این لینک را ببینید.سلام
نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه!
میخواستم تفاوت بین فلاش زدن در مود منوآل و TTL رو بدونم؟!؟
در مد منوال، باید محاسبات TTL را در فقدانش، با سعی و خطا شبیه سازی و جبران نمائید.
این لینک را ببینید.سلام
نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه!
میخواستم تفاوت بین فلاش زدن در مود منوآل و TTL رو بدونم؟!؟
در مد منوال، باید محاسبات TTL را در فقدانش، با سعی و خطا شبیه سازی و جبران نمائید.
اوکی
پس اگر با یه دوربین کراپدار با لنز 50 از یه شخصی عکاسی بکنیم
از طرفی با فوکال 80 با یه دوربین فول فریم عکاسی بکنیم
و نسبت صورت اون طرف یکی باشه (یعنی عکاس جاش رو با سوژه تغییر بدهد تا نسبت یکی باشد)
باید نتیجه ای یکسان داشته باشیم درسته؟ (البته بجز کیفیت :دی!)
از طرفی مثلا لنز 70 - 200 ef رو روی یه دوربین کراپدار ببندیم
مثل این می مونه که یه عکس با فول فریم گرفته باشیم و کراپش کرده باشیم و یعنی وقتی لنز فول فریم روی دوربین کراپ دار بسته بشه اطراف اون تصویری که از لنز خروج میشه و به سنسور برخورد می کنه انگاری خالی می مونه و مورد استفاده قرار نمی گیره چون سنسور کوچکتر از اون چیزی هست که براش طراحی شده بنده درست متوجه شدم؟
بیش از سایز سنسور تصویر وجود داره و سنسور نمی تونه تشخیص بدهد.
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم خیلی ابتدایی هست ببخشید به مبتدی
ca توی لنز ها به چه معنی هست؟ معیارشون چیه؟
اگر لینکی بفرمایید که این اصطلاحات رو توش توضیح داده باشه ممون میشم (توی مقاله های سایت خیلی گشتم پیدا نکردم )
سلام دوست عزیز،
همه ما اینجا هستیم تا از تجربیات هم استفاده کنیم و به صورت دسته جمعی تجربه مان و دانش مان در مورد عکاسی را ارتقا دهیم.
سئوال کردن اشکالی نداره که شما اینقدر ابراز ناراحتی کردید از یک سئوال .
CA مخفف Chromatic Aberration است.
Chromatic aberration - Wikipedia, the free encyclopedia
شاد باشید.
از اساتید محترم خواهش می کنم منو در عکاسی دیجیتال(دوربین g12)وگرفتن عکس از سوژه های متحرک راهنمایی کنید .من هر عکسی که از بچه میگیرم عکس تار و کشیده میشه!حتی گزینه های که برای گرفتن عکس از سوژه های متحرک ایجاد شده استفاده می کنم اما تاثیری نداره اعتراف می کنم با فلاش این عیب تا حدی رفع میشه اما من از نمی خوام از فلاش استفاده کنم!
سلام
در تکمیل پست جناب حسینیان عزیز
اینم لینک از داخل مقالات سایت :
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام . در مقاله هایی که ذکر شده راجع به ابزار panorama tools برای جبران نقیصه CA هم صحبت شده . اما لینکی که برای دانلود رایگان این نرم افزار ارایه شده ، دیگر کار نمیکند . آیا دوستان کسی لینک درستی از این نرم افزار سراغ دارد ؟
راجع به ایزوهای low و high توضیح میفرمایید
آیا در ایزوهای اینچنینی مانند ایزوهای بالا نسبت به ایزوی 100 نقیصه ای وجود دارد مانند نویز یا چیزی شبیه به این؟(بیشتر منظورم ایزوهای low است)
ممنون
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد