حساس نشو!
میتونی یک دمنده بزرگ از داروخانه تهیه کنید که داخل دوربین طوفان ایجاد کنه بلکه افاقه کرد.
حساس نشو!
میتونی یک دمنده بزرگ از داروخانه تهیه کنید که داخل دوربین طوفان ایجاد کنه بلکه افاقه کرد.
احمد جان قصد جسارت نبود !
بعضی از دوستان این مشکل را داشته اند، صرفا جهت یاد آوری بود.
کلا به نظرم فرآیند تمیز کردن سنسور آنقدر هم کار عجیب غریب، سخت و حساسی نیست !
اگر ابزار مناسبش را داشته باشی و کمی دقیق باشی کار راحتی است.
اولین ابزار همان دمنده است.
بعد از آن هم تمیز کردن مستقیم سنسور به دو صورت خشک یا تر. (بسنه به کثیفی سنسور و یا چسبندگی ذرات که روی فیلتر جلوی سنسور هست)
به محصولات شرکت Visible Dust نگاهی بیانداز متوجه خواهی شد. ( یکسری پارو ! هست به اندازه های استاندارد Full Frame , APS-C و ... که از آنها استفاده خواهی کرد.)
در غیر این صورت به تعمیرگاه مرکزی هم میتوانی مراجعه کنید.
این وب سایت را هم ببینید . توضیحات خوبی دارد.کد:http://www.visibledust.com/
کد:http://www.cleaningdigitalcameras.com/
ویرایش توسط Navid7h : Tuesday 24 January 2012 در ساعت 16:16 دلیل: اضافه کردن لینک دوم.
برعکس نوید جان,کار بسیار حساسی است!اما عجیب و غریب قطعا خیر.
من از پاروها و محلول تمیز کننده شرکت visibledust استفاده میکنم.نتیجه هم رضایت بخش است(اما مثل روز اول نمی شود) این موارد را به صورت تجربی عرض می کنم:
1-استفاده از تمیزکننده های متفرقه و ارزان=هدر دادن هزینه و زمان+دوباره کاری
2- لنز را از بادی جدا کنید بادی را رو به پایین نگه دارید و در حالت burst چندین شات بزنید(با بیشترین سرعت شاتر).
3-حتما توضیحات مربوط به تمیز کننده را بخوانید.بعد از چکاندن قطره روی پارو,باید مدتی حدود 20-30 ثانیه صبر کنید بعد پارو را روی سنسور بکشید.
الف)اگر پارو را زود بکشید رد تر پارو روی سنسور می ماند که اگر خودش خشک شود در برخی موارد لکه می ماند و اگر خودتان خشک کنید امکان اینکه پرزهای اضافه روی سنسور بماند وجود دارد.
ب)اگر پارو را دیر بکشید پارو کمی خشک شده است و علاوه تمیز کردن,رد خود را به صورت لکه روی سنسور باقی می گذارد.
ج)در هر بار چکاندن قطره روی پارو, یک بار کشیدن پارو به چپ و راست کافیست.
4-در تمیز کردن گوشه ها دقت کنید.بیشترین محل تجمع گرد و خاک.
5-سعی کنید این کار را یک بار یا نهایت دو بار انجام دهید.وسواس بیش از حد در این کار باعث خواهد شد سنسور بیشتر کثیف شود!
6-با تمام احترامی که برای آقای قاسمی و کادر ایده آل قائل هستم و هر از چند گاهی مزاحمشان میشوم,متاسفانه نتیجه ی تمیز کردن سنسور در تعمیرگاه رضایت بخش نیست.شاید تنها ایرادی باشد که در این 3 سال از این مرکز دیده ام.
سوالی بود در خدمتم.موفق باشید
ویرایش توسط Soheil Qoddusi : Tuesday 24 January 2012 در ساعت 18:47
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
ممنون میشم اگه کسی فرق نقطه فکوس کراس رو با نقطه فکوس معمولی به من متذکر بشه ...
سلام:
با راهنمایی جناب فرهاد مقاله های مربوط به فتو شاپ رو مطالعه کردم ولی برای این سوالاتم جوابی پیدا نکردم:
1 از اونجایی که دوربین بنده کامپکت هست و فایل RAW نداره میشه از نتیجه ویرایش راضی بود،
2- مناسب ترین نسخه فتوشاپ داخل بازار کدوم نسخه هست که تهیش کنم
3-و کتاب یا cd آموزشی که بتونم به کمک اون با ابزار فتوشاپ آشنا بشم رو اگر امکانش هست معرفی بفرمایید
ممنون از لطف دوستان
سلام1 از اونجایی که دوربین بنده کامپکت هست و فایل RAW نداره میشه از نتیجه ویرایش راضی بود،
2- مناسب ترین نسخه فتوشاپ داخل بازار کدوم نسخه هست که تهیش کنم
در فایل های راو در ادیت دست و بال عکاس بازتر است اما به این مفهوم نیست که نتوانید عکسهای Jpg را خوب ادیت کنید ، با ادیت دقیق نتیجه رضایت بخش است
میتوانید آخرین نسخه فوتوشاپ را تهیه کنید (CS5) البته اگر سرعت سیستم شما خوب باشد ، اگر از سیستم قدیمی استفاده میکنید از نسخه های قدیمی تر مانند CS 3 یا CS 4 استفاده کنید
این کتاب رو به شما معرفی می کنم که نمرش 20 هست واسه آماتور ها، از ب بسم الله شروع می کنه، کتاب به صورت رنگی و با کیفیت، همراهش هم یه DVD هست که توش نرم افزار فتوشاپ موجوده2- مناسب ترین نسخه فتوشاپ داخل بازار کدوم نسخه هست که تهیش کنم
3-و کتاب یا cd آموزشی که بتونم به کمک اون با ابزار فتوشاپ آشنا بشم رو اگر امکانش هست معرفی بفرمایید
ممنون از لطف دوستان
84836757867206021659.jpg
زمانی که با دوربین کنون و با سیستم فوکوس نقطه ای ماتریسی عکس میگرفتم خیلی راحت نقطه ای رو که میخواستم فوکوس کنم تعیین میکردم دوربین هم اون نقطه رو در نظر میگرفت ولی با این دوربین NEX5 وقتی مربعی رو که برای فوکوس معین کرده رو یه موضوع قرار میدم بازم موقع عکس گرفتن یه مربعی که کل صفحه رو گرفته نشون میده و نقطه ای که تعیین کردم شارپ نمیشه . اساتید اگر رو این دوربینها کار کردن میشه راهنمایی کنن .
ما آخر یه چیز رو توی فاصله هایپر فوکال متوجه نشدیم:
توی نمودار زیر برای فوکال 18mm و دیاف f/11 در سنسور های کراپ دار فاصله هایپرفوکال رو زده 1.45 متر (اگه درست جدول رو بخونم) حالا من نمی دونم این 1.45m رو توی لنزهایی که از این فاصله سنج ها ندارن(اسم دقیقش رو نمی دونم) چطور باید تنظیم کنم که بیشترین عمق میدان برسم ؟