سلام،
حدود ۲ سال پیش همچین بحثی شدهبود، اینجا اطلاعات بیشتر هست:
فلاش های استوديويي پرتابل
خوب باشید.
سلام،
حدود ۲ سال پیش همچین بحثی شدهبود، اینجا اطلاعات بیشتر هست:
فلاش های استوديويي پرتابل
خوب باشید.
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
سلام
سوالیه چند روزه ذهنمو مشغول کرده، با تجهیزات خودمم نمیتونم تست بگیرم(بدلیل دیاف ثابت لنزام)
سوال: لنزی داریم مثلا 70-300 ال، در واید ترین حالت دیافش 3.5 و در تله ترین 5.6
حالا اگر دوربین رو روی مد AV یا اولویت دیافراگم تنظیم کنیم و دیافراگ رو روی 3.5 و بخوایم لنز رو روی تله ترین حالت ببریم چه اتفاقی می افته؟؟ اصلا دوربین عکس میگیره؟ یا اینکه دیاف به 5.6 تغییر پیدا میکنه؟؟
ممنون و تشکر
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
تدریجی به دیاف 5.6 میره
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
بعد اگه باز به وایدترین حالت لنز بیاد دیاف خودش باز میشه همون 3.5 یا باید خودمون برش گردونیم؟؟؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
بله بر می گرده
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام
میدونم دارم آف تاپیک مینویسم ولی ببخشید دیگه نتونستم تاب بیارم . راستش جناب اقبالی , عزیز ما هستند و بنده دورادور شخصا به ایشون ارادت دارم و همیشه از خوندن و دیدن پستهاشون لذت بردم . ( منظورم اینه که یه وقت حرفام حمل بر بی ادبی نباشه ) ولی سوال های ایشون در مورد رفتار دیاف لنزهای دیاف متغیر چنان برام جالب بود که تازه فهمیدم از نظر تجهیزات عکاسی کجای جدول هستم ( و حتما باید یه فکرایی به حال خودم بکنم ) ! مثال سواره ایکه از پیاده خبر نداره و . . .
یعنی اینکه من حتی یه لنز زوم دیاف ثابت ندارم و در مقابل , ایشون حتی یک لنز زوم دیاف متغییر ندارند !
آقای اقبالی بنده به عنوان یک عضو ته جدولی با تجهیزات ته جدولی در خدمتتان هستم تا هر وقت که لازم بود این خرده وسایل رو هم حضوری براتون بیارم تا شاید با آشنایی اونها به بخشی جزیی از مشکلات ما هم آشنا بشید و بدونید که با این وسایل چه ها که نمیکشیم تا شاید یه خروجی درست و حسابی تحویل بگیریم ! ! !
ارادتمند
فرهاد برنجی
رضا جان اگه وقتي رو 300 م.م هستي، ديافراگم رو تغيير بدي - مثلا ببري به 8 - و بعد دوباره اون رو بياري رو 5.6 ديگه وقتي اومدي رو 100 م.م ديافراگم خود به خود نميشه 3.5
اما اگه از دياف 3.5 در 100 م.م اومده باشي رو 300 م.م و بدون تغيير دستي ديافراگم برگردي به همون 100 م.م ، ديافراگم هم برميگرده به همون 3.5
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم.
سلام
امیدوارم سئوالم رو در جای درستی پرسیده باشم
دوربین کراپدار یعنی چی؟؟؟؟
Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS II + EF-S 55-250 f/4-5.6 IS II
سلام دوست عزیز
دوربین کراپدار یعنی همین دوربینی که الان خودتان دارید ! ...
اصولاً دوربین های DSLR به دو دسته فول فریم و کراپدار تقسیم می شوند. این دسته بندی بر اساس سایز سنسور دوربین است که سنسور فول فریم ها 36*24 میلیمتر است ولی کراپدارها در ابعاد کوچکتر هستند که برای هر برند معمولاً متفاوت است.