در چه دیافراگمی بیشتر است!
هزاران موارد دیگه هم میشه تاثیر داد ولی در تئوری قضیه این مورد بیشترین تاثیر را دارد!
مشکل خاصی که نداره برای کنترل داینامیک رنج استفاده میشه با توجه به اینکه در عکاسی طبیعت ما آسمان یا دریا و گاهی هر دو و بخشهایی که در سایه و آفتاب قرار دارند را همزمان داریم این مد پیشنهاد شده تا بتوان ثبت بهتری داشته باشیم.آیا کسی از دوستان از مد highlight tone priority در دوربین های کنون برای عکاسی منظره استفاده کرده.می خواستم ببینم مشکلاتی هم داره یا خوب جواب داده؟
در استفاده از این مد تاثیر آن را کم دیدم نسبت به دوربین فوجی که قبلا استفاده میکردم ولی خودتان میتوانید آزمایش کنید و اثر آن مشاهده کنید.
حمید رضا خاقانی
دوستان یه نفر هست که ازش به عنوان مدل استفاده میکنم
وقتی ازش عکس میگیرم وقتی میخنده روی خط خندش گود عمیق سیاه رنگ تو عکس میفته که با روتوش و ادیت نمیشه برداشت
کجای کارم اشتباه هست ؟
سافت باکس سمت راست و چتر چپ میتابه به صورت
جواب سوال شما نتیجه زمان گذاشتن در نورپردازیه.
اگر نمونه بدید شاید بشه کمکی کرد
... چی باشه بهتره؟
در حالت عادی وقتی سایز دیش یکی باشه ، کنتراست نقراه ای بیشتر است.
توصیح اینکه این 2 مدلی که شما انتخاب نمودید سایز داخل دیش متفاوت است و حتما سفید 130 درجه نیست.
سفید نرم تر است و برای پرتره مناسب تر. نور نرم از فاصله نزدیک( همان طور که اسمش مشخص است بیوتی دیش بیشتر در پرتره کاربرد دارد)
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت