نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
برخی از مهمترین تفاوت کلاس دوربین ها در همین موارد است. (سیستم فوکوس، سرعت عکاسی پیاپی و ...)
مثلا D90 D300S
یا 60D 7D
عکاسانی که به این ویژگی ها احتیاج دارند سراغ رده هایی از دوربین ها میروند که این امکانات خاص تر یا دقیق تر را در اختیارشان قرار میدهد. یکی به Resolution بیشتری نیاز دارد یکی به سرعت عکاسی و سیستم فوکوس بهتر.
شاد باشید.
سلام خدمت دوستان عزیز
مدتی بود تو این تاپیک پیدام نمی شد
2 تا سوال برام پیش اومده
اول اینکه از زمانی که با دنیای DSLR ها آشنا شدم ، همیشه شنیدم که موتور فکوس ها در حال انتقال به لنز ها هستند
با دوربین های زیادی کار کردم
زیاد شنیدم که لنز های ماکرو در امر فکوس خیلی آرام و متین عمل میکنند ولی وقتی لنز 100 ماکرو رو روی 1D تست کردم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
سرعت فکوسش عالی بود
یا لنز 18-200 که میگفتن کنده ولی روی 7D و 50D که تست کردم ، واقعا عالی بود
سرعت فکوس لنز 105 ماکرو وقتی روی D3S سوار بود من رو شگفت زده کرد
میخوام بدونم اگر قرار هست موتور فکوس ها حذف بشن ، سرعت فکوس ها قراره بشه مثل دوربین من؟؟؟
من هیچوت نمیتونم با لنز 50 خودم از سوژم در حال راه رفتن عکس بگیرم
و سوال دومم راجع به سنسور های بزرگه
دیگه دوربین هسلبلاد یه آرزو نیست (البته من همینیم که دارم کافیه برام ، فقط شاید یه روز اجارش کردم ببینم چیه که انقدر خاطر خواه داره)
داشتم لنز هاشو نگاه میکردم که برام این سوال پیش اومد
سنسور دوربین من کراپدار هست ، پس لنز 50 روی دوربین من میشه 75
وقتی لنز 35 رو روی هسلبلاد وصل کنیم میشه چند میلیمتر؟
سپاس
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
سلام
چه اتفاقي رخ ميدهد وقتي سرعت شاتر روبالاتر از سرعت سينك ميگذاريم قسمتي از عكس ميسوزد؟
واگر سرعت شاتر رو خيلي بالا ببريم كل عكس ميسوزد؟
ممنون
شاتر های دوربین های اس ال آر متشکل از دو پرده است که ابتدا پرده ی A باز مشود و بعد از مدت زمان تعیین شده پرده ی B پشت سرآن بسته میشود
برای اینکه به سرعت های بالا دست پیدا کنیم پرده ی B قبل از اینکه پرده ی A کامل باز شود شروع به بسته شدن میکندو به نحوی مساحت سنسور را جاروب میکنند
سرعت سینک همان حدااکثر سرعتی است که پرده ی B بعد از باز شدن کامل پرده ی A شروع به بسته شدن میکند
اگر بیشتر از این سرعت باشیم نور به قسمتی از سنسور نمیرسد چون پرده ی B در حال بسته شدن است
با جستجو در فروم و اینترنت عکس های توضیحات بنده را میتوانید مشاهده کنید و کامل قضیه را درک کنید
لینک زیر را مشاهده کنید
http://en.wikipedia.org/wiki/Focal-plane_shutter
پی نوشت : سوختن به زیاد نور دیدن اطلاق میشود به همین خاطر گفتم
ویرایش توسط patomat : Monday 2 January 2012 در ساعت 00:08 دلیل: اضافه کردن لینک
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
چون زمان تخلیه لامپ های زنون بسیار کوتاه است
با اعداد فرضی بخواهم توضیح بدهم
مثلا شاتر شما یک پانصدم ثانیه باشد تخلیه ی نور فلاش در یک چند هزارم ثانیه انجام میشود و بالطبع قسمتی از پایین عکس که شاتر B جلوی آن را گرفته تاریک میماند و هرچه زمان شاتر کمتر شود این تاریکی بیشتر و بیشتر میشود
درحالت عادی چون نور محیط دائما وجود دارد با جاروب کردن مساحت سنسور نور به سنسور یکنواخت میرسد
پی نوشت: نور محیط با سرعت شاتر و نور فلاش با دریچه ی دیافراگم کنترل میشود
علی فلاحی نژاد