سلام
R:128 G:128 B:128
این سایت هم جالب است:
کد HTML:workwithcolor.com
موفق باشید.....
سلام
این سایت هم جالب است:
کد HTML:workwithcolor.com
موفق باشید.....
مجید صادقی
لینک سوم بنده و لینک اول جناب عبدل پناه برای همین کار می باشداصلا منظور من اینها نبود.
شایداز این عکس منظورم بهتر معلوم بشه.(اصلاح وایت بالانس در فتوشاپ و میزانRGB کارت خاکستری)
اگر همیشه همین مقدار بود به نظر شما نیازی به gray card و نرم افزار و color checker بود؟سلام
با احترام
در مورد لنزهای gold ring هیچچی تو نت پیدا نکردم - اصلا لنز gold ring چیه؟ کسی از دوستان اطلاعاتی داره ؟
ممنون میشم.
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
یه سوال برای من پیش اومده
اینکه توی دوربین های کانن وقتی لنز فول فریم بسته میشه روی دوربین کراپ دار
و یا اینکه حتی لنز efs بسته میشه
این جوری عرض بکنم
مثلا ما یه لنز 50 میلی متر روی یه بدنه کراپدار می بندیم
در معادلش یه لنز 80 هم روی یه بدنه فول فریم ببندیم
و از یه سوژه عکاسی بکنیم
یک پرسپکتیو دارند؟ یا اینکه نه فقط مثه این می مونه ما یه لنز 50 روی دوربین فول فریم بستیم و عکس رو کراپ کردیم؟
بیشتر این رو به خاطر این پرسیدم که مثلا توی عکاسی پرتره فوکال 85 (توی فول فریم) خیلی پرسپکتیو مناسبی دارند و دفرمه نمیشه
حالا برای یه بدنه کراپدار از لنز 50 استفاده بشه همان پرسپکتیو مناسب رو خواهد داشت یا خیر؟
امیدوارم سوالم خوب بیان کرده باشم.
cf9fkqzakmirvr0gresh.jpg
به طور مثال من برای این پرسیدم
شرمنده از جوابتون متوجه نشدم!
برای گرفتن عکسهایی در فوکال های مختلف که اندازه سوژه تقریبا یکسان باشد (مانند عکس فوق) باید در فوکال های بلندتر فاصله بیشتری از سوژه گرفت. حالا اگر بعد از گرفتن عکس 50 مم در همان نقطه فوکال 24 را انتخاب کنیم، اندازه سوژه در کادر تغییر می کند، اما پرسپکتیو خیر. اگر به اندازه کادر 50مم عکس 24مم را کراپ کنید، دقیقا یک عکس هستند که یکی پیکسل بیشتری از دیگری دارد.
به اعدادی ( focal length ) که زیر هر کدام از عکسهاست دقت کنید.
آقای عبدلپناه هم همین را مثال زدند.
اگر لنز زوم دارید، سعی کنید از چهره ی شخصی، با بزرگترین و کوچکترین فاصله کانونی عکس بگیرید بنحویکه صورت، هر دو کادر را بطور یکسان پر کند.
نتیجه ی پرسپکتیوهای دو عکس را مقایسه کنید و به نکته ی قضیه خواهید رسید.
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه!
میخواستم تفاوت بین فلاش زدن در مود منوآل و TTL رو بدونم؟!؟